Slutkörd

Nu har det var ännu en dag på jobbet :) Åkte med pappa dit till 8 och hade med cykeln så jag kunde cykla hem sen. Fick testa temperaturgivare som Marie hade gjort i typ fyra timmar. Skulle kolla så dom var korrekt gjorda :P och att resistansen var rätt. Efter det så vare manualer som gällde, gjorde fan tusen manualer. Använde någon konsig maskin :P Okej, kanske inte tusen, men runt 160 var det. Jag missade tillåmed fikarasten. Det tog också fyra timmar, stod utan att sätta mig en enda gång. Snacka om att jag var trött efter och hade ont i ryggen. Slutade kl 5, då cyklade jag hem (runt 1,2 mil) och när jag kom hem var jag helt slutkörd, kändes som jag hade vart ute och sprungit. Och Anna sa att hon hade jobb till mig ända tills jag åker till Spanien. Dvs till fredag eller måndag =) I'm happy och trött :P
Tempgivare
Och så sa mamma idag att vi inte alls ska till Costa del Maresme utan Lloret de mar. Fast sen kom vi på att Costa del maresme är hela kusten som ligger över Barcelona och på den kusen ligger massa små städer, bland annat Lloret de mar. Inte så intressant menmen ;)


Workwork

Sov hos fia inatt och så ringer pappa och väcker mig (oss) kl 10 och frågar om jag vill ha sommarjobb på hans företag =D of course I do. Jag sa ju ja direkt, har tjatat på honom skit mycket att han ska fixa ett jobb åt mig men han har sagt att de inte hade något som behövdes göras, men tydligen så har de det nu. Det är bara för några dagar, men ändå its money :] 75 kr i timmen tror jag att jag får. Och även om jag bara är där för några dagar, så kanske de tycker att jag gör så bra jobb att jag får jobba där nån mer gång ;)  Därför ska jag jobba jobba jobba, och slita häcken av mig så dom tycker att jag är duktig. Jag fick börja jobba redan idag. Men jobbade bara från 1 till halv 5. Och i morgon så ska jag börja klockan 8, precis som en skoldag :O fast att man får pengar =D woho.
kablar var en av de många grejorna jag fick hålla på med
                                      
    8 dagar kvar till Spanien nu :] fyfan, va härligt det ska bli.

feck

Nu har jag kommit hem från ellen, har sovit hos henne i två dagar nu. I förrgår så hyrde vi fyra filmer och kollade på, De flesta av dem var lite skumma, men en var riktigt bra faktiskt. Kärleksfilm såklart! Och igår så vaknade vi runt 2, sov ut iaf ;) Och så åkte vi och lämna tillbaka filmerna och mötte mamma på statoil och då tog jag med min data till ellen också :) tänk att det jämt ska börja regna precis när vi är ute. Ellen blev blöt medans jag klara mig ganska bra ;) fick ju skydd av ellen eftersom hon körde, hih. Sen runt halv 11 så kom Rickard hem till ellen och vi kollade på en film och somnade runt 5 ^^ så fick vi lov att gå upp klockan 10 eftersom ellen skulle till tandläkaren och dra ut en tand.
Ingen förstår hur mycket du betyder för mig, inte ens jag själv. Jag tror att jag bara kan skita i allt och glömma dig men sen kommer jag på mig själv med att sitta och tänka på dig och hur mycket jag saknar dig. Who the fuck am I fooling? It's never going to happen. You say something, you do something else.                                                                I have so many options, but I want you                                                                          

Sunday - rain

Nu är helgen slut, men vem kan egentligen veta skillnad på dagarna nu när det är lov. Allt känns som helg och jag har problem att hålla reda på dagarna. I fredags så var jag hos johanna, för hon och malin hade fyllt år. Så vi var väl runt 9 pers där. Det var nice ;) men johanna blev verkligen inte glad över presenten hon fick av killarna, dom hade köpt en finger lady vibrator :P hon blev skit arg för hon hade klart och tydligt sagt till innan att hon inte ville ha något sånt. Så hon gav den till mig hahaha =D Hon bah; jossan du kan få den.
Sen på lördagen så cyklade jag och fia ner till vattendraget. Där kollade vi lite på någon dansuppvisning och åt hamburgare :P sen så när klockan blev runt 9 så träffade vi Kakan & Johanna Wallert + hennes kille linus. Så umgicks vi lite med dem. Kakan, du är så härlig... alltid glad =D När vi var där på vattendraget så såg ja ju en speciel person...men jag undrar om du ens känner igen mig. För du såg mig ju inte iaf :S heh. Sen så höll fia på och frysa ihjäl för hon var så smart att hon hade jeansshorts på sej. Så vid 12 så cyklade vi hem till fias pappa på viksäng.
Sen när vi vaknade kl halv 12 så cyklade jag hem i spöregn 1,5 mil. woho, det var skit kul 8-) Var dyngsur när jag kom hem. Men men, vad gör man inte för att komma hem till sitt kära hus :S :P Men nu vill jag inte vara hemma längre, jag har tråkigt :P men jag har inte orkat ansträngt mig att ringa någon, det får väl bli en hemma kväll idag. Menmen, jag har inte sovit hemma på många nätter nu så det är väl dags.


Inferior

Why can't I just be myself around you. Act and say what I would do if you were'nt  there. I think I'm afraid what you will think off me, If I would say something stupid I would think about it so long after although the thing I said was'nt important or anything. You are much stronger than me, it makes me feel inferior. I think that's the reason why I'm acting the way I do. You have not seen the other side off me, 'cause I can't sow it around you. The "other" me shows when I feel superior, almost around all people exept you. I'm always so quiet around you, have you noticed?

stugan

Åkte till stugan igår som planerat. Hade ju 5 stycken nattgäster från dagen innan men de åkte runt 11, halv 12.  Sen när vi kom till stugan så hade kusinerna och mormor vart där i 20 min :) Vi badade tre gånger den dagen, vid 3, 5 och 10, det var runt 24 grader (i alla fall på ytan, höhö). Sen så på kvällen vid 7 så var daniel ute och åkte på moppen, då kom vattenpolisen och blev helt galen. Man kan ju undra va den där människan har bakom pannbenet. Det blev värsta bråket :P trodde vid ett tillfälle att de skulle börja slåss. Anders (morbror) stod och skrek på han och gubben sa att man får inte köra moppe om man inte har hjälm och är 15 år. Men hur många gör fan inte det där nere. Det har faktiskt han också gjort så han ska ju fan inte komma och säga något jävla gubb jävel. Och så skrek han till mormor att hon borde börja tänka på att sälja snart men då skrek mamma att vem fan är det som ska sälja egentligen. När han sedan hade gått så hade jag sån jävla lust att ta moppen och åka förbi hans hus bara för att reta upp honom, men gjorde inte det :P Han ska jämt ha någon att klanka ner på, förut kom han fram till mormor och börja klaga för att hon hade vattenspridaren på eller något sånt :S liksom hallå, skaffa dig ett liv. Det är därför han kallas vattenpolisen ;) Jag tycker synd om hans fru, att hon måste stå ut med honom dag ut och dag in. Jag skulle på stört skilja mig, eller nej jag skulle för det första inte gifta mig med honom över huvud taget. Och igår såg jag första ungdomarna i vår stuga som är i min ålder ;) de var ute och fiskade. Var i runt 17års åldern.
Morbror Anders, Kusin Philip, Mamma och Kusin Daniel

Daniel (kusin) sjöng på oops, vi gör det igen - sommarpojkarna hela helgen så jag har fått den på hjärnan =D heh.

Du vill alltid synas och höras som mest, kanske däcka på en b-kändisfest.
Det är inte äkta bara fejk. Vi vill vara med i ricki lake.

Sola, bada, ute och grilla. Britney Spears har rakat sin frilla.
Här är sommarpojkarna igen, oops we did it, we did it again.

Dålig med ändå bra ;)

...

Fyra dagar kvar tills skolavslutningen ;) Idag fick jag reda på att jag har höjt mig i spanska till MVG och i so till VG.
Nu ligger jag här ute i solen och slappar, har nyss kommit hem från stan. Fyfan va varmt det är och jag cyklade hem från stan, 1mil. Jag höll på att dö men men , det var skönt när jag kom hem. Nu har jag lust att bada i våran pool men då blir jag ju blöt :P heh. Och jag kanske ska till löga ikväll och då ska vi nog bada. Fast då är det ingen varm sol som kan värma upp en igen när man kommer upp. Imorgon ska jag kanske till stugan med kusinerna. Beror på om jag har något bättre för mig eller inte, men det är jävligt skönt där uppe i stugan ;) men vill ju vara säker på att jag inte går miste om något kul här hemma.

I don't mind you comin' here
And wastin' all my time
'Cause when you're standin' oh so near
I kinda lose my mind


tingsrätten

Sov hos fia inatt :) sedan på morgonen så cyklade vi till stan med Johanna & Mallan för vi skulle till tingsrätten med klassen =/ Otroligt tråkigt måste jag säga. Vi satt och lyssnade på nån kille i TRE hela timmar och spela lite rollspel. Sen så vare foodtime ;) fia, johanna,jag ellen, totte, daniel och jag gick till mongolisaken eller vad det nu heter (kina mat) :P Sedan så gick fia och jag på stan i typ fyra timmar, var helt slut när vi kom hem. Dagens uppdrag var egentligen att hitta ett par skor till skolavslutningen men hitta allt föutom skor såklart. Köpte två linnen, två klänningar och en tröja :) Sen tvingade mamma och pappa med mig till kolbäck :P eller tvingade och tvingade jag följde med frivilligt eftersom jag ville träffa kusinerna. Vi åt hos mormor sedan cyklade jag till Philip & Daniel. När jag sedan cyklade hem till mormor igen så träffade jag Robin Lundgren på vägen :P heh
Och ikväll så måste jag läsa färdigt ondskan, har typ 20 sidor kvar.

Asså nu är det fan inte långt kvar tills sommarlovet ;) fem dagar. Avslutning på tisdag! LIte sorgligt fakiskt, jag tycker vi har jävligt bra klass, jag stortriiiivs. Men ser fram emot sommarlovet ;D då blir det ju spanien och norge förmodligen. wonderful!image10
Vacation ;) Usa Hawaii 2006