--

Ligger för tillfället i min säng och är lite bakis och kollar på skärgårdsdoktorn. Bra serie det där! Igår blev det att festa :) var en rätt bra kväll. Fan va skönt det har varit med långhelg, hade ju studiedag igår. Jag har inte speciellt mycket att dela med mig av idag så ska väl återgå till att kolla på skärgårdsdoktorn.

Hade bra!


Igång igen

Idag har jag gymmat för första gången sen jag opererade knät, det kändes jättebra att äntligen få träna igen. Har ju bara tränat det lite hemma tidigare. Och imorgon har vi en lektion, matte. Börjar klockan två, det ska bli så skönt med en rejäl sovmorgon.

Ska väl ta och sova ganska snart, Godnatt!

När en dörr stängs öppnas en annan

Kom hem från Polen igår, det var väldigt trevligt där borta. Dock lite tråkig årstid! Köpte en hel del grejer och lärde mig lite polska ord som tex:
dzień dobre - hej
biedronka - nyckelpiga
żabka - groda
biżuteria - smycken
dziękuję - tack

Det är ju helt sjukt, min kropp vill verkligen inte att jag ska må bra. Nu när knät äntligen börjar bli bättre efter ca 3 veckors helvete så sätter huvudet igång. Har haft så grymt ont i huvudet idag och i helgen. Min kropp har problem!!

Jag har kommit på hur stor inverkad väder och natur har på humöret. Kände mig så deppig idag när jag satt på bussen hem, så grått och fult ute. Visst är det fint när det är snö överallt och så men nu börjar det bli slaskigt och hemskt. Nu längtar jag bara till sommaren då allt är grönt och fint och man kan cykla. Fast då har jag säkert något annat att klaga på! Just nu känner jag bara att flytta till något annat land, jag känner för att uppleva något nytt. Är trött på Västerås och Sveriges väder!

Nu ska jag antingen gå ut och ta en promenad i skogen om knät och huvudet tillåter eller så ska jag väl sätta mig och börja på min bokrecension.