Preparing

Nu var det helg igen, eller helgen är ju nästan slut menmen! Den här helgen har varit seeg, inte så att han har gått sakta..utan den var inte speciellt kul.
I fredags så gymmade jag med ellen på oxen å sen solade vi i 30 minuter. Vi hade ansiktsförstäskaren på i 15 min ;) Blev lite röda men men, det går bort & blir brunt sen. Sen så åkte vi hem till mig och duschade å så. Sen kollade vi på John Tucker must die. Å sen gick vi ut i barkarö ett tag. Å såklart var alla barkarö & dingtuna bor där :P så var vi där ett tag, sen åkte ellen hem.
Å på lördagn gick ja upp kl 7, amanda skulle komma förbi och hämta mig kvart i 8. Skulle på cup i katrineholm, de var väl sådär kul =/ vi förlora en (2-3), en oavgjord (1-1) & så vann vi en (3-2)! Så det gick väl inte så jätte bra, menmen! Å sen på kvällen så åkte jag med familjen till Karlsson, för Mattias fyllde år.
Å idag så har jag vart duktig och förberätt mitt rum för målning ;) Har tagit ut sängen å allt. Å plastat in soffan , å tejpat alla lister. Så har jag papprat golvet :P med tidningar ;) Nu är allt förberätt för målning av 2 vita väggar ;D Nu väntar jag bara på att mamma&pappa ska komma hem, sen ska jag börja måla. Och dom kommer nog när som helst hoppas jag :] Mamma har sagt att jag måste vara färdig till 8 december......ööh hon mycket tid tror hon att jag har! Ååååh, har tagit ut min sängmadrass till allrummet, det ser jätte mysigt ut :P ååååå såå skönt =D hih!

Bye<3

Tjenixen!

Jag är trött :P I waant to sleep, men nej det ska jag inte....för jossan ska kolla på prison break kl 22.00 :] Jag missar det jämt! But not today ;)

Min helg;
I fredags så var jag med ellen och alex i ramnäs. Vi hade köpt en vuxen biljett så alla 3 skulle åka på den. Sen så säger konduktören att vi måste visa leg så hon kan se om vi är typ under 16 elr vafan de är. Men såklart har inte ellen&alex de...! Dryg tjej,JOOO MEN NI MÅSTE VISA , annrs får ni köpa biljetter. SUCK! hahah, alex så klockrent när du rabbla upp hela personnr, namn, adress å post nr å allt ;D när vi kom fram så gick vi till konsum...då träffa vi emil å så snacka vi lite med han. Sen så träffa vi Tony. Å så gick vi till Pizzerian å tog en dricka, sen kom massa folk dit. typ Popps, larsson, linda å några andra som ja inte kommer ihåg namnet på. Kl typ halv 7 så började jag ellen alex å popps gå mot viktors hem..å sen efter typ halva vägen så ringde Popps kongo, så han skjutsade oss resten av vägen. Sen va vi där ett tag, innan vi blev utslängda för deras föräldrar tyckte det lät för mycket! Och DU var ju så jätte social :P hah! Så vi gick tillbaka hela vägen vid typ kl 9. Men jag kommer inte ens ihåg hela vägen :P haha! Så då gick vi hem till Popps och var där i nån timme kanske! Där va typ Cassa, Åstrand å några...kommer inte riktigt ihååg. Sen hämta pappa oss halv 11.

På lördagen så gick ja upp halv 10 för min träning började halv 11. HAPKIDO :) Å så slutade den 12. Sen så åkte ja hem å var hemma i nån timme, sen så skulle jag iväg till nästa tärning fotboll. Den började 2 å sluta 4. Men det spöregna så vi fick sluta halv 4 istället. Å fyfan va pappa va dryg på hemvägeeeen. URRSCH! hatar när han håller på såå som han gjorde. SÅ DRYG! Sen på hem vägen så åkte vi iaf å hämta sofie. Sen jobbade jag och sofie i byggdegården från 20-01! Det var ju faktiskt lite kul, å vilket flyt vi hade! Sen senare så gick vi ut på dansgolvet å shakkkaaa looooss ;P När vi slutade så kom Calle&Jimmy förbi ett tag hos mig. Dom åkte vid halv 3. Sen så somna jag och sofie :P

Söndag, Då vakna vi kl 12. å Så åkte hela familjen hem till farmor&farfar förutom jag för jag hade träning. Jag fick lov att åka moppe dit =/ COOOLD! De va på nybygge.

Å idag var det skola igeen, fyfan va veckorna går fort. Idag följde ellen med hem till mig. Vi kollade på Sleepover, fyfan va den hacka hela tiden. as drygt! Men när man kollade på datan gick de super (Y) Sen åkte hon typ 6.
ÅHå, vi har matte&fysik prov den här veckan...suck! så drygt. Speciellt fysik!

BYYE<3

tjenamors!

Så var det skola idag igen, tjoho not! vaknade lite sent, skulle egenligen vakna kl halv 7 men vaknade halv 8 istället :S Kom hem från uddevalla igår runt kl 6. På fredagen när vi kom hem va det as tråkigt. Men det var ioförsig för att vi typ inte kände nån. Men dagen efter så vart det mycket roligare. När man börja lära känna folk och så. första kvällen kollade vi på pirates of the caribbean II, vi gick vi och la oss kl 3 tror jag. Å vakna kl 11, hann knappt käka frukost innan de tog undan den. Sen så åkte 2 tjejer hem som lärt känna lite, för dom tyckte att det var as tråkigt där. Jag & ellen ville oxå åka hem då, och vi ångrade att vi åkt dit eftersom vi slösade faktiskt bort en helg, annars skulle vi ju kunnat åka till Enköping. Men somtur va vart det roligare senare :] Vi lärde känna lite nya folk! Vi kollade på Saw 2 sen, det är en lite klurig film tycker jag :P efter det så gick vi spökrunda, SPOOKIE! Sen natten somna vi ca 8 på morgonen på Tims mega madrass. Låg 6 st på den, det va as trångt och VARMT! Det var tim, jessika, martina, jean, jag och ellen som låg där. Vi sov typ till 11.Så var det skola idag igen, tjoho not! Kom hem från uddevalla igår runt kl 6. Så åkte vi hem runt 1, bussen gick 13.33. Vi blev skjutsade till Rotviksbro och sen tog vi bussen till Uddevalla C och sen åkte vi buss till vänersborg och sen tåg till herrljunga och sen tåg vidare till västerås. På det tåget så var deet hur mycket folk som helst. Och vi hade inge sittplatser, jippi! Fyfan va drygt det var. Ellen satt på min väska och jag stod upp ett tag, men sen satte vi oss på golvet. men efter ca 2 timmar så hade man så jävla ont i rumpaan!

Och i morgon ska vi till Wenströmska på öppet hus. Först sa dom att alla som ville skulle åka dit, men nu säger dom att alla ska åka dit :S WHY? Jag vill inte ens gå på wenströmska.....!

PÖSSS

höstlööv

höm, ja orkar fan inte skriva längre. Det är jobbigt! Ja nu är ju höstlov, men de är ju snart slut =/ I fredags så var jag på fest i virsbo med ellen ;) de var kuul! Sen så va de hapkido träningsläger i lördags & på kvällen så hade sofie tjejfest, så då var ja där. På söndagen så åkte hela familjen och mina kusiner på kryssning. Birka Paradise! lite små mysigt sådär :P Vi åkte till Åland, de va 22 h kryssning. Jag vann faktiskt 60 spänn på nån spelmaskin. Å dagen efter så ville jag soola och bada, men neej det fanns ingen soltid föränn kl 2. å då orkade jag inte, jag som ville bli brun. Bajs på dooom! sen när jag kom hem så åkte jag hem till cattis, sen så gick vi på bio ( Djävulen bär prada ) den var bra (Y) jag sov hemma hos cattis :) sen så hade jag träning nästa dag och så sov sophie hos mig och idag var jag i enköping med ellen, hjälpte calle&palle att flytta. Sen när vi skulle hem så var tåget försenat, wiiie! Så åkte ja med familjen till sofie eftersom hon fyller år idag. Å i morgon så ska jag packa till uddevalla å hapkido träning.
Bye<3
SNOW=D but cold :(