only child

Mamma och pappa väckte mig tidigt idag, kl halv 7 om inte tidigare, det är ju då jag igentligen ska gå upp på morgonen men gör det aldrig. Men nu var det för att vi skulle gratta broder min, som fyller 18 idag. Han fick urban hår mojs av mig : ) sen fick han lite kläder och en blu-ray film av mamma och pappa och kör-och teorilektioner. När vi hade grattat färdigt honom så gick jag och la mig igen :P Och vaknade kl halv 11 :) mycket skönt att sova ut. Sen så kollade jag på en film som hette något med True love. Den var faktiskt ganska bra ;) Efter det så blev det Bring it on 3 som jag nu sett runt 10 ggr de senaste 2 månaderna, heh. Sen var jag ute och gick runt barkarö :) lagom runda faktiskt. Och nu har jag precis duschat, sen när jag skulle föna håret så började fönen ryka&gnistra sen så stängdes den av =| det var lite läskigt :P Så nu ligger den här på golvet, jag vågar inte röra den, haha. Kanske dags att köpa en ny ;)

Nu kom mamma hem, och snart så ska vi åka och äta någonstans. Robins 18års middag :P och det ända kravet han hade på stället vi skulle till var att det finns öl heh.  Ja, nu är jag det ända barnet kvar i familjen, men det är ju inte så långt tills jag fyller 18 :P bara två år.

Byebye ;)


Höööme

Idag har jag vart hemma igen, skönt måste jag säga.
Vaknade kl halv 7 som vanligt och åt frukost, så tänkte gå till skolan från början men orkade inte. Hade så ont i huvudet. Värre än i går, så jag gick och la mig igen och somna om till halv 11. Skönt! Sen så kollade jag på Black Beauty. Kom och tänka på den i helgen när jag var i Ellens stuga, så då blev jag sugen på att se den. Sen kollade jag på en annan film :)
Sen var det farbror doktor dags, skulle kolla huvudet såklart. Han frågade massor med frågor om vart jag hade ont och blabla. Hatar såna frågor ;P Och sen tog jag blodprov, skulle kolla om njurarna skulle palla om jag röntga huvudet. Sen bar det tillbaka hem! Ska röntga om ungefär en månad. Och om de inte hittar något så kunde man prova på akupunktur, kul med massor av nålar i huvudet =| :P lite scary!
Så får se om jag orkar pallra mig iväg till skolan i morgon då, har beeptest och spanska prov! Så vill helst stanna hemma, men det är mest för beeptestet ;P

headache

Nu är det skola igen efter lång helgen. Jag, fia & ellen var i hennes stuga i arboga från torsdagen till söndag. Det var trevligt, vi tog de lugnt och sånt.  Sola lite :) och badade i alla fall benen!
Direkt när man kommer till skolan så äre klart att man få huvudvärk, så jag åkte hem med 10.30 bussen. Och Marcus som var förkyld och nästan feber följde med hem till mig, två sjuklingar in my house.  Vi kollade på Kyle XY som mamma hade spelat in åt mig och så kollade vi på OC och lite allt möjligt och så åt vi :)
Vill att den här jävla huvudvärk ska ta slut någon gång. Och så är det beeptest på onsdag och triathlon eller va fan det heter nästa onsdag. Wiho, jag längtar så =| not

sköna maj

Hejsan Svejsan! Idag är det första maj, wie! Snart sommar :) åh va skönt det ska bli. Jag längtar, men mest till Spanien då.
Igår var det valborg, detta år var i alla fall bättre än förra året, då jag låg ensam hemma och kollade på 4 filmer som jag hyrt, även om det var skönt :P Jag var med Sufia & Lola, vi var på fest i Sevalla hos Marcus (rix), och det var ganska trevligt till en början innan det började urarta. Men då åkte vi hem till någon som hette Tobbe i Tillberga och sussa där. Och såklart så var det jag som fick ta hand om alla, dvs få Lola att sluta prata :P haha. Och ta hand om Sufia som hade fått lite för mycket att dricka. Heh, lite stolt att det var jag som fixa sprit åt alla, tillåmed min brorsa som är 2 år äldre än va jag är. Men som jag alltid sagt, jag är ju mognare än honom (ja, robin det är för att jag lagade pannkakor en gång, haha). Åh, Lola du var så söt när du skulle gå på toa. Så hör man utanför att du sitter där inne på toan och sjunger =D Jag kissar, jag kissar eller något sånt! Och sen när marcus pappa fick lite damp, och sa att han skulle slå ner alla om dom inte försvann =| så blev du rädd och sa tänk om han slår ner mig först för att jag är neger, du är söt!
Ja, det var en konstig kväll de där menmen!

Och nu är det molnigt och jag sitter här i soffan och kollar ut, suck. Maj ska vara soligt och fint.. men det kommer nog i hope :) Jag borde egentligen göra SO uppsatsen men jag orkar inte.......jag har haft hur mycket tid på mig som helst men jag har knappt orkat börja! Jag är seeg...och jag måste läsa min bok också. Men om jag lägger mig och läser nu så känner jag att jag förmodligen kommer somna. Och det är inte bra, för då försvinner hela dagen! Men jag tror jag ska ta och försöka läsa om ett tag iaf =)

Hur mycket jag än försöker undvika att tänka på dig, så dyker du upp i mina tankar. Varför?
Du är en bajskorv, en bajskorv som fastnat i min hjärna och vägrar lämna mig i fred.
Men jag vet att när du kommit för nära mig så har jag knuffat bort dig trots att jag inte vet varför.
Men du är EGO!