Norway

Idag kom jag hem från Oslo. Var där från onsdag till lördag och hälsade på Cecilie. Jag hade inte träffat henne på 5 år, vi träffades på Kreta första gången 2002. Jag tog tåget till Oslo kl 8 på morgonen så var jag framme vid halv 3. På onsdags kvällen så gick vi på Harry Potter 5 i Norges största bio salong tror jag det var :) typ lika stort som cosmonova.
Sen på torsdagen så åkte vi till tusenfryd (tivoli i Oslo) det var trevlans, speciellt speedmonster. Massa looper och skit, woho. Sen så kvällen så hyrde vi film och myste framför tvn.
På fredagen så åkte vi först och shoppade lite, jag köpte ett linne på Zara eftersom mamma hade krymt mitt i tvättmaskinen som jag köpte i Spanien :( sen så köpte jag en mascara och så fick man en gratis lipgloss med på köpet ;) Sen så spice vi ice :P Kul ice va de. Och så gick vi genom slottsparken och tog tunnelbanan tillbaka till där vi ställde bilen. Och så åkte vi upp till Holmenkollen till Skidtornet, så gick vi upp i det. Gud jag fick träningsvärk av att gå i alla de trapporna. Så åkte vi i hoppstimulatorn, det var inte så trovärdigt som jag trodde att det skulle vara menmen. Sen bar det iväg till en restaurang där vi åt äppelkaka :) och sen åkte vi hem till dom och kollade på Blondiner har roligare som på norska heter typ Blond, blondare, blondast :P Sen åkte jag hem idag klockan halv 10 på morgonen och kom till V-ås vid 4.
                                      
Colosseum bio                     Tusenfryd Speedmonster     Holmenkollen Hopptorn 

home sweet home

Igår kom jag hem från Spanien, Lloret de Mar. Fyfan vad härligt det har varit där borta, så jäva kul. Pasamos bomba typ :P i fel form men whatever. Men efter tre veckor där så var det ganska skönt att komma hem och slippa alla jävla fritterade saker. Allt man gjorde hade blivit som rutin - Skola, sola&bada, festa. Orkar inte skriva ner allt som hänt där borta för det skulle ta någon timme menmen. Träffade massa nya kompisar, dom närmsta blev; Sofia, Angelica, Alice, Anna, Louise, Jonna & Evelina =D love them. Och träffade snyggaste hollandaren, jag blev förälskad i hans utseende, lärde ju inte känna han så bra menmen. Fick hans msn & nr så ;)
Och imorgon blir det Norge ;) ska til Oslo och hälsa på Cecilie (en kompis som jag träffade på kreta för 5 år sedan :P) Så det ska bli kul, kommer hem på lördag. <3   


regn regn och åter regn

Nu äre fan inte långt kvar, tre dagar....eller egentligen två eftersom klockan är över 12 men what the fuck. Åhå, va kul det ska bli..har börjat lagt upp kläder som jag ska ha med på soffan, men får bara ha med femton kilo :O asså herreguuud. Ja ska vara borta i tre veckor, då är femton kilo på tok för lite. Sen ska ja ju köpa massa skit där borta också :P så kan kan typ bara ha med 10 kilo om jag inte ska slänga nå kläder där borta förstårs, men de tänker ja fan heller gö. Får lägga ner massor med kläder i handbagaget, höhö :P där får man ju ha fem kilo. Men det kommer nog lösa sej.
Idag har jag gått hem från enhagen efter att ha sovit hos Sophie, gick hem till henne igår skulle va där ett litet tag men de blev ganska sent så orkade inte gå hem sen. Och när jag då gick hem nästa dag så duggade det till en början sen började det spöregna :P och det är ju inte direkt ett jättekort sträcka, det är minst 2 km. Så jag kom hem DYNGSUR :P men skulle ju ändå duscha när jag kom hem så vafan. Sen så åkte hela familjen till kolbäck, till kusinerna och där var mormor, kaj & helevi eller vad hon nu heter :P Så var vi där ett tag...sen så åkte vi till familjen Karlsson som hade kommit hem från turkiet på morgonen. Så var jag hos Sofie till klockan 10 på kvällen ungefär :) snacka lite skit och åt kebabrulle & sallad. Sen så åkte jag hem och fixa mig och bytte om och cyklade hem till Kevin för där var Sara, kevin och christian. Sen så åkte vi först till vega och träffa några boys där och sen vidare ner till löga, skulle kolla på mando diao. Men lite tråkigt var det eftersom jag aldrig hade hört dom förut, så kunde inte sjunga med :P menmen, dom var ganska bra :)
Och imorgon kommer Ellen hem från peace & love, så då ska jag leka med henne =]