Onsdag - prao

Tjenixen ;)
Idag var jag på prao :S :P hah. Var ute med dom underbara barnen i skogen hahah :P jätte kul, hm. Dom tyckte att det var jätte kul att leta sniglar och maskar. Och när dom äntligen hittade en mask så ville alla hålla i den, usch :P Sen höll jag på och somna på proaen som vanligt. Fattar inte varför jag jämt är så trött just på praodagar ;) det är fan inte en enda dag som jag inte har varit trött på praoen.
Sen så var det träning =) och så hade vsk-irsta p91 match efter vår träning. Så kollade typ i 15 minuter.
Nu har jag nyss gjort klart min Haiku dikt i Svenskan :P heh. Den fick handla om våren eftersom Malin sa att det skulle helst ha med naturen att göra.
Möffs =)

Tisdag - :P

Idag så regnade det IGEN, suck. När ska det sluta egentligen. Hade ingen gympa idag eftersom att det var match på råby ip. Och man kunde ju inte stå ute och kolla för då blev man genomblöt, höm Jippi. Sen hade vi ju Svenska, och vi skulle skriva dikter. hah , jag och alex kom på en dikt när vi satt i matsalen och åt :P Det var en tjej från Rimbo, hon var en riktig bimbo. Hon hade jätte små kläder och stövlar av läder. :P Sen skulle det egentligen vara en rad till men vi kom inte på nåt mera ;) hah. Just det, Alexandra kom ju hem från Turkiet igår. Saknade henne sååå :P =D Man kan bli så jävla irriterad på Carlos, han fattar fan ingenting. Men provet blev uppskjutet i alla fall :P heh (Y)
Jag har kommit på att de är typ samma känsla när det pirrar i magen när man ser nån man tycker om som när man får känning hah :P (diabetes) Man blir svag eller vad man nu ska säga. Åh, du är så fin <3
Sen när jag kom hem så satte jag mig naturligtvis vid datan ett tag. Sen så sprang jag 2 varv i slingan (ca 4 km) Sen gå badade jag :P :) Hauki dikter eller vad det nu heter är ju svåra att göra =/ :P haha.
I mörrn är det prao, ska ut i skogen :S med barnen :P hah. Det blir väl lite kuligt =/ :P hih.
Och i helgen är det konfalääger, hmm, från fredag till måndag. Får se hur mycket sömn det blir då :P heh.
<33

måndag - hm, hagel®n

Tjenamors!
Idag var det en låång dag, slutade kl 4e. Jag tycker inte om måndagar. På tjejidrotten fick jag reda på att dom som har vart på flest tjejidrottslektioner ska få åka till fyrishåv elr vad det heter ( äventyrsbad i uppsala). Jag kom med då :P hah hm jippi. Men man slipper i alla fall lektionerna den dagen ;) heh
Sen så kom jag hem kl 20 i 5 och min träning började 5. Hm, lite snålt med tid och så skulle jag cykla också, till johannisberg. Och när jag nästan är framme, några minuter sen så börjar det att hagla som faan. Det gjorde ooont :P hah. Så ser man att alla i laget springer in i skogen hah. Jag blev genomblöt och sen så övergick haglet till regn. Så har jag Spanskaprov i mörrn, muntligt :S undra hur det går då. Orkar inte plugga.....=| det är såå jobbigt. Får inte in nåt i skallen i alla fall :P
Byebye<3


lördag

Fia och jag vaknade kl 12 i morse efter en låång natt :P Vi kom hem från marknaden kl 12. Och sen så käka vi mackor och efter det så kollade vi på dagboken, åå så fin den är. Sen var klockan helt plötsligt 4 :P oj. Det var helt ljust ute :S sen så somnade vi klockan 5.
Jag måste bara säga fyfan va carro skriker när hon åker karuseller :S haha. Värre än i en skräckfilm. Jag fick fan ont i huvet för hon skrek så jävla mycket haha. Åkte hulken en gång, mega drop en gång och extrem fly 3 ggr. När jag och carro åkte mega drop, så hann inte carro med att skrika när den åkte ner så hon börja liksom skrika när vi redan kommit ner :S och efteråt stod hon och darrade haha, konstig tjej de där.
Fia och jag cyklade till stan idag och köpte lite morsdag presenter och sånt =) Hon klagade som fan när vi cyklade dit, hah. Hon hatar allt som är jobbigt :P Och vi kom nyss hem från stan, fia stack nyss hem till sig. Nu sitter jag här och är hungrig och har ont i huvudet :P
Hejsvejs...<3


fredag - tråkigt

Vaknade kl 12 idag, och så ropar mamma gissa vem som är i tidningen. höm , jo Sofie hah. Varför sa du inget för :P ? Det står om att plugga och att chatta samtidigt och sånt. hah och så en extremt sexig bild på sofie vid datorn, hihi.
Var nyss ute och åkte moppe, provkörde mamsingens speedfighter litegrann. Den är så klumpig tycker jag, jag föredrar min mycket mera.
Åh, jag vill på marknaden i kväll, men det är ju fan ingen som vill dit eller kan. bajsungar :P
Fia vart är du :S :O Du är borta, ingen hemma hos din mamma eller hos din pappa och din mobil är avstängd, hm. Och så har det varit i 2 dagar nu =/
Åh, vad jag längtar till sommarlovet, det är väl ungefär 9 skoldagar kvar nu om man inte räknar med avslutningsdagen.
JAG HAR TRÅKIGT =(


tröött

Tjenixen, var på gustavsvik i går. As kul ;D hah. Förutom att min bikiniöverdel blev uppknäppt typ 2 ggr, höm :P Kom hem vid fem och då hade jag träning men orkade inte gå på den, för jag var så trött. Men sen så fick vi massa främmande för min brorsa fyllde 17. Och så sov Sofie hos mig.
Vaknade runt 11 och låg och drog i sängen medans Sofie tjatade om frukost hah :P Jag var så trött. Sen åkte hon hem kl 12 och jag gick ut och sprang lite. Men efter ett tag så gjorde mina ben ont såklart, men det är iaf bättre än förut. Sen så slappa jag hemma och duscha och sånt . Sen skulle jag egentligen va med ellen men det blev inte så, vi ska vara i mörrn i stället. Så jag började läsa lite på en bok :S men somnade efter typ 10 minuter. hah , så bra var den boken, nedå , men jag fattar inte varför jag är såå trött har ju sovit hur mycket som helst nu och jag är fortfarande trött :S - cp.
Åh , jag är uttråkat men jag är för trött för att orka göra något :S :P
MÖÖH

=)

Sista skoldagen för den här veckan :) ååh va skönt. Ska till gustavsvik med klassen i mörrn :) wíie.Det kommer nog faktiskt bli rätt kul ;D Hade so prov idag :/ hm , det gick väl rätt bra tror jag skrev 4 och en halv sida :S ööhm. skrivkraamp...! Nu är det ju typ bara 10 skoldagar kvar, :P jippi. Nu är Alex i turkiet och har de skööönt, jag är aviis hah . bajsunge :P heh.
Fan att jag aldrig kan bestämma mig =/ Jämt när jag har bestämmt mig kommer något i vägen, eller så kanske jag bara kommer på det själv eftersom jag är osäker och rädd för att såra dig.
<33


Friiiiday

Äntligen helg :) Va skönt. Idag har jag  vart med Emma, och vart i skolan såklart :/ Hon har några engelskmän hemma hos sig, elr säger man engelskmän även om det är tjejer :S strange. Dom är 2 st., Ibland är dom helt vilda och ibland är dom lugna och tråkiga och inte säger någonting., snacka om humörsvängningar, hah. Och emma lämnade mig ensam med dom när hon var ute och red :O HJÄLP, nedå, det var faktiskt inte så farligt :P hih. En är lite konstig, hon blir typ höög av ost :S :P hah. Helt galen, hon låg och skrek på golvet men sen så satte sig emma på henne och då blev hon lite lugnare , hah.
:)

Torsdag ;)

Nu är det snart helg igen. Va fort tiden går. Nu är jag med alex ;D haha hon busar med min katt :P hon har hm as kul . :S :P hah
Så ska vi på gudstjänst sen :S i kväll. Möh , jobbigt.. Måste gå på 10 st typ., onödigt. Och idag var det franskmän och engelskmän i skolan, hihi.
Faan vad jag längtar till sommaren.. Och i mörrn ska jag nog cykla till skolan igen om jag får med mina lata kompisar.
Nu står alex här och sjunger min hatt den har tre kanter :S hm , normal tjej =D Ojdå , nu attackerade min katt henne. Hon ligger här död och sönderriven :O vad ska jag göra? OH SKIT, nu sprang katten in i elementet :O alla dör runt omkring mig. Okejdå, så kanske det inte riktigt gick till, men nästan. Det var en lite förvärrad berättelse av vad som egentligen hände.
<33


MÖH :)

Åh, bloggen cpar :P sist jag skulle skriva stog det missing string, som betyder nåt med ingen kontakt elr nåt såånt. Elr tråd kanske det var :P aja spelar roll.
Hah, i lördags så var jag med Sofie, Fia och Alex. Vi tältade :P haha . På kvällen så var pillan med oxå :D Vi gjorde pannkakor :P heh mums .Dom första blev lite brända :P men dom andra blev okej ;) Sen typ vid 12 så sprang vi över till fia, med shorts och t-shirt och hoppade på hennes studsmatta med sovsäckarna hihi, det blev as glidigt :P men ramlade över varannn, de va KUUL =D Sen så när vi skulle typ gå in i tältet, vad händer inte då. Jo alla blir trötta och vill sova förutom jag. Haha fett tråkigt.
I går så cyklade jag och fia tilll skolan, 7 km. Sen hade vi fysträning på gympan direkt efter,. OCh efter skolan så cyklade vi till stan :) och åt och jag köpte ett par skor. Sen så gymmade vi på oxen :) Och sen cykla vi hem igen, 1 mil. Så sammanlagt vart de typ 2 mil som vi cykla :) :P
Och så cykla jag till praoen idag det var 4 km och så hem igen . Sen skulle jag på träning och då cykla jag dit :P och hem . hm , typ 3 km :P heh . Så nu behöver jag inte ta nå insulin alls typ :S :P hah . Har tagit typ 3 enheter idag, och en vanlig dag brukar jag ta typ 15 :S hihi.
Åh, Lucas är sååå gullig, asså ett barn på dagiset där jag praoar. Han hade precis sovit så satt han i mitt knä då stoppar han jämt in handen i tröjärmen på en :P och kliar en på armen , skönt :P han är såå söt. gosgos.
Och i mörrn åker mamsen och papsen till Rom. Då ska farmor och farfar bo här i 4 dagar :S fattar inte varför, dom tror inte att vi kan ta hand om oss själva.

<33

Söööndag ;)

Jag och sophie badade i sjön igår och idag. Det var lite kallt :P Sov hos henne, vi kollade på american pie 2 och 50 first dates :) och så låg vi på hennes studsmatta med täcke och kudde klockan 1 typ och käkade popcorn. Sen så hade vi match mot arboga, vann med 3-1 ;D wie.
<3


Fredag

Och nu är det helg igen, asså skit va det går fort. Snart är de ju sommarlov :O :D va sköönt. Men jag kommer knappt vara hemma nånting. Man slutar ju typ den 13 juni sen efter en månad ungefär asså 10 juli åker jag till usa i 4 veckor. Och kommer hem den 8 augusti, 2 dagar innan jag fyller år :P Sen börjar ju skolan igen. Egentligen är inte sommarlovet nå långt. Det var mycket längre när man var liten.

Idag har jag vart i skolan, blää. Hade nån muntlig redovisning :S i svenska. Det gick väl sådär. Sen så kom jag hem så solade jag litegrann =) De va 40 grader i solen idag :O :P hetthett!
Sen hade jag träning men fick lov att gå 20 minuter tidigare eftersom jag hade bråttom hem för vi skulle till kolbäck och fira min morbror som fyllde 40.
 Hah, jag flörtade med några småpojkar där. Vi hoppade på mina kusiners studsmatta och sen hoppade pöjkarna 2 tomter bort på sin studsmatta. Haha, dom hette Kalle & Tobbe och var 11 och 10 år. Men dom såg typ ut som 7-8 år. En var liksom typ hälften av min längd. Och det är ju inte särskilt långt. Jag frågade om jag fick komma över till deras hus. Dom bah, ja, vi bäddar en säng hah. Jag bah , okej men bädda inte med bomullslakan, jag är allergisk.haha. Jag gav dom massor med slängpussar hah, dom blev jätte glada. och sen kom dom till mina kusiners hus och satte sig utanför , då gick jag ut och snackade med dom. sen gick ja in, jag bah vänta här jag kommer snart. Dom satt där typ as länge och väntade men jag tänkte ju inte gå tillbaka. Dom satt kvar där ända tills Elina fråga om dom inte skulle hem och sova nu, hah.

ÅH, jag kanske ska bada med Sophie i mörrn =D om det är fint väder förstårs, annars vill jag inte :P
<33

Onsdaag

Idag har det varit en helt vanlig onsdag. Praao och träning.

Praoar ju på dagis, inte det roligaste direkt men de funkar. Jag fattar inte varför jag jämt är så jävla trött på praoen. Ungarna är krävande :P Jag somnar nästan varje dag. En gång somnade jag ju faktiskt, hih. Sen kom en av fröknarna och började sjunga Godmorgon, godmorgon och då vaknade jag till liv igen, hah.
Idag tror jag faktiskt jag somnade några gånger men vaknade direkt igen som tur var. Pinsamt och ligga där och sova :S :P Ursch, jag var helt proppmätt efter lunchen. Jag höll på och spy :P Jag åt säkert för snabbt eller något eftersom jag inte märkte att jag var mätt föränn jag ätit upp.

Sen var det träning, och jag hade jätte ont i benen :S har haft det i typ 2 veckor snart. De är jobbigt, det går knappt att springa. Så jag tog sån där linement eller vad det nu heter. Men det hjälpte ju inte ett skit. De enda som hände var bara att man var helt kladdig om händerna och så luktade det jenka (tuggummi asså).
Sen ringde Sofie, Jag tycker synd om dig gumman =( Du och killar går inge bra ihop måste jag säga, alltid blir de nåt konstigt.

Nu är jag helt proppmätt igen efter att ha ätit pannkakor ( mums, i lööve it ).

ÅÅH, de är ju typ bara 26 skoldagar kvar eller något sånt :O :D det är ju inte mycket alls. Jag längtar, jag älskar sommaren<33

Kul valborg :S

Ja, idag har man ju gjort mycket, vaknade hos Sofie. Vi käkade frukost och sen kollade vi på när dom firade kungen på tv :P heh. Soldaterna var ju jätte fina i dina lampskärmar som dom hade på huvudet. Sen åkte jag hem och gjorde ingenting tills klockan blev typ 6.
Sen badade jag, och så hade jag ansiktsmask för att få bort allt konstigt mojs i ansiktet som inte ska vara där, heh.
Har vart hemma och slappat hela kvällen eftersom mamma cpade. Skulle ju egentligen vara med Pätsi, Malin och Anton och alla. Men nej, det fick jag ju inte. För att mamma tror att dom är jätte stökiga och att dom kommer våldta mig elr nåt :S men men.
Så jag hade förberett mig för en tråkig kväll, hyrde 3 filmer. Så först kollade jag på Love dont cost a thing. Den var bra ;) Handlade om en kille som vill bli populär, så när skolans snyggaste tjej krockar med bilen så fixar han den gratis om hon går med på att dom ska låtsas att dom är tillsammans i 2 veckor för att han ska bli populär.
Efter den så kollade jag på Uptown girls, den var oxå bra =) Jag har kommit på att de finns typ ingen film som det inte finns nå kärlek och sånt i. I varje film är de liksom alltid någon romans även om det inte är filmens handling.
Sen så ringde Christian :) och så pratade vi lite. Saknar han :P Så länge sen vi träffades. Senast i januari ju.
Och så är det match mot hm, Valskog. Sen ska vi åka och hämta moppen =D wiie.

Hejdå<3