It became real...

Det var en obeskrivlig känsla att känna dina läppar mot mina igen. Det som jag endast upplevde i mina drömmar hände i verkligheten, imorgon då jag vaknar kommer jag undra om allt bara var ännu en dröm. Men denna gången är det på riktigt!


Idag har jag och Shirin bokat tatueringstid, så den 1 februari sitter vi där och skakar sönder av nervositet, åtminstone jag...

Aj

Sitter i skolan nu och har hål. Har haft engelska nationella nu på morgonen, det gick väl sådär, det var inte det roligaste ämnet att skriva om. Och var drogad av allderles för starka värktabletter. Hade så himla ont i magen i natt och jag har ingen aning varför, det var ett under att jag ens kunde somna. Men natten har varit ett rent helvette, ont i magen och spyfärdig!

Efter skolan ska jag nog shoppa lite lite kläder, blir i alla fall en tröja från gina.

Happy Birthday

Pappa fyller hela 53 år idag. Det har firats med att släkten kommit över och ätit och fikat. Jag hämtade mormor och mina två kusiner i Kolbäck, det var en trevlig åktur. Jag gillar att sitta ensam i bilen och sjunga högt till musiken.

Övriga dagen har tillbringats i skolan och på gymmet med Danny. Körde mest kondition idag och drack så mycket vatten att jag kände att jag ville spy!

Imorse väckte mamma mig kl 6 för att vi skulle gratta pappa med frukost på sängen, trots att jag började skolan tjugo i tio. Efter vi ätit somnade jag i mammas och pappas säng och drömde skumma drömmar. Jag drömde att världen blev attackerad av enorma robotar, bland annat en ENORM R2D2 (roboten i star wars). Asläskigt!

Sen drömde jag också att jag låg i ett badkar, som var bak i min brors bil :S Vem fan badar i en bil liksom? Och vem fan har ett badkar i bilen?


Vore det inte kul att bo i en bunker?

Dagen har tillbringats i skolan, hos Elin och på gymmet. Hoppas på en grym träningsvärk i magen imorgon.

Idag vid middagen pratade vi i familjen om vad vi skulle göra om det blir som mayaindianerna tror, alltså att något kommer hända 2012 antingen massa katastrofer eller att världen går under. Pappa tycker att vi skulle köpa en gård i Norrland, god knows why? Så vi är självstädiga I guess. Eller att bygga bunkrar uppe i bergen där man kunde bo och då tyckte han också att man skulle bo i olika stora bunkrar beroende vilken samhällsklass man tillhörde. SUCK!

Nej, vet ni vad, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Twilight!

Kan det vara något kanske?


Lejon tatuering


Vad säjs om att tatuera detta i nacken, fast svart då? Det står för mitt stjärntecken, lejonet.


När ska det sluta regna? När kommer snön?

Nu har jag kämpat satan med att sammanfatta biologin, inte kul kan jag säga! Men nu är det klart i alla fall.

Var precis ute på promenix i regnet, det var mörkt och blött men med musiken i öronen spelar det absolut ingen roll alls. Då jag vandrade längs min gata på väg mot mitt hus såg jag en klocka på min bittra grannes vägg som skulle passa perfekt i mitt rum, förbaskat! I want it, one day, he will wake and notice that something is missing and it will be his golden watch, som då så fint pryder min vita vägg!

Ännu en slapp söndag som går snabbare än den borde...

Jag gick upp vid 11 då klockan ringde, då la jag mig i soffan och läste ca 70 sidor i Twilight. Nu har jag kommit mer än havla boken och det går så snabbt att läsa den. När jag läst mina sidor för dagen så bestämde jag mig för att rensa ur mitt toalettskåp lite, slängde en parfym, lite ögonskuggor och nagellack. Min tvål som jag egentligen inte gillade så värst mycket har tagit slut på toan, så jag slängde den. Så funderade jag lite på vad jag istället skulle ha för tvål och tänkte på en speciell tvål som jag ÄLSKAR. Har aldrig känt doften av något godare, tror ni inte då att jag hittar just en sån tvål högst upp på toalettskåpet. Det gjorde min dag!

I övrigt har jag en väldans träningvärk i ryggen och armarna efter gymmet igår. Finns ingen bättre känsla, den är jobbig men samtidigt så skön. Och då vet man att träningen verkligen tar! Perf.


Fool

Jag tar tillbaka mitt senaste inlägg, I was wrong! Återkommer när jag funnit svar på frågan.

Hur kan man lura sig själv sådär?

I've got the answer

...det blir lättare dag för dag!


So true

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan ha svårt att släppa tanken på,
att saker hade blivit annorlunda,
om du hade gjort något annat.
Du är inte själv om det.

Only time can heal a broken heart?

Varför fastna vid en buske när det finns många träd i skogen? Det var ungefär så  ett talesätt gick som min morfar använde tydligen. Smart, men så otroligt svårt.

Jag visste inte att det skulle kännas såhär, som att man bara vill spy och slita ur sitt hjärta så det inte ska göra ont längre. Min mage gör revolt mot mig och jag har svårt att få i mig någonting som innehåller energi. Ramlösorna står oöppnade i kylen för ovanlighetens skull...det här är inte jag!
Går dagens natt tillbringades bland annat med tvn på, kollade på ett program om brottsligheten i Philadelphia, kunde inte sova.

Undra om morgondagen blir bättre? Blir det lättare dag för dag, vecka för vecka eller månad för månad? Jag hoppas verkligen dag för dag, för min egen skull.