.....

Fick åka moppe ensam till skolan idag eftersom Carro&Fia åkte buss. Hade håltimme i 2 timmar sen, då åkte jag och alex hem till henne och sen till Netto och köpte TUGGUMMI&LÄKEROL såklart =D Köpte för 30 spänn som i en vanlig affär skulle kostat 60 kronor :P ;D Slutade klockan 4, då åkte jag till friskis&svettis och tränade med Sofie (medel/puls pass). Sen åkte jag hem och käkade och nu ska jag snart duscha..!! Gud vad veckorna går fort, i morrn är det helg igeen :)<33

H&M

Idag så åkte vi moppe till skolan :) och vi hade gympa direkt på morgonen, vi hade fotboll! Och så hade jag tjejidrott idag, höööm! Drygt :P Och sen när jag kom hem så kom Amanda en stund, vi spelade BUZZ (Amandas favorit spel) sen så åkte vi till träningen på Lövudden. Och när mamsen kom hem så hade hon H&M paketet med sig. Det var en jacka, skidbyxor, 2 linnen, 2 par trosor och 1 bh. Men ska kanske lämna tillbaka jackan, är inte säker. Det var inte alla saker som kom, det saknades 2 tröjor och en flecetröja av mina saker :) Men dom kommer i Oktober :S det är ju liksom as långt kvar dit. Nu har jag precis duschat :) <33

Staan!

Idag så var det förläsning om internetresan i skolan hela dagen (3 timmar) sen fick vi sluta efter. Då åkte fia&jag ner till stan och käka på subway, mumsigt mumsigt! Sen kollade vi runt lite men ingen av oss köpte någonting. Sen klockan 4 så åkte vi till friskis&svettis och jympade :P (medel)! Sen när vi åkte hem så ramlade fia på moppen på gruset, det blev lite repor =/ Men hon gjorde inte illa sig som tur var. Nu har jag nyss duschat. Och i helgen blir det jobba med sofie =D wiie!

REGN

Fan vaad det ska regna hela tiden!! Idag var det asköviken som gällde :S :P HÖm kul! Men eftersom det regnade så mycket så fick vi sluta halv 12 istället för kl 2, WIIE! Men stackars bussbarnen, dom fick åka buss till skolan och vänta där till 20 i 4. 4 timmar liksom, men det var tur att vi tog mopparna :) Jag & Amanda åkte hem till henne, vi bakade kladdiskaka :P och badade i poolen och bastade :P Poolen var fan kall, fast den är inomhus, höm weird! Sen funderade vi om vi verkligen skulle gå på träningen, för det spöregnade verkligen. Men vi gick i alla fall! Och nu har mamsen & moi nyss beställt från h&m katalogen =D kuligt!

Paddling =)

I helgen var det paddling som gällde. Det var mammsen, pappsen, fia, jag, christier, sussie och yvonne! Vi åkte till Nyfors som vi har gjort varje år ända sedan jag var en liten flicka :P åh, just det . I år var lilla Fifí med :P En fransk hund, hon förstår nästan bara franska :P as gullig, 12 veckor! Mamma&Pappa har blivit så LATA att dom i år köpte en motor till kanoten :S ööhm! Fia och jag honka på ett tag :P men det var bara för att dom insisterade (A) jag lovar! Vi stannade på vårann "lunchö" och åt minipajer (svamp&bacon, lax&räkor och texmex) det var as gott! Sen paddlade vi vidare, när vi kom till vår vanliga öö så visade det sig att den var upptagen av 2 killar/gubbar :P Så vi fick ta "ön" eller udden bredvid. Men baren som vi hade gjort förra året var inte kvar =/ nån hade snott den. Medan de 2 killarna som bodde bredvid oss var ute och fiskade så kom det ca 16 grabbar mellan 20-40 år som sa "Naturen är till för alla" och bosatte sig precis bredvid de 2 killarna. Stackare :P attackerade av massa grabbs :P Dom sjöng massa konstiga låtar, "fräckisar" som min mamma skulle sagt. Det visade sig senare att det var en svensexa de där 16 killarna var på! Vi åt oxfilé på kvällen och sedan äppelpaj, mumsigt! Alla blev trötta jätte tidigt, mycket tidigare än vanligt. Men när klockan var ca halv 12 så såg man 2 ficklampor mitt ute i skogen, sen kom det 2 killar fram och började snacka med mamma&yvonne, för dom var dom ända som satt kvar vid elden. Fia&jag stutsade ut ur tältet när vi hörde främmande röster. Dom letade efter sin kompis som hade försvunnit, dom trodde att han hade gått till oss :P Så dom satte sig ner och började snacka med oss, det var en som ställde hur många frågor som helst, han frågade vad alla jobbade med och blablabla! Och han frågade jämt om man ville ha skumbananer,heh :P Sen när dom gick så lyste dom på något träd, då tyckte fia och jag precis att det såg ut som nån som låg där och lyfte på huvudet, det var lite scary!
Efter det så somnade vi :P Nästa morgon så regnade det =/ usch! blött! När hunden vaknade så frös den jätte mycket, så dom satte på henne en liten tröja, som var blå&vit randig, äkta fransk :P hih! as gulligt.
Efter ett tag så slutade det regna, när klockan blev ca 12 så åkte jag & fia ut och paddlade lite, så kom det massa ungdomar, de var hur många som helst. Kanske 40 st, och alla snacka olika språk, vi hörde engelska, franska, japanska & blablabla. De var där på något internationellt läger. När vi sedan åkte hem ungefär klockan 2 så paddlade jag och fia hela vägen medan dom andra åkte med en seg motor, latmaskar. Sen kom det lika många ungdomar till. Det var en som var as snygg, och typ alla sa hej :P hih! När vi var på ön så hade Yvonne tagit med gammla fotoalbum från när vi var och paddlade förut Då var det ett kort på tanten i Nyfors lanthandel, där dom hyr ut kanoterna. Och hon hade precis samma kläder som hon alltid har haft, hon hade till och med samma kläder det här året. En gul polotröja och en gul väst med frukter på, sååå fult :P heh! Vi kom hem ungefär vid 5. Då så åt fia&jag ceasar sallad och kollade på mean girls, det var såå länge jag såg den :P heh! MJÖÖÖFF

Välkommen hem Sofie =D

Idag kommer sofie heeeem =D WIIIIE

Andra dagen i skolan idag! HÖÖMM, kuligt =/ ! Gick upp kl 7, sen kom fia till mig klockan 8 för vi började kl halv 9. Sen åkte vi till enhagen och hämtade Johanna, och så skulle vi möta carro men hon var så sen :S så vi åkte utan henne, för annars skulle vi kommer för sent. Så hon var lite sur efter det, menmen! Så kollade vi på Wedding crashers i 2 timmar, låååång! Den var sådär bra, ingen höjdare. Sen var det skolkort, mjöff, och trots mina stövlar så fick jag SÅKLART sitta ner. Sen slutade vii! När jag kom hem så kollade jag lite i en katalog om språkresor, de kostar 25 000 spänn att åka till USA på språkresa i 28 dagar. De har jag & Fia tänkt att vi ska göra nästa år, men såå dyrt! Sen så gick jag och fia ut och gick 5 km. Och jag vill träffa Sofie ikväll!!!!!!! men vi får väl se om hon orkar, höm. MEN JAG SAKNAR HENNE!

MJÖFF, nu kom jag precis hem från stan. Har vart på cafegränden med Sofie och pratat. Jag tog en Cola light och hon tog en ost&skink sallad. Hon berättade allt från Turkiet, om henne och Alp och allting! Han verkade så gullig :P Jag började till och med gråta lite grann, dom verkade ha haft det såå mysigt. Och de va så skönt och kul att träffa min älskling igen =D
Älskar dig Sofie!!

Skolan igen =/

Igår var jag&mamsen på hälla och shoppa. Köpte ett svart diadem, bruna stövlar, vantar&halsduk och 3 linnen. När vi kom hem så hade jag träning, när jag skulle åka hem från träningen så började det såklart spöregna. Vi hade ju klarat oss hela träningen. Så va dyngsur när jag kom hem.

Idag var första dagen i skolan, tjoho =/ NOT! Gick upp halv 7, riktigt jobbigt! Sen kom fia förbi 20 i 8. Så åkte vi till skolan, och så mötte vi carro också! Claes har ju slutat så vi har fått en ny lärare som heter Anneli, höm! Det var kul att träffa alla igen ;) Men så fick vi reda på att vi inte har sovmorgon en enda morgon :S ööööh, sämst. Bäst för dom att vi slutar tidigare i sånna fall. Sen så slutade vi kl 2. WIE! Så åkte jag hem med fia&carro. Fan vad jag hatar att min moppe går så JÄVLA segt!! Så DRYYYYGT.........!! När jag kom hem så gick jag ut en sväng, eller jag tror jag gick ca 5 km. Sen när jag kom hem så duschade jag. Mjöffs =)

staan

Idag vaknade jag kl 11 typ. Sen åkte jag till fia till halv 12 och vi skulle hämta sophie på enhagen 20 i. Men såklart så var inte fia färdig när jag kom dit. Vi kom typ iväg 10 i 12. Sen så åkte vi till stan. Fia hittar jämt så himmla mycket. Hon köpte 2 tröjor och en skjorta, men hon hade världens problem med vad hon skulle köpa för hon hitta typ 10 saker nästan. Och Sophie köpte en tröja och en bolero. Jag köpte 2 tjocktröjor! Sen så åkte vi hem vid 4. Sen så var det fotbollsträning. Första träningen för mig efter sommaren. MJÖFF!
SOOOFIE KOM HEEEEM NUUUU!!! JAG SAKNAR JU DIIG..

mjöff

Igår var jag med Sophie & Fia, vi skulle åka till bäckby och hyra film så vi tar moppen dit, och sen när vi kommer dit så kommer jag på att jag glömde plånboken, smart :P så vi får åka hela vägen tillbaka (8km) och hämta plånboken och åka till bäckby igen och hyra filmerna :P Sen när vi kom hem så skulle vi äta men då hade vi typ ingen mjölk eller bröd så då fick vi åka till jo-berg och köpa deet. Sen efter vi ätit så kollade vi först på Miss Cast away and the island girls, vi kollade bara i 10 min, deeen SÖÖÖG!! Sen börja vi kolla på School for seduction men stängde av efter 20 minuter, sög också! Sen kollade vi på alfie, den va sådär. Men Jude Law vaa fin :P hih. Sen va klockan typ 1, då gick vi ut ett tag. Sen så gick vi inn och satte på datorn och kollade på roliga filmen och sånt. Sagan om Harry Potter va as bra :P vi kollade på den typ 20 ggr. Sen gick vi och la oss kl 5 och vaknade kl 1 av att mamma tjatade på oss att vi skulle gå upp. Så vi sov 8 timmar i alla fall. Sen så gick vi upp och kollade på den sista filmen Blue crush, den var rätt bra. Bästa av alla 4 i alla fall. Sen åkte dom härifrån kl typ 5. Nu har jag nyss käkat, åt oxfile och bakad potatis. :P Och i mörrn ska vi gå på stan ;)

Home

Nu har jag vart i Usa en månad..kom hem den 9de. Var i New York, Boston, Gettysburg, Niagara fallen, Washington DC, Hawaii (Ohau&Maui). Köpte 4 linnen, 2 t-shirtar, 2 shorts, 1 kjol, 4 väskor, 2 par skor, 2 solglasögon + massa mer saker. Det va kul där ;)
Och så fyllde man år dagen efter vi kom hem, fick en moppe, hjälm, lås, pengar, kläder, presentkort & blablabla! De första jag gjorde när jag kom hem var att gå till fia, hon och carro sov när jag kom dit =P Sömntutor! I slutet på semestern längtade jag hem as mycket :P Så missade man ju rix också =( faaan! Men nästa år SKA man ju dit..!! OCh nu är Sofie i Turkland, saaaknar diiig as mkt , koooom hem !! Men de är ju 6 dagar! Jag kan inte fatta att du får träffa alla igen som vi träffa förra året, de är fuuuuuusk! Jag vill också!