Kul med grejer att göra...

Idag har det varit en mer effektiv dag, jag gick upp vid halv 11 och kollade på Lassie. Var så länge sen och jag har kommit på att de enda filmerna som är okej att se dubbade är de man såg dubbade som liten. För då är de så man minns dom, nostalgi dubbning! Vid ett så åkte jag in till stan och tog bort de tre stygnen på knät, på tre olika ställen. De gick finfint och dom hade läkt perfekt. Efter det så tog jag gardasilspruta (mot livmoderhalscancer). Sen så blev det att gå till forex för att växla pengar. Ca 2600 kr blev 1030 Zloty :) Polska pengar. Sen så kom jag till höjdpunkten på dagen, dvs Spicy med mamsen. Så har min dag sett ut och nu på kvällen har jag mest degat och packat.

Så imorgon kväll är jag alltså i Polen med Marta och Marlena. Kommer hem på måndag :) då blire uppdatering med bilder förmodligen!

Lov

Måndag: Kvällen blev inte direkt som planerat, men jag, Totte och Daniel kollade i alla fall film och åt godis. Vi kollade på fredagen den 13:de. Jag måste erkänna att jag gillade den inte så mycket, den var jobbig och inte speciellt läskig. Jag tycker inte det är kul när det är mördare, det är inte läskigt! Det ska vara spöken eller något annat psykiskt grejs. Sånt är läskigt!



Tisdag: Bella kom hem till mig vid ett och så kollade vi på Pulse, jag var lite skeptiskt till att kolla skräckfilm mitt på ljusa dagen. Men vi drog ner rullgardinerna så det blev relativt mörkt och filmen var faktiskt bra. Sen blev vi skjutsade till läkarmissionen där Bella såklart hittade massa grejer medan jag inte hittade nånting. Men det var ändå rätt bra med tanke på att jag ska till Polen och shoppa i helgen. Vi shoppade på Lidl sen åkte vi hem och kollade på Saw III, äckelpäckel!

Onsdag: Dagen har endast gått åt till att DEGA, på hög nivå. Vi kollade på nån konstig tecknad film, en prinsessas dagbok och Skönheten och Odjuret :) Och bakade sockerkaka. När Bella sen åkte vid sju så satte jag mig och åt en semla och läste lite i Tusen strålande solar. Det blev en lite försenad fettisdag idag!



Morgondagen kommer inte bli lika degig, ser fram emot det. Jag har degat klart!

Jobbjakt

Idag gick jag upp vid elva och fixade lite med mitt CV, sen så provade jag kläder i åratal och åkte sedan till Daniel och sen vidare till stan. Vi gick till olika affärer och frågade om de behövde extrajobbare men såklart så sa de flesta att det redan var fullt. We are in desperate need to get a job! Vid tre så åt jag och Daniel på Spicy Hot och begav oss sen båda hemåt.

    Här är två skrin som jag bad mamma om att få för några dagar sen, tycker dom är så otroligt fina. Det till vänster är jättegammalt, det är från min gammelmormor Laura som jag aldrig träffat. Blockljusen i mitten köpte jag idag på lagerhaus och stenplattan som de står på, gick totalt på 140 kr. Sen så är det min härliga pusstelefon, också från lagerhaus som jag totalt avgudar, i alla fall att kolla på. Inte att prata i!

Nu ska jag äta och vara trevlig och umgås med faster, farbror, farmor och farfar som är här på besök. Sen framåt kl 8 så ska jag, Daniel, Shirin och Marta hem till Totte för att svulla godis och kolla film :) mys!

Middag

Igår var vi ute sju tjejer och åt på Ruffino, firade lilla Sara som fyllde 18 i måndags. Det var supertrevligt! Men måste dock få klaga lite på min mat, den uppfyllde inte mina förväntningar. Åt Spagetti Carbonara, den var klumpig istället för krämig så den kunde fått vara godare. Sara fick en kryssning av mig, Bella, Elin, Isabell och Putte och sexiga underkläder av Shirin och Marta.




I kväll blir det party, har inte festat på en månad så det kanske är dags nu :) Businessmöte hos mig först och sen förfest, sen in till stan! Hoppas på en rolig kväll...

Sällskapssjuk

För första gången på en och en halv vecka har jag träffat någon annan än familjen, det var kul! Behöver lite omväxling när man ligger hemma och är handikappad. Igår eftermiddag kom Fia över en snabbis och vi låg i min säng och snackade lite skit och pratade om att Fia alltid kissade på sig hemma hos folk när hon var liten. Det blev dagens skattanfall!

När det blev kväll så kom Ellen hit, my hero! Hon räddade min kväll, vi kollade på melodifestivalen och Bruce den allsmäktige med min familj och sen så kollade vi på bedtime stories. Somnade strax efter klockan fem.

Får se om det blir någon skola imorgon :) Ska diskutera med mamma.

Ge mig sömn

Jag har sömnproblem...

Det är pga mitt ben, jag kan bara ha det rakt och det gör jätteont hela tiden. Igår gick jag upp vid kvart i nio. Och idag blev det tydligen vid 7. Så drygt! På en lördag liksom, de andra kommer inte vakna förrän kl 10. Nu ligger jag i vardagsrummet med en varm vetekudde över knät och kollar på en film som heter Mel. En annan grej som kan bidra att jag har svårt att sova är att jag får så jävla ont i ryggen av att jag ligger ner hela dagarna.

Som en tröst så klicka mamma och jag hem lite kläder från ellos och bubbleroom igår. För min del blev det tre par skor, ett par svarta chinos, en t-shirt, två linnen, en klänning och en tunn strandklänning. Det var nog allt!

Operation

Ajajaj.
Operationen är äntligen gjord men än är det inte speciellt skönt, gör svinont och inga tabletter hjälper.

Såhär gick det till: Jag kom dit vid 07.45.  Fick sätta på mig ett par pippistrumpor, en vit skjorta som var otroligt skön, en blå lång rock, blåa "tossor" och ett hårnät. Jag kände mig vacker! Efter det pratade jag lite med narkosläkaren och otropeden sen fick jag gå till operationssalen och lägga mig på operationsbritsen. Sen så satte en sköterska i dropp med sövningsmedel och så fick jag andas i en syrgasmask. Jag kände ingenting och funderade om de verkligen funkade så jag frågade om jag gjorde rätt. Hon bah jooodå. Och två sekunder senare slocknade jag, helt utan vidare, hann inte ens känna mig trött. Dom jävlarna väckte mig direkt efter operationen för att jag skulle bäras ner från britsen till en rullande säng. Sen så fick jag slumra lite i uppvakningssalen, men dom lät mig inte sova. Mamma joinade mig och sen så tjata dom om mat och annat skit. Men de enda jag ville ha var smärtstillande, för det gjorde sjukt ont, ville gråta hela tiden. Doktorn hade tydligen gett mig smärtstillande direkt efter operationen men de verkade aldig kikka in. Så gav de mig alvedon och citodon men de hjälpte inte heller så då fick jag morfin. De kändes i bakhuvet ca 5 sek efter jag fått de. Men smärtan lättade, jag fick en macka och jag fick gå upp och gå lite. Sen så sov jag en stund, men hade en jävligt dryg tant bredvid mig, hon hostade konstant och mittemot var en drogad kille som pratade massa skit, undra varför inte jag blev så borta. Jaja, de är väl olika från person till person. Efter det så pratade vi med ortopeden. Han berättade att menisken var i kläm och han hade skärt bort en del av menisken. Och kom sen hem strax efter två.

Nu ligger jag i soffan och har svinont i benet. Jag gissar på att natten kommer bli otroligt jobbig.

I'm so sick of this

Nu vill jag bara dö! Egentligen inte, men jag är så trött på allt skit med benet. Men idag är det dan före dan. Operation imorgon (Y). Är lite rädd faktiskt, inte bara för att sövas men också hur ärren kommer bli och om de kanske hittar något mer fel än det med menisken.

Man märker så tydligt vilka människor som är omtänksamma och hjälpsamma när man är "handikappad" som jag är, går på kryckor och sånt. Hade ett jävla helvette i skolan i måndags, den timmen jag var där men utan Sara skulle det varit tusen gånger värre. Vid tillfällen som nu tänker man så mycket mer på hur mycket människor tänker på en, eller om dom endast tycker man är dryg för man inte kan hoppa tillräckligt snabbt på kryckorna. Mamma har varit så snäll de senaste dagarna och skulle inte klara mig utan henne, tillskillnad från pappa som endast tycker jag är jobbig.




Tack Mamma<3

Finally

Idag har varit både en dålig och en bra dag. Gick upp klockan sju i morse, åt frukost och gjorde mig redo för skolan men mamma tyckte jag skulle stanna hemma. Men vi kompromissade och bestämde att jag skulle gå från kl 11 - 3. Runt kl 9 så ringde sjukhuset, jag ska akutopereras på torsdag kl 07.45 i Köping. Äntligen! Jag är så glad att de blev en akutoperation. I alla fall så åkte jag till skolan vid 11 och direkt när jag kom in i skolan så halkade och tog emot fallet med mitt onda ben (såklart), det knakade och gjorde svinont. Jag klarade mig en timme i skolan, sen kom mamma och hämtade mig, det gjorde för ont för att vara kvar och när jag kom hem så halkade jag igen och tog åter igen emot fallet på det onda benet, det gjorde så ont att jag började gråta. Så nu är smärtan mycket mycket värre än imorse.


Melodifestivalen

Lite smådeppig ikväll eftersom jag ligger hemma medan alla mina kompisar är och festar hos Carro, men har för ont i benet för att festa. Och hur kul är det att gå runt på kryckor på festen?

Eftersom jag inte hade något bättre för mig så har jag precis kollat på melodifestivalen, HE-HE!
Jag blev förvånad över Marie Serneholts dåliga sångröst, hon brukar väl vara bra på att sjunga? Om rösten skulle vart bättre tror jag att hon skulle ha mycket större chans att gå vidare för hennes låt var inte så dålig.
Emilias låt diggade både jag och mamsen. Dock skulle den var så mycket bättre om t ex Miss Li sjöng den, då skulle den vara grym!
Och Petra Mede, vad kan man säga? Jag gillar helt enkelt inte henne, jag tycker hon är otroligt dryg och hyperaktiv.



Förstår ni vad jag menar?
En bild säger mer än tusen ord.

Let's dance time

Nu ligger jag i sängen och kollar på let's dance med mamma. Rätt skönt är det, förutom att mitt ben gör ont konstant. Men tog nyss en ny citodon. I love Morgan i let's dance, han är så duktig. Bäst i programmet enligt mig!

Nu är det hjälp, jag måste säga att så jättekul har det inte vart denna gång. Men jag såg nyss att Chevy Chase är med :O hur fan har dom fått med HAN i programmet? Han är ju amerikan för det första och sen är han ju KÄND, han har ju spelat i alla ett päron till farsan filmerna. Han är ju "farsan".  Men gud va gammal han är blivit, gråhårig och allt.




Chevy Chase

Handikappad Jossan

Knät gör så ont, fortfarande! Det låste sig i onsdags och än har det inte förbättras något, eller jo möjligtvis pyttelite. Går på citodon, vilket är starka tabletter som gör att jag somnar konstant. Vaknade nyss efter en två timmars lång lur. Enligt doktorn skulle knät vara mycket bättre igårmorse, men nejnej. Han verkade inte ha så stor koll.

Idag har jag legat i mammas och pappas säng hela dagen och kollat på tv och haft datan i knät. I princip samma som igår. Snart blir det nog kvällsmat skulle jag tro, men det är så jobbigt att sitta på en stol, då gör benet ont. Och så är det jobbigt att gå med kryckorna till köket för att benet åker fram och tillbaka. Well well, det är bara att vänta!

Stick around

De senaste två dagarna har varit extrema pluggdagar, har nationellt i matte C på torsdag. Suck, jag vill ha ett VG men vettefan hur det blir. Får helt enkelt göra mitt bästa! 

Idag berättade pappa att farfar mår väldigt dålig. Han har hållit ut väldigt väldigt länge nu med tanke på hur många gånger han har varit sjuk och fått hjärtattacker med mera men pappa tror slutet är nära för honom nu :/ Men än kämpar han på. Han kan väl i alla fall få leva till över 90 (88 nu). Farmor kommer bli devastated, hon är så känslig av sig. Bara tanken på att aldrig mer få träffa min jobbiga och knäppa gamla farfar igen gör så jag får tårar i ögonen. Stanna ett tag till!