tisdaag

Tjeenamors, idag fick jag lov att gå upp halv 10 :S för jag skulle med bussen till stan kl 11. Skulle hem till Nooi. Sen så skulle jag egentligen till citypraktiken och ta prover men det blev inte så, sen så gymma jag med mamsen :P Orkar inte skriva så mycket nuförtiden.  Suck!! Men nu är det bara 13 dagar kvar till USA iaf ;D hah, åh jag längtar.

lördag - slappaa

Idag har vi slappat, det är "tradition" att slappa dagen efter midsommar =P och äta skräpmat. Åt mc-donalds, usch va onyttigt :P men men . Sen så kollade vi på den sugiga matchen, va dåliga Sverige var. Sen så åkte familjen Karlsson hem, då badade jag lite med mamma :P Sen så sprang jag typ 5 km, men fick ont i ena benet :S men hoppas det har gått över till i morgon. Sen typ vid halv 12 så badade jag med pöjkarna (min brorsa och henke). Det var lite kul :P
Nu ska jag sova, för jag är väldigt trött.
<33


fredag - midsommar

Idag är det midsommar och det är fullt med folk här :P men inte så många som det brukar vara. Och Sofie är här såklart ;D Vilket skitväder det är, de är fan bara 15 grader ute. Vi som hade tänkt att bada i poolen , får väl se hur det blir med det. Jag har inte ätit nån frukost idag =/ glömde bort det och jag tänker inte göra det när de är massa gäster här :S aja får väl vänta till maten istället :P hm, har aldrig nåt att skriva nuförtiden :P ingenting händer i mitt liv :P Jo föresten, igår var jag med Noi (Lulu) ;D
Byebye

ondaag

Vaknade kl 1 av att mamma typ ringde och väckte mig :P Sen så käkade jag frukost sen åkte jag till fia en snabbis :P och hon åker till turkiet i mörrn, den lilla bajsungen. Sen så hade jag match med division 3 för dom behövde hjälp, vann med 2-1. Sen så åkte vi hem till sofie för hennes brorsa fyllde 17 =P Det var min super roliga dag, heh.

Måndaag - Sex and the city

Tjenispenis, Fia och jag vaknade typ vid halv 1 för då ringde mamma och väckte oss. Sen så kollade vi på Sex and the city heela dagen typ :P hah. plus kvällen dagen innan. Fia har köpt en box med avsnitt från Sex and the city, hon är helt besatt i de programmet :P Och vi som hade tänkt att bada i poolen, men det var ju inte ens nån sool, suuuck. Hoppas det är sol i mörrn då ;D för nu har vi typ fyllt den helt =)
Åhh, vad tråkigt med Daisy =( men hon har haft ett bra och långt liv i alla fall. Kommer kännas konstigt när man kommer hem till Karlsson familjen och hon inte kommer och hälsar vid dörren och stjäl ens skor ='(
Sen så skulle jag egentligen cykla till stan, hem till Noi. Men då tycker mamma att jag ska ta bussen istället och så hämtar hon sen på kvällen. Men sen när jag kommer ner till busshållsplatsen så kommer det ju ingen buss =S då har mamma kollat fel. Ojdå, dom turerna körs efter 16 augusti 2006, toppen. Så hon fick skjutsa mig till stan istället =)
<33

Söndag - Konfirmerad

Jadu, konfirmera mig idag då ;) Det gick faktiskt riktigt bra, vi gjorde inge fel eller något (Y) Det såg ut som pappa höll på att somna i kyrkan :P hah, typiskt han. Jag fick två halsband, en klocka, örhängen, pengar(800kr), en tröja, en ring och ett armband som jag kanske ska lämna tillbaka och lite mer saker. Sen så fick jag ju halva moppen av mamma&pappa. Så får jag andra halvan när jag fyller :P heh . Så jag hoppas på att jag får åka på den lite ikväll. Och senare i kväll ska vi ställa upp poolen som vi köpte i går ;D Den är stoor :P tror jag. 4,5 m i diameter och 1,22 hög :) jag kommer drunkna :P hah. Sen har vi köpt typ 4 madrasser som man kan ligga på i poolen, och så finns det ett hål för att ställa ett glas i. Sen så har vi köpt typ som en tunna som flyter runt i poolen, och i tunnan så ska det vara drickor :P hah. Jag vill baadaa, hah. Men det kommer typ ta ett dygn att fylla poolen :S :P Så jag får bada i mörrn istället ;D och så ska jag ligga i vattnet på en madrass och sola, för då blir man ju dubbelt så brun, eftersom solstrålarna reflekteras i solen ;) wiie. Jag kommer bli neger =D hah, fast jag är redan rätt så brun, i alla fall på ryggen :P Det är mycket jobbigare att sola framsidan än baksidan.
Nu ska jag gå ut och umgås lite med gästerna.
Byebye<3


Onsdaag

Idag så gick jag upp klockan 8 fast det var sommarlov, SUCK. Skulle på konfirmationssak. Skulle typ ta kort och gå igenom allt tills på söndag, då vi ska konfirmera oss. Och vi fick ändra på hela vår redovisning för vi kom på att vi inte ville skämma ut oss för hela släkten genom att göra en dålig teater :P hah.
Sen när det var slut så cykla jag hem , och kollade på Carolina asså en film. å så slappade jag resten av¨dagen tills klockan var 5, då cyklade jag till träningen ;) Och det visade sig att jag inte får va med på aroscupen :@ eftersom mamma har sagt till tränarna att jag inte ska va med för jag ska konfirmera mig. Men hon glömde nämna att det bara var en dag. Så dom anmälde inte mig, så nu kan inte jag vara med.
Jag är trött..godnatt<3

tisdag - avslutning, grönan

Fia sov hemma hos mig i natt, fyfan va varmt det var i mitt rum. Vi gick upp klockan 6 för att vi skulle fixa oss till skolavslutningen :P Det var as varmt ute, speciellt när vi var i gropen och skulle lyssna på alla som sjöng, spela & snacka. Höll på och döö ;) Å så gick Alex myggbett upp, så det började blöda och så var det blodfläckar på hela ena strumpbyxbenet. Sen fick vi betygen, fick typ samma som förra terminen, hade höjt mig i ett ämne ; idrott. Hade 10 VG och 3 G.
När jag kom hem så gick jag till fia. Sen så åkte vi till grönan ;D alla 8or. Åkte faktiskt fritt fall, tvingade mig själv. Men den var inte så farlig, så då åkte jag tilt också, heh. Den var lite läskigare faktiskt. Så nu är jag stolt. Man hann faktiskt inte åka så många saker =/ Det var ju rätt så mycket köö också. Men de är ju typ ingen köö dom 20 sista minuterna.
Mjöff, nu är jag trött. Ska upp kl 8 i morrn :S har konfirmation , blääää.
Byebye<33


mjöffs

Åh, nu är det inte långt kvar till sommarlovet ;D hih. Bara en skoldag kvar =) Det känns fan inte som att det snart är sommarlov. Typ 1 månad kvar till USA nu ;)
Gjorde typ ingenting i skolan idag, kollade på film, suddade i böckerna, fick reda på betyg och sånt. Fick VG+ på min deckare. Blev rätt så nöjd =)
Sen så solade jag lite när jag kom hem, det är tydligen inte så bra att sola innan match =/ man kan typ få solsting och blablabla.
Hade match idag också, vi vann med 7-0. Men vi spelade inge bra i första halvlek men hyfsat i andra.
Sen när jag kom hem så duschade jag och så kollade jag på Kissing a fool eller vad den nu hette. Det var nån film på 3an.
Jag är trött....somna fan kl halv 2 igår :P Nooi uppehöll mig i telefonen, hah och så skulle jag ju gå upp kl halv 7 också.
GOODNATT<33


Torsdag - Uppsala

Åkte med tjejidrotten till uppsala idag, vi skulle bada på fyrishov. Det var AS TRÅKIGT. Åkte buss i 1 och en halv timme sen så gick vi i 20 min typ. Sen badade vi i 3 timmar och så åkte vi hem igen. Jag var as trött när jag kom hem så jag sov från halv 5 till kl 7 :P Sen var jag ute och gick med fia :) Orkar inte skriva så mycket idag. Och just det, jag ramlade i trappan på badhuset, det gjorde as ont :P och så tappade vi nycklarna till skåpen i vattnet :P men JAG hittade dom sen ;D hah.

måndag (nästan) - hem från finnåker

Idag kom jag hem från Finnåker, eller om man ska vara exakt så var det igår eftersom att klockan är över 12 men men. Det var väl rätt så kul, men man blir så jävla trött. Första dagen så kom vi dit och typ käka sen så kollade vi på en film som hette Zozo, den söög. Den var typ 3 timmar lång, gjord av Josef Farez. Sen så kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde, vi sprang väl runt i de olika rummen och sånt. Sen så somnade vi klockan halv 3 typ. Sen så vaknade vi 10 minuter försent , för att ingen väcker oss och så måste alla sitta och vänta i matsalen på oss hah. Sen så hade vi typ  rast och gjorde nånting sen så gick jag lite i forsen med killarna för alex ville inte följa med :P Sen så somnade jag, Sanne och Alex kl halv 1 typ :P tidigt. För vi tänkte gå upp klockan halv 4 för att göra lite saker på killarna så vi hade ställt klockan men sen när det ringer så stänger Sanne av mobilen och somnar om, suck :P Och när vi gick och la oss så hade vi ställt en stol framför dörren med en bibel över så att killarna inte skulle kunna komma in och spruta grädde och tandkräm på oss :P men när vi låste så var inte Pillan i rummet så¨vi låste iaf :P Så när hon ville komma in så hade vi redan somnat och vaknade inte av att hon bankade på dörren så hon fick sova i fias säng :P Stackare. ( asså inte att det är något fel med att sova med fia ) Sen dagen så padlade vi kanot, Alex och jag tävlade mot Brandt och Rasmus över till andra sidan sjön. HAHH; VILKA TROR NI VANN :P ja vi så klart ;D (Y)  VI ÄGER PÅ ATT PADLA KANOT. Sen så skyndade vi oss att padla tillbaka så vi hade ville inte bli nerstänkta med vatten. Sen precis när vi ska gå upp mot stugorna så hör man hur alla börjar skrika, jo vad händer inte då. Jo då ser man att 5 st  kanoter har vickat :P hah . Alla är dyngsura, fan vilken sur vi hade som skyndade oss in :P Det var Jonte och dom som ställde till med allt. Sen var de pannkakor till kvällsmat, mums....med sylt och glass. Sen så gick jag, Alex, fia och ida och badade klockan 11 typ. Det var kallt. Jag är as förkyld nu förmodligen eftersom jag badade :P hah. Nu blandar jag säkert i hop kvällarna, men iaf så en kväll kollade vi på Irobot, den var faktiskt rätt bra :) och så grillade vi korv och körde mutleken.
Alex, Jag, Fia och Carro gick igenom hela forsen en dag också :) Hoppade på stenar och sånt :P Det var lite kul faktiskt. Jag måste bara säga att Fia & carro är som babes in the bush :P hah . Dom ramlade rakt ner i vattnet , jag & alex höll på och döö av garv, hahah.
Sen så bestämde vad vi skulle göra på konfirmationsgudtjänsten , det är 25 stycken som ska vara i dingtuna kyrka, och 8 som ska vara i barkarö :S hah, Men men.. Vi i barkarö har gjort värsta bästa teatern, den är såå ful. Handlar typ om ett träd och en människa som döör :P hih.
Sen så när vi kom hem klockan 3 typ . så hade jag träning =/ hm jobbigt.  Och så har jag dm i morgon, jobbigt jobbigt.

Du är fin<33

Fredag - Finnåker =/

Jahapp, idag bär det iväg till finnåker då, höm jippi. Kommer hem på måndag, suck. Jag vill vara hemma istället. Men det blir säkert kul. Men jag kommer bli as trött, är liksom redan trött nu. Jag kommer somna typ 11 varje kväll hah. Nedå, jag ska försöka hålla mig vaken till kl 3 iaf ;) Och så kommer du bli gräddfight ;D hah. Johan har också köpt med grädde (snacka om att vara fantasilös, hah) kom på något eget :P Nu har jag typ packar färdigt allting. Jag tror nog inte jag kommer få igen min väska =/ hm. Jag tar jämt med alderles för mycket saker :P (kläder). Prästen igår bah, tjejer, ni vet väl att de spökar i finnåker. Man bah öhm, visst. Dom kommer säkert och käkar upp en. OH HJÄLP. hm :P Nu är det en timme tills fia kommer och hämtar mig, har ingen aning vad jag ska göra. Jag har tråkigt. boooring. Det enda man gör i finnåker är typ äta =/ hm. Man blir fan fet där. Först typ vaknar man sen käkar man sen typ latar man sig elr typ snackar om nå gudmojs sen så käkar man. Sen är de typ samma igen , sen käkar man . Sen så kollar man typ på film och sen käkar man igen =/ hm. hah. Inge bantningläger de här inte, heh ;)
Byebye, <3

Torsdag - ?

Hade sovmorgon idag :) så vaknade kl halv 8 och sen gick jag till Fia för att hennes mamma skulle skjutsa oss till skolan. Då såg jag att barkarö skolan var ute på norrängen och hm gjorde typ lite aktiviteter ;P och jag såg min gamla fröken annica och hennes stora mage ;) hah.
Sen så hämtade mamma mig kl halv 2 eftersom jag skulle till sjukhuset kl 2 för att kolla mitt hba1c (långtidvärde).  Och sen när vi precis ska gå därifrån så säger dom att jag ska ta prover också :S Men då sa jag att de skulle jag inte alls för då måste jag ha emla plåster :P för annars skulle jag svimma hah.  å dom ska sitta på i en timmme och jag tänkte fan heller stanna där i en timme till :S Så vi måste åka tillbaka dit snart och göra ta dom där jävla proverna. Måste fan ta sånt där hela tiden, as drygt. Tog ju fan de typ i april, då höll jag på att svimma hah :P Sen så skjutsa mamma hem mig till alex och så var carro där också. Sen så åkte vi till Bäckby centrum med alex och carros moppar och köpte sprut grädde. Hah, vi ska fan kladda ner alla på konfalägret med grädde när dom sover haha :P men vi kommer nog säkert få någonting tillbaka då =/ Förra gången så smeta vi tandkräm på alla när dom låg och sussade. Men sen när Alex och jag vaknade nästa dag så hade jag tandkräm i ansiktet och lite i håret, uuh. Och alex hade röda streck i hela ansiktet hah. 
Sen så åkte vi hem till mig, och det spöregnade så vi blev helt dyngsura :P hah. Jag satt bak på Alex moppe, det var jätte kul att styra och gasa när man satt där bak hih =) Hah, Carro är galen när hon kör, hon kör inte så snabbt och så men hon håller jämt på och krockar med allting :P hah. Hon körde rakt ner i ett dike i barkarö, hah. Sen så fick jag testa Alex och Carros moppar, båda var jätte oroliga för att jag skulle typ ha sönder dom eller något. Men det gick så bra så ;D hah. Åh , fan var jag längtar tills jag får köra min moppe.
<33