AJ

Ligger i soffan och kollar på two and a half men. Jag har asont i magen och huvudet.
Mamma funderar om det är vinterkräksjukan men hoppas inte, det är förmodligen borta tills imorgon.
Har i alla fall gjort några mattetal då jag kom hem. Nej nu ska jag återgå till tvn.

JosephineJosephineJosephine

Ännu en effektiv dag har gått!
Tillbringade förmiddagen i skolan och gjorde därefter mina MS-uppdrag som jag nyss rapporterade in, känns skönt att ha det överstökat. Nu ska jag sätta på mig lite kläder och cykla iväg till postlådan och skicka iväg min namnändring till skatteverket. Därefter ska jag klura på vilka utbildningar jag ska söka till och förmodligen skicka iväg det också.
PUSSIPUSS

Dags att ta tag i "Josephine" ärendet nu

Ligger i min gosiga säng nu. Ska strax sova, men är inte tillräckligt trött än. Jag har precis mailat skatteverket för lite frågor över min namnändring och så har jag beställt hem en övningskörningsblankett för A-körkort, wey! Ikväll har jag jobbat stängning och även kollat på Changeling med mor min, den var superbra måste jag säga.
Imorgon kl 15 är det dags för farfars begravning, blir jobbigt men i alla fall kul att träffa släkten från Gävle.
HA SÅ KUL I BERLIN C, D, L & E!

Sjukus

På begäran av Daniel så ska jag försöka ta tag i bloggen.
Idag vaknade jag och mådde piss, därför åkte jag till citypraktiken och tog ett halsprov men det var i alla fall inte halsfluss, måste vara något annat virus. Hittade i alla fall en ersättare på jobbet, skönt! Får se om jag är pigg nog att följa med ikväll och fira Pia som fyller 50 år. Nu ska jag göra klart min engelska recension och kolla klart på sjunde himmelen.
Har dessutom varit på diabetes läkarbesök. Där på medicin mottagningen träffade jag Emilia, Daniels mamma. ARIIIIBA! Quiero bailar.