Bästa kompisarna ever!

Igår så kom jag och Fia hem från Köpenhamn, det blev mycket partande och en del shopping! Totalt köpte jag ett linne från Urban Outfitters, en tröj/jacka från Deres eller nått och en skjortaktig grej från Zara. Allt i Köpenhamn var så otroligt dyrt! Iaf så firade vi min födelsedag rejält, till att börja med blev det 3 otroligt goda drinkar på Hard Rock Café där vi träffade några killar. Sedan fortsatte vi till en annan bar och sen parta vi med några boys! Bakfyllorna var ju det värsta.
Men vi festade 2 dagar och tog det lugnt 2.

Igår så drog Daniel, Marta och Totte ut mig till spicy, vi åt och var glada i nån timme. Sen så tvingade dom mig att följa med hem till Totte för en "chillkväll". Jag var ganska opepp men eftersom dom insisterade så otroligt mycket så följde jag med. När vi kom till Haga så började det spöregna och eftersom Totte förklarade att det var en städerska hemma hos dom just då så blev vi tvungna att vänta utanför Haga Förskola i ca 30 min där jag och Marta spelade in vår I Will Survive musikvideo. När den "polska städerskan" var klar så åkte vi hem till Totte och när jag kom in så började alla skrika och det tog ett tag innan jag insåg att dom hade fixat en surpriseparty för mig. Mina jävla underbara kompisar<3
Och jag anade inte ett piss, en polskstäderska kl 10 på kvällen var helt normalt för mig. Ni var så jävla duktiga everybody!

Vill bara tacka alla så mycket - Speciellt Daniel, Totte och Marta<3

Hemlängtan

Sitter så flygplatsen i Antigua och ska tillbaka till Puerto Rico nu! JAG VILL HEM, LÄNGTAR