Lördag

Tjo, idag har jag spelat 2 matcher. Först var det ju med mitt lag, vi vann med 3-1 mot gideonsberg. Spelade på gräs i regnet (lerigt och mysigt) heh. Sen så åkte jag, amanda & sophie direkt till skuldtuna och spelade match med 93orna. För dom behövde spelare. Då vann vi med 5-0 :D kuligt.
Sen så slappa jag hemma ett tag och tog de lugnt. Sen bestämde jag & Alex att vi kanske skulle åka till tllberga om det gick för dom. Och efter NÅGRA timmar så fick vi reda på att de inte gick.. BLÄÄ. Dom som bor i tillberga är konstiga tycker jag, dom är sega och kan adrig bestämma sig, jobbigt jobbigt. Och då klockan liksom 8 och då så ville simon och anton att vi skulle va med dom istället. Men jag kom på att jag inte orkade. Så jag åkte till Sofie istället ;) Och där är jag då nu. Vi har kollat på Lilla Kycklingen =D den där lilla oranga saken var ju AS söt. Ville nästan äta upp den, hah. Och så gick vi till ica grytan för att köpa blodiglar/tampoger till sofie ;D visste ni att sofie får utslag av att sova i höö :P haha? Så du vet sofie, så tyckte jag dina MEGA sockor som du gjort i slöjden var JÄTTE fina =D hah.
Ååh, jag köpte moppe i torsdaags :D jag älskar den :) vi ska hämta den på måndag ;D 
Det är en honda x8r-x.
 Åhh, vette fan vad jag ska göra i morgon. Vill ju va med Pätsi, Bellman, Anton, Martin, Simon, Alex (kanske) och kanske nån mera. Men min mamma håller på och cpar. "De är ju så mycket stök på valborg", bajs mamma. Hon vill att jag ska sitta hemma och ha tråkigt precis som min brorsa :S
Aja men får se hur det blir.
Byee<3