alltid bra att vara ute i god tid

Midsommar var väldigt trevligt, vi var ca 25 pers här hemma i Barkarö. Vuxna och lite yngre människor. Vi åt, spelade fotboll, drack, sjöng, spelade kort, kollade film. Det var helt enkelt ett bra dygn, även om man var jäkligt trött i slutet. Och idag har det varit en slappardag såklart, alla som sov över kollade först på Patrik 1,5 och sen Die Hard 4. Jag tvingade mig själv att kolla på den trots att jag inte brukar uppskatta action men den var faktiskt bra.

Nu har jag börjat packa till peace and love trots att jag inte åker förrän på tisdag eftermiddag men det är ju aldrig fel att vara ute i god tid. Jag inser nu hur överdrivet mycket kläder jag har planerat att ta med, får nog lov att sålla bort lite.

Imorgon blir det förmodligen lite övningskörning, handla på Ica Maxi, Spicy med Christoffer och hämta en minimal sovsäck hos min p-vän :)

Finally some work :)

Morgonen började skönt, vackert väder när man steg upp. Jag tog en sväng i slingan och när jag kom hem så läste jag lite i diabetestidningen jag får fyra gånger per året. Intressanta saker det där, bland annat läste jag att man kommit fram till att människor med diabetes inte känner mättnad lika snabbt som vanliga människor vilket kan resultera till att de äter mer och inte känner när de är mätta. Något sådant tror jag inte att jag lider av, brukar känna mättnadskänsla ganska snabbt. Strax innan ett så ringer telefonen och så berättar pappa att han har lite jobb åt mig på Sweco Japs, wiiho! Det har jag väntat på, så jag sätter på mig kläder och fixar mig och är redan 13.50 igång mer jobbandet. Jobbade ca 3,5 timmar, money! Blir definitivt jobb på torsdag också, men imorgon verkade det oklart än så länge. Får väl se! Pengar säger jag inte nej till.

Summer?

Och så var det sommarlov!

Jag har sovit ca 14 timmar inatt, det märks att det är sommarlov. Men dock kan vädret gärna bli bättre. Igår kväll så läste jag ut Flickan som lekte med elden av Stieg Larsson, började idag på hans tredje bok Luftslottet som sprängdes. Dom är så bra. Ikväll övningskörde jag till Sofie, jag skulle dit på en liten middag med totalt 5 tjejer. Sofie ville väl visa upp sin nya lägenhet som är så otroligt fin. Det var en trevlig kväll med en väldigt god efterrättsdrink, bestående av jordgubbar, glass, sprite och bacardi apple, jummy!

Nej nu ska jag lägga mig och läsa lite om vad man ska tänka på när man kör, det är ju dags att börja plugga på teorin. Planerar på att ta körkortet i slutet av augusti eller början av september. Får se om jag kan få till det!