It will cost ya

Gårdagen spenderades hos pojkvännen, vi åt med hans familj och släkt och spelade TP. Den äldsta generationen vann. Jag kan ju helt klart erkänna att jag suger på TP. Vi gick och la oss innan tolv och sov så sött ända fram till kl halv 11, det var precis vad jag och min hängighet behövde, dock mår jag inte på topp än. Tog mig i alla fall till jobbet vid ett och jobbade till kl fem, det var skönt att äntligen få jobba efter ett uppehåll på 2-3 månader. Denna kväll har jag i alla fall tjänat ihop 200 kr på att skjutsa och hämta mamma och pappa. Behöver pengar till Polen och Tallin.

Jag börjar få lite smått panik pga att alla mina kläder växer ur mig, i princip alla mina kläder är för stora och jag har inte så pass mycket pengar att jag kan köpa massa massa nytt som jag egentligen vill. Att gå ner i vikt kostar skjortan! Ska be mamma sy in en klänning och två kjolar i alla fall, om det går.

Sjuk

Mår inge bra idag heller, är hängig som satan. Funkade inte att sova sig frisk, sov i 11 timmar i natt. Pappa och jag har ätit frukost framför tvn och kollat på en film som jag inte minns namnet på. Pappa är ledig varje fredag så jag har sällskap här hemma, rätt skönt. Nu ska jag kolla en till film eller något annat onödigt!

Not feeling too good

Idag har inte varit en bra dag. Jag har mått så dåligt och känt mig så hängig hela dagen, har jätteont i huvudet och är snuvig. Tog precis en multivitamin brustablett som jag hoppas ska göra mig frisk, dock mår jag alltid illa av den för det smakar så äckligt men jag måste bli frisk och pigg. Dels för att jag inte vill missa skolan och sen så ska jag jobba på lördag (för första gången på evigheter) så måste vara på topp tills dess. Hela eftermiddagen/kvällen har spenderats framför tvn, har kollat på bland annat OTH, AFV, Hannah Montana, H20, Sonnys chans och Family Guy.
Nu ska jag fixa mig för sängen och förmodligen sova mig frisk!
G'natt
Josephine

Effektivitet gillar vi

Till skillnad från gårdagen är jag nöjd med denna dag, den har varit effektiv dock har jag inte mått så bra men det är en annan femma. Nyser konstant, är snuvig och har väldans ont i huvudet men jag överlever! Hade matte redovisning i morse som gick prima, det blev ett MVG. Fick skjuts av Pontan hem i snöovädret idag, en snäll själ det där. Därefter bakade jag två minisockerkakor till mig och Robin och började därefter plugga, kom ganska långt med samhällsarbetet och har även pluggat fysik trots att det är 2 veckor tills jag har prov. Anledningen till att jag pluggar så tidigt är för att provet är dagen efter jag och Adde kommer hem från Tallin och vill inte direkt sitta på båten och plugga.
Nu ska jag sova för jag har bestämt mig för att börja somna i tid på kvällarna så jag får mina 8 timmars sömn.
G'natt
Josephine

Klädbud

Jag har inte varit speciellt effektiv denna kväll känns det som, jag tog bussen hem efter skolan och åt sen gjorde jag andra ovärda saker och åkte sedan förväntansfull mot Ica Sjöhagen, där mitt och mamsens ellos paket väntade. Nu är allt provat och för min del ska två grejer behållas, fyra skickas tillbaka och en bytas till en mindre storlek.
Ska behålla denna baddräkt och en skjorta!
Nej nu måste jag göra något så denna kväll inte känns bortkastad.

Skola skola skola

Samlade nyss lite fakta på internet inför ett samhällsarbete som ska in nästa vecka. Vill inte vara ute i sista sekunden så ska väl börja skriva på det imorgon. För övrigt så funderar jag på om det inte är dags för mig att dyka mig ner i Stieg Larssons tredje bok, Luftslottet som sprängdes. Ska fundera lite på det, den är ju såå lång!
Snart så ska familjen åka och hälsa på farmor och farfar, det var några veckor sedan jag träffade dom sist så det är verkligen dags. Sen så blir det att fiska upp Adde på hemvägen och måste plugga matte E ikväll, vill för en gångs skull vara ikapp med planeringen. Matteredovisningen på onsdag känns som om den kommer gå superbra, hoppas jag i alla fall, tog ca 10 minuter för Marta att få mig att förstå allting. So i'm not stupid, hade bara en sån press på mig innan att jag inte kunde få mig själv att förstå.
G'bye
Josephine

Au pair

Idag har jag, Fia och Jocke varit på Au pair möte. Det var givande och visade sig att tjejen som höll i mötet gick i Fias bror och min brors klass på Barkaröskolan. Nu är det hundra procent både för mig och fisen att vi drar iväg i sommar till Americat! So fucking fun. Så nu blir det massa ansökningspapper som ska in, brottsregister, hälsointyg, personligt brev, fotokollage och liknande. Lär ta tid det där!
Nu ligger jag och Fia i sängen och ska väl kolla på något avsnitt av antingen The Hills, The City eller OTH!
G'natt
Josephine

The question is...

Angående tatueringen jag ska göra den 1 februari, vilket inte är långt kvar alls. Jag har börjat fundera och har nu två alternativa tatueringar? Mitt stjärntecken, till vänster eller Svenska diabetes symbolen till höger. I nacken är det ju då tänkt att tatueringen ska vara. Jag tycker mitt stjärntecken är fint, men å andra sidan så är diabetes symbolen något som visar en stor del av den jag är, vilket jag tycker kan vara ganska viktigt då man tatuerar sig. Om jag tar stjärntecknet blir det absolut i nacken men diabetes symbolen, blir den finast i nacken eller på handleden?

Lejon tatuering...or...
Kommentera gärna och säg vad ni tycker!

Myspys

Ikväll har vi myskväll hemma hos Martusia. Vi kollar på my sisters keeper som är så sorglig och alla sitter och bölar. Har även läst boken för ett antal år sen och den var superbra, precis som filmen. Imorgon har vi bara en lektion vilket är soft och så fyller Andreas år också, så det ska väl firas lite hemma hos honom! Grattis gubben<3


Helg

Sitter i min säng nu och skrev precis klart en liten engelska grej som ska vara inlämnad på tisdag. Det har varit en lugn och skönt helg. I fredags så hyrde jag och Andreas film och bara degade. I princip samma sak blev det på lördagen fast det kändes som om vi sov hela dagen för vi klev upp runt ett, bestämde oss att lägga oss i sängen igen för att kolla på film och helt plötsligt var klockan 4 och det var mörkt utomhus. Idag läste jag ut New Moon också, den var bra, precis som ettan.
Det känns som om jag ligger rätt bra ikapp med allt pluggande, det känns skönt. På tisdag fyller pojken år, undra vad jag har att ge honom...excited!
Familjen håller i för övrigt på att besluta om utomlands resa, det ser ut som att familjen Andersson ska dra iväg någonstans den 26 februari. Pappa funderade på USA först men det känns så långt bort för bara en vecka, då tyckte jag hellre Mexico istället men nu har vi börjat fundera på Gran Canaria istället. Jag vet att det är ett långt steg från att vara inne på USA till att komma in på Gran Canaria, men just nu känner jag helt enkelt för en traditionell charter semester i ett varmt land.

Knätrouble igen

Idag tog kära Märta körkort, så glad för hennes skull. Hämtade henne på vägverket glad som en jag vet inte vad. Sen så blev det lite plugg hemma hos henne. Nu ska jag snart kolla igenom min engelska uppsats och sedan skicka in den till vår lärare Kerstin. Idag så var det studentmössprovning också, allt gick totalt på ca 800 kr vilket är rätt dyrt för en mössa men men, man tar ju bara studenten en gång.
Knät cpade idag igen, knäppte till bak i knät så som det gjorde på jullovet efter operationen så nu gör det svinont igen, great.

Små onda djävlar dansar i mitt hus

Irriterad...min kamera på datorn har fått för sig att sluta fungera. Får försöka fixa det på något sätt, men hur?
Just nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på lite random musik, nu spelas Små Onda Djävlar - Lisa Ekdahl. Snart kommer pojken och hämtar mig för att skjutsa in mig till skolan, snäll som han är. Idag blir det att åka till dramaten i Stockholm. Ska bli skönt att slippa skola, sen gillar jag ju teater, fast det är inte på samma nivå som musikaler direkt. Jaja, I'm a nerd...

T-R-Ö-T-T

Mina ögon kliar och jag vill bara stänga dom och sova hela långa natten men icke. Jag kom precis hem från Marta, vi har pluggat på vår matte redovisning och nu är det dags för engelska uppsats, vill inte, orkar inte. Är för trött!
Dagen har spenderats i skolan och på gränden. Den har varit relativt lugn så det har varit skönt. Nu ska jag skriva uppsats, göra min älskade övningar för knät och sen väntar SÄNGEN! Längtar...
Imorgon blir det Dramaten.
G'natt
Josephine

Mirva

Är rätt uttråkad för tillfället, sitter på mitt rum framför mitt urtjusiga bord som jag fick i julklapp. Simply love it! Lyssnar på musik och funderar. Ska nog ner på stan snart och äta med Sara, om det nu blir så, hon har inte hört av sig än. Är antingen sugen på grändens kycklingfilé eller ost- och skinksallad. Efter det blir det nog att åka mot pojken och sova där.

Tvingade kissenisse, som vi så fint kallar henne, att vara med på ett kort. Som ni ser stretar hon emot lite smått men det var järngreppet som gällde, nej då. De flesta av mina kompisar är faktiskt rädd för denna lilla rackare, hon är underbar men lurig, speciellt mot främlingar.

Weekend

Helgen har i övrigt varit helt perfekt. Har umgåtts med Adde i princip hela helgen och igår blev det bio, vi såg Har du hört ryktet om Morgans? Hugh Grant var faktiskt väldigt rolig och vi proppade i oss massvis av popcorn under filmen. Vi har faktiskt inte gjort så mycket mer, har varit så skönt att sova ut, har gått upp runt tre både lördag och söndag. På eftermiddagen så åkte jag till Marta och vi bokade biljetterna till Warszawa. Den 19 februari så drar jag, Marta och Sara till Martas lägenhet i Polen och kommer hem den 22. Ska bli KUL, mycket shopping hoppas vi på!

Night out

I fredags fyllde lilla Märta äntligen 18 år, då blev det att fira henne med tårta och godsaker på Lillåudden. Vi fortsatte sedan till Pluto för att sedan avsluta kvällen på Silk. Marta verkade glad och lite på lyset största delen av kvällen, hon ramlade lite på väg ut från Pluto men räddades av en gentleman. Men som jag brukar säga, det är okej att ramla på sin födelsedag. Det var en rätt bra kväll men jag säger bara att stanna ALDRIG ända till stängning, man kommer aldrig ut!

The birthday kid drinking a cosmo!



Har min otur vänt?

Besöket hos doktorn var lyckat. När jag berättade vad som hänt och hur det kändes så sa han direkt: det där kan jag berätta vad det är för något och det är helt ofarligt. Kändes riktigt skönt att höra. Det var nämligen en av senorna som de hade gjort mitt nya korsband av som inte riktigt hade lossnat under operationen utan istället lossnade i förrgår. Så ligger det till och trots smärtan när jag går så känns det super att veta att allt är som det ska i knät.
Imorgon blir det besök hos min sjukgymnast Marta för att förmodligen få lite nya övningar och ta bort det sista kvarvarande stygnet.
Kl 21.40 ska jag hämta min pojk på stationen som äntligen kommer hem efter att ha spenderat hela lovet i sin hemstad Piteå.
Imorgon fyller Marta 18 bast så det blir att jaga present till henne efter skolan och sen fira henne på kvällen!
G'bye
Josephine

Pluggtime

Nu har jag pluggat för första gången på hela lovet känns det som, skrev projektartiklarna tidigare under lovet men annars har jag endast degat. Men nu gjorde jag nästan klart svenskan, så det känns skönt för jag kände lite smått panik när jag insåg att jag har en matte redovisning, kemi redovisning, fysik prov och ett samhällsarbete som ska in nu i januari. Så imorgon börjar skolan alltså, måste fan vända tillbaka på dygnet nu. Försökte i natt men slutade med att jag somnade efter två ändå.

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och sen kanske lite new moon i brist på annat att göra!
G'bye

Give me a break...

Ibland känns det som om allt är emot mig, att jag alltid har sådan otur. Idag så hände något i mitt knä, det kändes som att någonting snärtade till och släppte, den gjorde svinont och värker fortfarande. Jag är livrädd att det är mitt nya korsband som har släppt. Jag orkar inte och jag vill inte. Det skulle innebära en ny operation, det vore typiskt min tur dock. Bara jag tänker tanken får mina ögon att tåras, jag orkar inte den här jävla skiten som pågått i två år. Blir att åka till doktorn på torsdag och undersöka saken, fan va jag hoppas!

Degning

Helgen har varit rätt lugn, tillbringade fredagen med Fia, vi kollade på Hotel Rwanda och mös. Igår umgicks jag med Sophie, vi shoppade lite. Jag införskaffade en skjorta, en stickad tröja och en grå t-shirt och på kvällen slutade det med spicy och 4 filmer: Föräldrafällan, En förtrollad romans, Spy Kids och den sista minns jag faktiskt inte vilken det var. Idag har jag och Sophie tankat och handlat mat inför tjejkvällen hos mig imorgon
Ikväll blir det nog att bege sig till Enköping för att hälsa på Angeliqa. Och jag får ÄNTLIGEN köra bil igen för mamma, hallelujah!