Lammmmmmbi

Igår så åkte jag hem till Daniel, där var Totte, Helen och sen kom anders oxå. Vi hade en kuul kväll ;) spec med lambi pappret ^^ Jag & anders kom hem runt 2.

Idag så ringde fia när jag satt och åt frukost så ringde fia och undrade om jag vill hänga med till skopunkten. Och det ville jag såklart. Men de skorna jag ville ha fanns tyvärr inte kvar men hittade ett par andra fina, men de var för små i vaden, buhu. Sen följde fia med famlijen till farmor & farfar för vi skulle dit och äta. Fan vi åt heeela tiden, först mat, sen efterrätt och sen fika :S snacka om att man var fullproppad med mat när vi kom hem. Mellan efterrätten och fikat så gick jag och fia och mötte totte, för jag skulle köpa en tröja av honom. En svart adidas tröja som han hade växt ur. När vi låg och kolla på tv så kom fia på att jag går igång på när man blåser mig i örat ^^ hah!
Nu har jag nyss duschat, och ska nog snart kila över tll fia och chilla och sova där.

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det ser ut att kunna bli en riktigt härlig dag i dag,
 då du kan ha det mysigt tillsammans med dina goda vänner.


Höstlov!!

Idag känner jag mig slö och orkar typ inte göra ett piss, har ont i huvet också. Hade myskväll med Sara hos henne igår. Vi hyrde Hata Göteborg och låg i soffan och lata oss :) Jag måste bara säga att jag hatar min utväxt och min moster MÅSTE fixa det under lovet!! Jag slingade ju håret för en vecka sedan hos angi, men det blev tyvärr inget på utväxten vilket var själva grejen med att jag gjorde det ^o) mysko...

Gud va skönt det kommer bli med en veckas ledighet, även om den kommer gå otroligt jävla cp snabbt :P Men jag ska NJUTA, över att bara kunna lata och slipp göra massa läxor fast jag har massa matte som jag måste göra =/ aja!

När jag kom hem från Sara i morse eller runt 12 så satte jag mig direkt framför datorn och kollade på bostad i Åre. Vi ska förmodligen åka dit v 13, alltså på påsklovet. Och så ska nelle med såklart, kommer bli så sjukt kul. Förutom det att vi inte får samma lägenhet som förra året. För den var så jävla bra, vi bodde i samma hus som JC, alltså MITT vid torget. Man kunde inte bo mer centralt, vi hade ungefär 20 meter till bergbanan :P Vi tänkte att vi skulle bo där i år igen, men allt var såklart redan bokat. Så vi funderar på att bo på Granen Residence. Det är ett hotell med lägenheterna. Ganska liten lägenhet då =/ bara 58 kvadratmeter och vi är liksom 6 pers. menmen, det får väl duga, man är ju ändå ute och åker och festar och så :) Men det kommer bli trångt och mysigt. Därifrån har vi 75 meter till lift och mataffär och sen ca 150 meter till torget vilket inte är så jätte långt. Så det kommer nog bli jätte bra.

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan vara i en hård period arbetsmässigt, där du känner dig stressad.
Det är viktigt, att du tänker på att ta hand om dig själv!

frisk :D

Idag vaknade jag frisk ;) dt var skönt. Ingen feber, bara lite ont i huvet. Men efter en alvedon var den borta oxå. Ja vaknade 11 sen slappade jag till 2. Sen tog jag bussen ner till stan, för att rickard ville ha sällskap när han skulle äta pizza. Så jag tog en sallad, var inte så hungrig menmen! Sen så gick vi runt på stan ett tag i väntan på att sofie skulle sluta skolan, köpte hårslingning på h&m. Sen så cyklade rikki hem och jag och sofie åkte hem till henne och teade :) länge sen man träffade henne. Ja senast 10 augusti, på min födelsedag =/ Men sofie, nu fan ska de inte vara flera månader tills nästa gång vi träffas!!

Och fick reda på att det är nollning på lördag =D äntligen! Får se hur kul det blir...hoppas dt blir kul iaf! Å hoppas alla tar med sig 100 kr imorgon. Men vet att dt förmodligen kommer va många som glömt.

Så blire enköping imorgon...ska leka med angi och hon ska slinga mitt hår :D det ser jag fram emot. Hope dt blir bra bara annars skyller jag på henne XD Och sen ska jag sova där, kanske ska umgås med hennes tjejkompisar på kvällen oxå ;)

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Ignorera människor, som har beslutat sig för,
att det här är en dålig dag,
som de lika gärna kan ödelägga för andra.


sicko

Hemma idag igen, idag mår jag sämst. Igår mådde jag iaf bättre. Men nu har jag tagit en alvedon så för tillfället mår jag okej. Vaknade ju halv 7 för att jag egentligen skulle till skolan, men hade feber när jag vaknade. Inte så väldans hög, men över 38 iaf. Så min dag har varit väldigt lång, tiden gick sakta i morse. Jag har inte skrivit här på jätte länge, har tänkt göra det flera dagar nu, men har aldrig gjort det.

För en vecka sen var jag på Gwen Stefan konserten med min kära kusin Philip ;) det var mycket trevlig. Min moster skämde såklart ut mig, speciellt när vi var i klädaffärerna i Globen Shopping. Det var snyggaste killarna som jobbade där, både på JC & Carlings =D Köpte en leggingklänning, en mössa och en sjal. Mycket bra köp det där, blev nöööjd!

Ville verkligen gå till skolan idag, för skulle till enköping senare för att träffa Angi & Jimmy. Men det får bli någon annan gång. Hon som skulle färga min utväxt =( aja!

Jag har kollat på Herbie fulltankad och The Pacifier idag :) + massa serier, tex according to Jim, Beverly Hills, Dharma & Greg. Nice dt!

Undra vad det blir till helgen bara, kanske blir nollning på lördag annars så blir det avskedsfest för Joav i Enköping! Ellen kommer bli ledsen om det blir nollning istället, för hon vill åka till enköping. Det vill jag med, men vet inte vad jag vill mest!

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Om du är osäker på, att din idé håller,
kan du pröva den på en vän eller kollega,
innan du offentliggör den i ett större forum.


min älskade mobil

Tjenispenis!
Nu är jag lite ledsen, för när jag vaknade efter min powernap så skulle jag tvätta ansiktet så då la jag mobilen över handfatet på en hylla. Och så ringer ellen och jag har tyst läge på så då börjar mobilen vibrera och ramlar sedan ner i handfatet som är fyllt med vatten. Surt! Den är för tillfället cp, men ligger på torkning. Den går knappt att sätta på och så funkar inte tuch knapparna eller va de nu heter ^^. Så den ska få ligga på elementet hela kvällen och natten och ska prova den igen imorgon. Undra vad jag ska göra annars, om den inte funkar =| jag älskar min mobil. Men pappa sa att det brukar vara okej om det är sötvatten så får väl se om den sviker mig eller inte.

GOSIGOS

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Om du skall få något obehagligt överstökat,
kan du lika gärna ta tjuren vid hornen redan tidigt på dagen.

``

Ännu en helg har passerat, i fredags var jag med mamma och åt på spicy och sen gick vi på bio :) för pappa hade PP hemma.. (pilsnerpilarna) massa gubbar träffas och dricker och skjuter pil. Pratade med brorder i telefon också, han är ju i USA. Det var trevligt, jag är avis på honom. Jag vill också vara i USA. Han berättade att Jens klagade för väggarna i deras rum var så tunna, och tjejen som bor brevid är ganska högljöd när hennes kille kommer över xD vilket håller jens vaken, hihi.
Igår var jag på fest med danny, tottis och anton hos Marie, en tjej i antons klass. Det var kul =) jag somnade i soffan vid ett, haha :P jag var trött...sen vid 2 så åkte jag och daniel hem till han och sov. Vi tänkte egentligen sova där men tur att vi inte gjorde det för dom somnade vid halv 7 och vaknade 10 så det skulle jag inte pallat. Jag och daniel vaknade halv 11. Sen så åt vi frukost och så åkte jag hem. Idag har jag haft en bakisdag. Har kollat på love actually och repris av desperate housewifes som jag missade i tisdags. Love actually är jätte bra, såååååå mycket kärlek i den filmen. Kärlek i alla dess former! Jag kollade också på en film med mamma och pappa, kommer inte ihåg vad den hette. Men den var inte så jätte bra. Det var en disneyfilm, otecknad alltså. Så har jag också gjort färdigt engelskan, skönt! Då har jag bara spanskan kvar då =) och måste plugga matte också såklart, som varje dag.

ÅHÅ, jag vill ha någon att mysa med...någon som alltid finns där för en! Nån att ha kul med. JAG VILL HA NÅGON ATT TYCKA OM<3

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Glöm inte, att något, som kan vara en liten sak för dig, kan betyda otroligt mycket för andra. Små ting kan skänka stor glädje.

kanelbullensdag

Idag var det kanelbullensdag, så vi fick kanelbullar i aulan :P och umgicks med ellen på lunchen även idag =) me like! Tråkigt att det aldrig kan ske i vanliga fall. Nu kan vi bara det för att jag inte ha haft spanska på hela veckan. Men annars går våra scheman om varann totallt =/ Tänkte ta och träna när jag kom hem med kom på att jag måste ta det lugnt eftersom mina ben cpar och jag tränade i förrgår och igår så jag gick och la mig när jag kom hem, as usuall ;) sov i runt 2-3 timmar. Alltid lika skönt :) men då blir det ju att jag inte somnar förrän sent på kvällen. När jag vaknade så kom jag på att jag kanske måste plugga lite engelska, har redovisning på torsdag och har knappt gjort någonting. Vi är i grupper om 3 och ska skriva om en "road trip" i USA. Jag ska skriva om New York, så jag kom på att jag bara kan ta mammas dagbok från när vi var där förra sommarn och översätta och skriva om det lite :P mutche bra!

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Tänk på, att de saker, du gör i dag,
också vid många tillfällen kommer att få betydelse för,
 vad du kommer att göra i morgon.

tennis ^^

Hade historia prov idag på morgonen, det kändes ganska bra förutom en fråga då jag inte kom ihåg svaret. Sen så var det hål i 3 och en halv timme, woho. Då gick jag, anders, daniel, rosa och sara till h&m och daniel köpte en t-shirt och en tröja. Sen så gick vi tillbaka till skolan och åt och sen så smsa ellen och sa att hon också hade håltimme =D vi har ju aldrig rast samtidigt så det var naaaajs! Efter hålet så hade vi matte....segt!
Sen blev det tennis med fia på bellevue =) det var faktiskt kul. Första gången ja spelade tennis, det gick väl inte så jätte bra men men fick till några bra träffar i alla fall ^^ När jag kom hem så kollade jag och mamma på sunes sommar :) Och nu sitter jag här!

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan önska dig något innerligt, men du tror ändå inte riktigt på, att det kan ske. Du skall inte ta dig vatten över huvudet.


^`

Idag så hade vi gympa på morgonen.. how fun! Bollsporter, basket & innebandy. Hade bara 3 lektioner idag för har ingen spanska alls denna vecka så hade extra lång lunch. Så då skulle Sara gå till Carlforska och hälsa på bella så då hängde jag med, skjutsade henne på cykeln. Och såklart så kom daniel och totte på eftersläp! Väl på Carlforska så träffade jag amandie :) och sofie. Sen så höll vi på att komma försent till sista lektionen, naturkunskap. För jag och daniel åkte till konsum och köpte tuggummin. Och när jag skulle köra upp för trottoarkanten så är det väl klart att jag ramlar =| pinsamt måste jag säga, mitt i stan och allt men men.  Kom  bara 5 min sent eller något, men sara däremot som stannade lite längre på carlforska kom inte alls på lektionen, men så skrev jag ett sms, vart är du? Så fick jag svar: Jag hann inte. Pinsamt att komma försent! (a). haha, fast det kan jag hålla med om men ändå ;) Sen så cyklade jag hem, 1 mil. För att bussen skulle ändå inte gå föränn 1 & en halv h efter jag slutat så då går det snabbare att cykla. När jag hade 1-2 km kvar så är det väl klart att det börjar spöregna...! När jag kommer hem så somnar jag som vanligt, sov mellan halv 4 & halv 7. Det var skönt =] sen har jag pluggat historia och lyssnat på dialekter med mamsen på någon sida ^^

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det lönar sig ofta att lyssna på andra; även om de inte har det rätta svaret, kan de kanske inspirera dig till att hitta det.