inte kul

Ja, har inte suttit vid en dator sedan i söndags då vi kom till Åre. Ja, det blev ju några åk på måndagen innan jag ramla i en svart backe och två ledband i knät gick av, korsbandet och sidobandet, JOOOOOY! Så nu är det kryckor som gäller i runt 2 veckor och kan inte promenera på 4 veckor och inte träna på 6-8 veckor, studsar av glädje. Och att det skulle hända första dagen också var ju skit kul. Så blev inge mer skidor för mig, var på hälso mottagningen i runt 4 timmar efter jag hade gjort det. Men fick ju i alla fall åka gratis skoter ner för backen (Y) höjdpunkten av veckan 8-) absolut.
Lite mer uppdatering vad som hänt här kommer imorgon kväll när jag kommer hem!

In Åre

Ellen och jag har precis kommit fram till åre, eller för nån timme sedan :P Tågresan var helt okej, dock lite svårt att sova. Hade ingen som satt brevid någon av oss på hela resan nästan, det var as skönt. Då kunde man ligga över hela sätet, va lite trångt, till och med för mig som är så kort! Sov mellan 2 och 3 och 4 och 7 typ ^^ Inte speciellt mycket menmen!  Nu sitter vi på station och tråkar, båda är otroligt övertrötta och vi har suttit och garvat åt paranötter i någon timme, höm ^o) jag ville bara döda gubben på tåget som satt och nös hela jävla tiden, lovar att det hände minst 70 gånger på hela resan och då räknar jag inte med tiden då jag sov! Nu är det bara att vänta på att resten av familjen ska komma upp, som var i Sala för ca 30 minuter sen, hm segt. Men ska logga ut från datorn nu och så ska vi försöka hitta något tidsfördriv :)
Hade bra everyone<3

Åre, here we come

Vart lite party igår, spåra väl ur lite med cat fight och polis med mera men det var kul under kvällen ändå! Nu sitter jag här, har vart vaken i lite mer än en timme, jag vaknar alltid tidigt när jag druckit dagen innan. Nyss tagit en huvudvärktablett för att dämpa den största värken.
För tillfället så ligger Anders och sover i min säng, sleepyhead! Han crasha hos mig igår, innan vi somna kollade vi på lite mile high<3
Idag så ska jag packa till åre, konvertera och ladda hem mera filmen till ipoden (än så länge så har jag 3 säsonger av Sex and the city, juno, superbad, I want candy och mer ska det bli) ska kolla på hairspray med mamma har jag lovat och ellen kommer till mig någon gång på eftermiddagen. Och så blir det att hoppa på tåget vid halv 11. Någonstans under min dag så ska jag klämma in att vara med fia. Jag saknar henne extremt jävla mycket, vi har gått från att vara varje dag i skolan i 9 år och träffas efter skolan hela tiden till att träffas max en gång i månaden. Det är hemskt, vi måste bättra på det tycker jag...det är ju inte de att det är svårt att träffas för vi bor ju liksom 2 min gång från varandra.
Jag måste prova lite skidkläder idag och se vad jag ska ha för tröja/jacka till mina skidbyxor. Dom är svarta så jag kan ju egentligen ha i princip var som helst till. Och måste verkligen hyra pjäxor när vi är där, mina gör sjukt ont överallt, jag tror inte ellen skulle uppskatta en jobbig och gnällande jossan i backarna i 7 dagar.

Du tänker så konstigt, du vet hur allt ligger till. Hur du tänker och tycker men det vet inte jag. Är det konstigt om jag missförstår? NEEEEJ! Alla mina kompisar tycker du beter dig konstigt, tillåmed min mamma...det är väl ett tecken på att det inte är bara jag som missförstår som du jämt uttrycker det. Visst man kan väl missförstå en eller två gånger, men om jag nu ha "missförstått" dig runt 20 gånger nu, tyder inte det på något eller är det bara ett helt jävla missförstånd det med? Du säger en sak men agerar annorlunda, orkar inte med detta snart!

dilemmat är löst

Mitt lilla dilemma var ju mörkt eller ljust hår. Jag hade ljust i sommras och saknar det lite. Färgade mörkt igen i slutet av november, så har vart brunett i runt 4 månader. Jag har nu suttit och funderat och diskuterat med mamma & kompisar om vad jag ska göra och jag har en slutsats:
Om jag bleker slingor så kommer det slita som fan på håret (N) vilket är dåligt! För då kommer jag behöva klippa det ganska ofta, för att få bort det slitna. Och jag vill ju ha långt hår, så tänkte spara ut och sen kanske slinga till nästa sommar, då kommer det vara långt och ljust :) good plan!

Sitter här och lyssnar på låtarna från melodifestivalen ^^ I know, alla tycker att det suger. Men jag tycker faktiskt att vissa låtar är helt okej! Väntar på mamma, hon ska färga håret på mig :) true brown! Och har gjort färdigt engelskan och läst igenom historian, så ska väl börja med den efter jag färgat håret.
Byyye!

plugg.se

pluggpluggplugg, nu när jag har haft en spanjor i vecka och inte pluggat för fem öre så har jag samlat på mig ganska mycket.
- Onsdag: Engelska muntlig grej, jag ska göra om prinsessan Diana.
- Torsdag: Kemi Prov på två kapitel + att jag måste göra klart en kemirapport innan dess.
                    Historia uppgift om idelogierna, har ej börjat.
- Veckan efter lovet: Läst ut en engelsk bok, är på sidan 68 av 400.
Har massa matte och fysik som jag förmodligen inte kommer hinna med denna vecka, ligger så efter!! Hela min väska till åre kommer vara fylld med skolböcker, låter kul (Y) Men vi kommer ha så fucking kul ändå Nelle, plus att sara också kommer va där, happy!
Måste plugga vidare<3

DÖÖD

Jag är slut, jag vill bara lägga mig och sova i en vecka. Den här spanska grejen tar kol på mig, jag har ingen ork att plugga över huvud taget, behöver egentligen göra två kemirapporter. Och så gör mitt huvud ont konstant. Det ska bli skönt när spanjorerna åker, då ska jag sova hela lördagen och söndagen. Kände bara för att klaga lite!
Igår var vi i sala silvergruva :P kanske inte låter så spännande men jag gillar det, vi var bara nere på 60 m. Någon gång vill jag åka dit och åka ner på 155 meter, fett coolt. Och idag blev det skridskor, dom var faktiskt mycket duktigare än jag trodde!
Nej nu ska jag kolla tv eller något annat icke ansträngande!
Adios amigos<3


day 3

Idag har varit en väldigt lång dag, vi steg upp kl halv 7 och åkte till skolan till 8. Hade gympa till att börja med, Rosario och hennes två kompisar kollade på. Efter det så skickade jag iväg henne på en spanska lektion, medans jag hade historia. Sen så blev det lunch, vi satt lite i ljushallen, dock inte tillsammans. Hon vad då med sina spanska kompisar. Kl 11.40 gick vi till konferansrummet och så hälsade Tomas Morén alla spanjorerna välkomna till rudbeckianska gymnasiet, asså han sög verkligen på att prata engelska. Sen hade vi lite rast och då tappade jag bort Rosario i några timmar, men hittade henne tillslut som tur var, jag fick gå från matte lektionen för att leta efter henne, men jag förmodade att hon var med sin bästa kompis Almorena. Men Rosario har ingen mobil så jag kan inte få tag på henne heller om jag inte hittar henne. Efter matten hade vi handledar tid, och då skrev jag upp mig att vara elevambassadör, vad nu det kan innebära. Jag tyckte det lät ganska kul, plus att det ger bra meriter. Man måste typ ta hand om 9or som kommer till skolan på besök för att veta om de ska välja rudbeck eller inte. Och t ex folk från Kina eller Ryssland som kommer och  hälsar på skolan. Så kanske jag får ta hand om nån elev, och eftersom jag älskar engelska och att prata engelska så tror jag nog att jag kommer gilla det. Det lät intressant och roligt iaf, kanske inte andra folk tycker men men. Efter skolan så ville Rosario vara kvar, för jag slutade ganska tidigt och hon ville umgås med sina kompisar i skolan, då fikade jag med Sara, mycket trevligt att komma bort från spanjorskan ett tag. Man blir helt slut av att ha henne här, även om hon inte säger så mycket. Det känns nästan som att ha ett litet barn. Sen efter vi fikat så gick vi tillbaka till skolan, och så var vi där med alla spanjorer ett tag. Dom tog en soptunna och använde den och började trumma och alla klappade händerna i takt och sen dansade några spanjorskor flamenco eller något, det var as coolt. Och så gjorde vi massa midsommar danser med dom i ljushallen, typ som små grodorna, mors lilla kråka med mera :P det var riktigt roligt. Sen så åkte vi till pizza hut på hälla till kl 7, men innan det så gick jag, emma, rosario och sara till ikea för att sara ville köpa en osthyvel för det är så svenskt, dom har ju inte det någon annanstans. Det var väldigt trevligt på pizza hut. Jag, emma, gabriel och antonia satt och snacka massa skit i typ nästan 3 timmar. Nu har vi nyss kommit hem, och det känns skönt efter att ha haft en fullspäckad dag. Och imorgon blir det Stockholm :P
Buenos Noches<3

Rosario Day 2

Rosario kom som sagt igår, hon såg precis ut som på bilderna. Tjock, vindögd men snäll iaf.Hon är gansa blyg också, hon säger inte speciellt mycket. Det är mest jag som pratar, fast ibland ställer hon lite frågor. Hon är sjukt databeroende, hon vill JÄMT sitta vid datorn, konstant! Igår så var vi på fest hos Anders. Polisen kom dock ganska tidigt, men det var kul så länge det varade. Idag så  har vi fikar på stugan, bowlat på strike och ätit på gränden.
Och sen åkte vi hem 10 stycken till Emma Nordin och kollade film och åt onyttigheter, det blev legally blonde 2, men jag tror inte spanjorerna fattade speciellt mycket. Jag längtar redan tills hon åker hem, det är så ansträngande och jag är så otroligt trött, helt slut. Nu ska jag sova, äntligen!
Buenos Noches<3

Arrival

Idag anländer min spanjorska Rosario, ska åka till skolan kl 1 och sen åka med buss till Arlanda och hämta upp de små liven. Kommer väl hem runt 5, efter det så blir det hem och installera henne i vårt hem. Och sen kommer Marta, Bea, Rickard och kanske någon mer hit...sen blir det party ikväll :) Jag hoppas verkligen hon är lätt att snacka med och så, fast det är tveksamt för hon sa för någon dag sen att hon är väldigt blyg =/ suck.
Men hoppas det blir en rolig kväll i alla fall!
Måste gå och fixa mig, ska ju snart till Arlanda.
Bye<3

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du och din partner kan ha svårt med att komma till botten av problemet,
för att ingen av er vågar föra ämnet på tal.
Det måste ni.

2 days left

Nu har jag inte suttit vid datorn på två dagar, varken igår eller i förrgår, var för upptagen med att plugga med mera. Men grejen är att jag inte ens saknat det, det var inte så som det brukar kännas: ÅÅÅH, jag måste plugga färdigt så jag kan sätta mig vid datorn! Det var mer: ÅÅÅH, jag måste plugga färdigt så jag kan gå och lägga mig! :S skumt....!
Men jag ser bara att inte vara beroende vid datorn som ett bra tecken.
Hade matteprov idag som sagt och det gick riktigt sugigt, kunde typ ingenting. Men jag kunde sakerna som var på kapitlet men när jag läste uppgifterna kändes det som om inget av det jag pluggat in var med. Men men, får se hur det gick. Torsdagar är alltid jobbigaste dagen, slutar kl 15.50 och har massa tråkiga lektioner. Men som tur var så hade vi inte sista lektionen, dvs historia. Den var inställd, snacka om att man blev glad. Så slutade runt 2, halv 3 istället, då åkte jag och sara hem till mig, först smacka vi i oss ben&jerrys framför tvn, fyfy!  Efter det så färgade jag hennes hår cacao brunt, det blev bra. Sara var livrädd för att det skulle bli för mörkt, men som jag sa, lita alltid på jossan när det gäller hårfärg ;) och som sagt blev det mycket bra! Sen så slappa vi framför datorn ett tag och kollade på 2 avsnitt av sex and the city säsong 1. Är på avsnitt 5 nu, YEY =) Det pluggandet som jag planerade för dagen kunde jag ju skippa totalt. Var dock inte speciellt mycket, men har två kemi labbraporter som måste göras (N) hata!
Efter Sara åkte vid runt 10 så har jag städat mitt rum, för min spanjorska kommer ju på lördag ska ju ockupera det i en vecka, hmm... när jag låg i sängen och skulle sova för några dagar sen så tänkte jag: Fan, om några dagar ligger hon här och svettas och grisar ned i min säng :S UUUH! Inte en trevlig tanke, men men jag har ju frivilligt gett mig in i det här så jag får väl stå ut. Ska bo i samma rum som min brorsa i en vecka när hon är här...yey, fun 8-)
Jag vill träna, är sjukt sugen... men mina ben krånglar ju såklart. Men har kommit på att jag kan ju i alla fall gymma, så imorgon efter skolan blir det gym och solning.
Nej, klockan är på tok för mycket för mig. Ska lägga mig och läsa i min engelska bok and then go to sleep!
Godnatt<3


Cotton fields

Vaknade för första gången relativt i tid på länge, hann till och med koka ett ägg....very unusual! Ägg är faktiskt väldigt gott har jag kommit på och nyttigt, mycket proteiner ;) Sen blev det att gymma på gympan, måste bara säga att jag inte gillar skolans gym överhuvudtaget. Maskinerna är dåliga och komplicerade och jag tycker bara hela gymmet är allmänt oeffektivt. Jag får aldrig något gjort där! Sen vare tråkig historia och spanska. Till matten kom Johan på kryckor ^^ Han blev påkörd i lördags =/...wooopss! Otur där, men han klara ju sig med ett antal stygn vid knät och lite skrapsår överallt. Det är skrattretande att se han gå måste jag medge. Slutade kl 2, efter ett tag på stan så cyklade jag och daniel till konsum, köpte Ben&Jerrys Cookie Dough (Y) rekomenderar starkt, godaste glassen jag smakat. Efter det så cykla vi hem till han, åt glass och gjorde ingenting.
Jag har kommit på att jag använder mousse jätte mycket nuförtiden, love it! Gör att håret blir plattare om man plattar efter att ha haft i det plus att det skyddar håret från att bli slitet från plattången också.
Idag har jag faktiskt läst igenom allt inom matten till provet, frågan är bara om jag verkligen förstod det jag läste eller om jag bara inbilla mig det för att komma snabbare till datorn ^o) ja man kan ju undra. Jag har blivit besatt av Cotton fields - Creedence Clearwater Revival, den har dock samma text hela tiden och jag kommer förmodligen tröttna på den inom de närmsta dagarna eftersom jag lyssnar på den konstant :S
Om 5 dagar kommer Rosario hit, min spanjorska. Jag hoppas verkligen hon inte är lika skum som hon ser ut!
Nu ska jag kila och göra något annat, kanske sätta mig med matten igen, känner att det behövs eller börja läsa på engelska boken. Fast känner egentligen för att börja på säsong 2 av mile high, men fan jag har inte tid :(
Adios : )


And back to school

Lovet har såklart rusat förbi som alltid, det har vart ganska soft lov faktiskt. Festade igår med Sara, Ellen, Bella, Daniel, Totte, Marie och co. Det var ganska kul faktiskt, festen blev dock avbruten vid 12 men men. Ellen och jag fick skjuts med broder & kompisar hem, ganska nice att slippa ta bussen. Sen så satte vi på Sex and the city s1e1 alltså, säsong 1 och avsnitt 1, det avsnittet var faktiskt inte så bra måste jag erkänna. Carrie pratar direkt in i kameran, vilket jag inte tycker om, men det blir det ju ändring på i de senare avsnitten. Efter det avsnittet så föll vi in i sömn båda två. Zzzzz
 Vaknade vid halv 11 och satte på tvn, det var alla älskar raymond och hemma hos Fran. Sen så åkte Nelle hem för vi båda behövde plugga. Jag har gjort en labbrapport idag, behövde egentligen göra två men typ ingen förstår den andra så det är svårt att göra den då. Kl halv 6 så blev det att fika på älsklingsstället stugan med Daniel, Marta, Anders och Totte, det var mycket trevligt. Kom väl hem runt 8 och nu har jag äntligen Mile High boxen säsong 2 (lånad av Anders of course), så sjukt bra! Nu har jag nyss pluggat lite matte, ligger ganska risigt till med tanke på att jag har prov på torsdag och jag har inte pluggat och kan absolut INGENTING! Men det är ju ganska vanligt för att vara mig. Jag läste ut boken 11 minuter idag, den var bra! Handlade om sex och kärlek, rekomenderar den. Så nu kan jag äntligen börja på engelska boken som ska vara klar om några veckor. Nu tänkte jag gå till sängs och läsa lite om GI metoden, hitta en bok om det på toaletten som någon i familjen har köpt. Kanske är värt att testa, får se när jag läst om det.
Godnattis<3


Big time shopping x)

Nu är sportlovet snart slut, fuck va snabbt det har gått. Jag har jobbar tis-fre och fått ihop 18 timmar, kanske inte så mycket men det duger! Var hos tandläkaren idag, eller tandregleringen rättare sagt. Malin, tandläkaren sa att mitt behov av tandställning var objektiv litet med subjektiv stort. JAAAAAAA!! I want tandställning, men får se hur det blir med den grejen, det ser inte så ljust ut. Kanske ska försöka klämma fram några tårar nästa gång jag går dit och ser om jag får det som jag vill då :P You never know until you've tried!
Efter tandregleringen åkte jag och mamma till tunapark, YEY... jag var på super shopping humör eftersom jag inte handlat kläder på år och dar kändes det som. Men det blev storshopping för båda två.
Jag skrapa ihop:

- Ett par skidbyxor som jag var i STORT behov av från Intersport 400 kr

- En grå jacka från Stadium 400 kr

- En svart medellång skjorta från Cubus 200 kr

- En stor t-shirt/leggingsklänning från Cubus 100 kr

- En leggingsklänning från Kappahl 150 kr

- Tre par strumpbyxor från Kappahl 2 för 3 (neonlila, mörkdovlila, gråa)

- En rosa halsduk från MQ 150 kr

- En kimono från H&M 150 kr

- Ett par gråa jeans från H&M 200 kr (fett billigt)

- En röd topp från H&M 200 kr

- Ett par laxrosa trosor H&M 60 kr

- En sweetshirt eller något från JC 400 kr

- En engelsk bok av Sophie Kinsella 90 kr
Jag tror det var allt :) älska shopping. Det var skönt att vi inte hade köpt kläder på så länge, för då kunde man köpa extra mycket grejer nu!

Nu sitter jag hemma hos Ellen, vi kom hem lite innan 3 från stan. Sådär värd kväll :P menmen, skönt att komma ut i alla fall, istället för att sitta hemma och dega. Så får se vad morgondagen har att erbjuda, hoppas på fest i Irsta.
Goodnight<3