säsong 5

Idag blev det ännu en säsong, # 5. Den bestod bara av åtta avsnitt så det var bara 4 timmar i soffan. När klockan blev tolv så tog jag en pause från Sex and the city och gick ett varv runt Barkarö, hur långt kan det vara, 3 km kanske? Mitt knä gjorde ont efter ett halvt varv, not good.

Jag har pluggat lite svenska och ska väl snart börja med spanska, för jag måste göra ett spanskaprov imorgon som jag missade förra veckan. Så ska helt enkelt släpa mig till skolan imorgon! That's the plan anyway.

sex and the city säsong 4

Har idag kollat på 20 sex and the city avsnitt, en hel fucking säsong...damn säger jag bara.
Som man kanske förstår så har jag inte varit i skolan idag, mår inge bra. Gjorde inte det igår eller i lördags heller. Och med hela det här viruset som jag fått, så har små depressioner sakta smugit sig över mig. Jag får ta mig i skinnet och rycka upp mig!

En katt smög nyss omkring utanför vårt hus, ser han i vår trädgård var och varannan dag. Tänk om det skulle finnas större och smartare varelser än människan som skulle styra och kontrollera jorden, skulle vi då bete oss som djur och smyga runt i andra folks trädgårdar? Skulle vi vara husdjur?


slitet till tusen

Nu är helgen över och time for school imorgon. Har vart en ganska lugn helg, väldigt skön.
Idag klippte mamma bort de mesta av mitt slitna hår, runt 2 cm. Skulle egentligen behövt klippt 4 men herregud va kort det skulle bli. Nu kör jag på att platta enstaka tillfällen och äta b-vitamin varje dag och hoppas att det har växt ut 2 cm till sommaren.
En dålig vana som jag har är att jag tycker det är kul att dela på kluvna hårtoppar, så det är min sysselsättning under lektioner med mera. Måste verkligen sluta med det, det gör så att det kluvna hamnar längre upp på hårstrået och att håret går av. 
Så får göra det bästa av mellanlångt hår som är lite vågigt tills det blir lååångt och fint!

cykling cykling

Blev till att cykla till skolan idag igen, men nu haka Anders på också, mycket trevligt! 
Mötte såklart upp Daniel vid gamla myrorna.
Efter skolan så cyklade jag hem till Marta. Vi tog det lite lugnt på hennes balkong och prata lite. Sen så cyklade vi till Vasaparken och la oss och pluggade lite, behövdes med tanke på att vi har språkprov imorgon. Efter det så gick vi till h&m där Marta köpte sitt länge efterlängtade linne, eller vad man nu ska kalla det.  Så begav vi oss till Waynes och tog en pluggfika och Anders kom och joinade efter ett tag. Sen så cyklade vi hem till Marta och pluggade där.

Runt kl 5 så cyklade jag till haga, farmor fyllde nämnligen år idag. Grattis till henne!
Jag fick en gammal väska av henne som hon inte ville ha längre, yey! Den är blå. När klockan blev åtta så cyklade jag hem, det tog 50 minuter. Idag har jag totalt cyklat ca 3 mil (stolt).

Nattis everyone !

sunny side up

Sol, sol, sol! Kan det bli bättre?
Idag cyklade jag till skolan, det gjorde ont i huvet, öronen och halsen men det var härligt att bränna lite kalorier sådär på morgonen. Det är ju faktiskt ganska långt, 1 mil. Utanför gamla myrorna så träffade jag Daniel så cyklade vi tillsammans resten av vägen. Den enda nackdelen med att cykla är att man blir svettig. Eller nej, jag kom på en till grej, man får ont i stjärten. Min sadel är så hård och kantig, fyfan va ont den gör. Men ska övertala pappa att byta så jag får hans sadel istället.

Hade bara två lektioner, matte och svenska. Men man kunde gå från svenskan efter runt 15 minuter, så det var nice.  Vi åt i skolan och gick sen ner på stan. Jag lämnade mina kära kompisar och begav mig till glada oxen för att sola (solarium). Det var länge sen, men måste ju få en bra start på brännan. Sen cyklade jag hem med Daniel i sällskap.

Jag har suttit ute och pluggat matte i några timmar nu, men körde fast på additionsmetoden så måste vänta på att pappa ska komma hem och hjälpa mig. Jag är sjukt trött just nu, så jag tror jag ska kolla på ett eller två sex and the city avsnitt. Men innan det så har jag lovat att ringa Daniel och berätta engelska glosorna, jobbig kille de där :P men jag gillar honom ändå!

Adios !

sol & picknick i vasaparken

Jag var varit så otroligt trött hela helgen, varför? Igår när jag la mig i sängen så somnade jag ju i två timmar och var bara allmänt trött hela dagen. Idag vid 2 så somnade jag nästan när jag la mig ner i sängen. Sen när jag kom hem från stan så somnade jag en timme i soffan, bredvid katten. Sover jag för lite på nätterna?

Idag har man väl mått lite sådär, dagen efter brukar man ju aldrig vara på topp. Jag satt ute i solen och pluggade lite historia i en timme. Sedan så fick jag ett sms från där hon frågade om jag ville med och sola i vasaparken, pga det fina vädret så sa jag såklart ja. Även om jag inte var på bra humör och inte mådde sådär super så pallra jag mig iväg in till stan och joinade Marta, Daniel och Totte. Vi åt fruktsallad med glass, det var väldans gott. Direkt efter jag kom dit så promenerade Bella och Isabell förbi, de slog sig ned på vår flygplansfilt som Daniel tagit och åt sin kladdkaka.

Efter det så åkte jag, Marta, Daniel, Totte, Emsen, Chibby och Malin hem till Marta, efter ett tag så gick vi till en lekpark och roade oss med gungor och liknande.

                                                               

 
Någonting som jag stör mig på och tycker är konstigt är hur och varför det kan kosta 95 kr att åka tåg från Västerås till Göteborg i Juni och Juli men just i Augusti så ska det kosta 332 kr. It's a mystery to me!
Men vi har lösningen, vi får helt enkelt flyga till Köpenhamn istället, det kostar 650 kr tur och retur vilket är jävligt billigt måste jag påstå.


fick ett JA

Gårdagen var helt okej. Kom till Joav & co vid 9, var inte så många där då. Jag som planerat att inte dricka tog ett antal glas ändå. Vi körde nått triangelkortspel som man skulle dricka, gick lite snabbt för mig kände jag. Lite singstar kördes också under kvällen.
Mer folk började ramla in efter 10. Och klockan 1 så åkte jag och Ellen hem till Västerås. Bussen från enköping till västerås brukar kosta 30 kr, nu har de höjt till 40 plus att när vi åkte hem på natten så sa chauffören att det inte fanns några barnbiljetter så vi fick betala 85 kronor var, rena rånet!
Kom hem strax efter två och gick direkt och la oss. 
 
  

Födelsedagsbarnet

Fan va fint väder det är! Jag, mamma och pappa satt ute och åt frukost idag, riktigt härligt. Då diskuterade vi Köpenhamn resan och jag fick ett klartecken att jag får åka. Nu behöver bara resterande folk få det och så måste vi boka tågbiljetter och boende. Vi har bytt datum också, för att inga hade pengar i början av sommaren. Så istället för 10 juni så har vi sagt 7 augusti. Så vi kommer vara borta över min födelsedag, då blir det party kan jag säga.

Nu ska jag plugga lite, kanske sätta mig ute i solen och göra en mindmap över första världskriget på bärbara datan. Men innan det så ska jag kolla lite mer Köpenhamn stuff!

rör > säng

Var i Åkesta igår med lite folk, vi spelade poker och bastade. Det var ganska nice!

Gick upp 9 i morse, skulle till sjukhuset på magnetröntgen kl 10. Usch för att dom lägger det så tidigt, förstår dom inte att jag vill sova? Lägg den vid nån normal tid, såsom 12. I alla fall, fick ta av alla metall grejer jag hade på mig, och fick låna en skjorta där från sjukhuset, det var seriöst den skönaste skjortan jag nånsin haft på mig.
 
I want one!!
Läkaren körde in mig i en såndär läskig tunnel grej, så blev jag tvungen att ligga still i 30 minuter, hade hörlurar för att maskinen lät så otroligt mycket plus att det var rix fm på i dom. Jag höll på att somna, det var jätte skönt att ligga där. Kanske borde ersätta min säng med en sådan.


image32

När jag kom hem läste jag engelska läxa och somnade sedan, sov i runt 2 timmar. Hade sjukaste drömmarna, dom var jätte konstiga, allihopa!

Nu kommer snart nellino hit och så blir det en trip till enköping ikväll, lille Joav blir 21 bast!


lattemakning

Helg i morgon, helt otroligt va veckorna går snabbt. How come?

Hade nationellt prov i engelska idag, gick väl helt okej hoppas jag. Kände dock att jag inte använde så svåra ord.
Åkte hem efter det pga mitt huvud of course, vad annars liksom?
När jag kom hem så städade jag rummet, dammsög och hela skiten, så det är mycket mycket fint nu.
Efter det så kollade jag runt på tv efter något bra program, när jag kommit fram till att det inte gick något bra så satte jag på datan som är kopplad till tvn och kollade på sju st sex and the city avsnitt och pluggade lite historia mellan varje avsnitt.

Gick en liten promenix i Barkarö vid sex, det var väldigt skönt att vara ute och gå i vårvädret.
Klockan 7 så kom Fia hit, jag tonade håret på henne och så.

Jag kom på att jag har ätit ägg hela dagen, alla tre målen. Frukost blev äggröra, lunch skink omelett och kvällsmat championstuvning, hm ägg ägg ägg, gott gott gott.

Idag provade jag mig på att göra egen latte, det blev faktiskt förvånandssvärt bra. Det känns bättre att dricka det, inga onödiga kolhydrater som de är i dom man bara blandar med vatten.

Ska nog ta och sova nu :) Nightynight!


harmonica (N)

Idag gick vi i skolan till klockan 12 för det var halv planeringsdag för lärarna, så det var nice!
Min chafför idag såg ut som Alla älskar Raymonds bror, Robert eller vad han nu heter ^^ Han var ganska kraftig, med solbrillor och underbett. Han såg cool ut!

Jag, Marta & Bea åt på gränden, jag tog en ost&skink sallad (of course). Sen begav vi oss till bibblan där det blev att plugga fysik i runt 4 timmar. Marta tjata i princip hela tiden om att vi skulle sluta plugga och gå till h&m. Klockan fem så fick hon äntligen som hon ville. Bea gick hem och jag och Martusia gick och kollade i affärer.
Jag var på shopping humör, införskaffade en svart jacka från gina tricot, armband från både h&m och indiska + en liten extra grej mellan mig,marta&sara. Blev faktiskt nöjd över mina köp. Men min bror tycker jackan är jätteful och han tycker jag ser ut som en snögubbe i den. Men vad vet han om kläder? Men jag brukar ju ge dumma kommentarer till han så han ger väl bara igen.

Jag har vart på väldigt aggresivt humör nu på kvällen, enligt mamma & pappa. Och det kan jag faktiskt hålla med om. Mamma har suttit och spelat munspel i allrummet = självmord. Det är ju inte speciellt kul att lyssna på, låter inte ens fint. Det är hennes nya hobby, hon har inte köpt ETT munspel, utan FLERA. Hon anser att man måste ha ett för varje tonart, jag säger bara suck!

Ska läsa igenom spanskan några gånger & lite fysikformler sen blir det att hoppa i säng

Godnatt<3

Köpenhamn i sommar?

Har tagit en liten paus i fysik pluggandet, gosh det kommer inte gå nå bra alls på provet på onsdag. Menmen, får väl helt enkelt bita ihop och plugga mer och göra mitt bästa sen.

Jag satt i mer än en timme och gjorde planering och en budget över Köpenhamn resan. Får se om det blir av i sommar eller ej. Det krävs ju att alla får tillstånd från sina föräldrar, vilket alla förmodligen inte kommer få men fan, dom som får kan väl åka i sånna fall! Och så måste man boka allt ganska snart för att få det så billigt som möjligt.

Fan, jag får panik, måste fortsätta med fysiken!


Bostäder i hela Sverige, bli medlem

Jag måste bara tipsa alla som ska gå på högskolan efter gymnasiet att ställa er i bokö redan nu på www.sssb.se.
Där samlar man på sig poäng för varje dag som går och när man till slut ska börja på högskola nån annanstans än den stad man bor i så behöver man ju förmodligen en studentlägenhet eller liknande. Och beroende på hur många poäng man har så kan man hyra lägenheter, för det krävs ett visst antal poäng för att få en lägenhet och så vidare.
Så jag skulle rekomendera alla att bli medlem där redan nu, från den dagen du blir medlem så får du en poäng per dag och du måste logga in en gång var tredje månad för att behålla medlemsskapet. På vissa lägenheter kan det behövas över 600 poäng, vilket betyder 600 dagar.
So do it people, you've got nothing to loose :)

ÄGG!

Vaknade för lite mer än en timme sen, det känns bra att vakna tidigt när jag inte behöver gå till skolan på ett par timmar. Nu var det för att Fia sov här och hon skulle med halv 8 bussen och jag inte behöver åka förrän tio över nio. Jag gjorde "scrambled eggs" till oss :) faktiskt riktigt gott. Jag har kommit på hur mycket grejer man kan göra med ägg och det blir så gott också.  Typ som, kokta ägg, stekta ägg, omelett, äggröra med mera.

Jag och Fia kollade på 27 dresses igår innan vi skulle sova, den var faktiskt ganska bra. Jag kände igen i princip alla huvudskådespelare men visste inte namnet på en enda av dom. Hmpff, jag är faktiskt inte så bra på skådespelares namn, men Fia visste inte heller va dom hette så jag känner mig inte så dålig ändå.

Nu har jag skaffat mig en liten att göra lista denna vecka:
- Köpa en hårklämma från h&m (har haft sönder tre stycken)
- Köpa deo
- Fixa nytt bankkort (funkar inte att betala i affärer, remsan är förmodligen utsliten eller något)
- Skriva musiken med Daniel
- Magnetröntgen på lördag


Jag är lite frustrerad för jag råkade glömma min älskade gossip girl #1 bok under Angis säng i Enköping. Jag säger bara FUCK! För jag måste läsa ut den, Fia ska låna den efter mig & sen förmodligen Ellen. Plus att jag inte träffar Angi särskilt ofta, men vi kom fram till att hon får skicka den med posten ^^

Mitt knä har nu blivit sämre, jag vet inte om jag kanske har gått lite för mycket. Det gör i alla fall ont nu när jag går, så det är ganska surt.

Ska gå och fixa mig nu, taxin kommer om 1 h & 10 minuter!

enk

Gick upp lite innan 11 imorse, åt frukost (2 ägg) och gav mig genast på fysiken sen. Pluggade ett tag, kanske en timme. Och så packade jag alla mina grejer och begav mig till Enköping, sitter nu hemma hos Angeliqa och softar. Hon ligger och pluggar om mellankriget och andra världskriget.

Så får se vad det blir ikväll, fest eller bara ta det lugnt, we'll see!


uppfräschning

Jag känner att det verkligen behövs fräschas upp på mig blogg,  måste fixa den så den blir snygg.
Mamma som är super på hemsidor har lovat att hjälpa mig, men finns ingen tid känns det som, blir inte av i alla fall. Men fan, det måste ske inom en snar framtid!

what's the problem?

Ikväll så har jag vart med Fia, Jocke och Anders. Dom kom hit och kollade på fucking Åmål och så har vi kollat igenom lite gamla bilder på fia och mig, var tvungen att visa Jocke.

Har sån fucking ont i huvudet idag, hade det igår med, vafan är det med mig? Vad är felet?

Tänkte ta och sova snart för att kunna gå upp i hyffsat tid imorgon, dvs inte efter 11. Mellan 10 och 11 typ, ska plugga massa fysik, ta en promenad och sen ta bussen till härliga enköping där jag ska träffa en efterlängtad Angi. Var så sjukt länge sedan jag träffade nån från enköping. Det blir det förmodligen att sleepa over där också, så det kommer nog bli nice.
 
Nu sitter jag här och lyssnar på britneys nya låt, break the ice som jag faksikt gillar :P
Nej, ska väl bege mig mot badrummet och borsta nötterna och sen hoppa ner i sängen.

goodnight!


Alien med elvisfrilla

Konstigt nog är jag inte deprimerad som förmodligen resten av Västerås är av snö vädret som återvänt. Vet inte varför, Inte så att jag vill ha snö, men bryr mig faktiskt inte så mycket för tillfället.

Hade bara två lektioner idag, det var ganska soft. Först matte då Brittan skällde ut mig för att jag svara på en fråga som Sara ställde till mig under hennes genomgång. Vid sånna tillfällen kommer man på att man inte ska jävlas med Britt-Marie ^^ Sen så var det svenska prov som man spenderat ett antal timmar att plugga till, det kändes ganska bra trots att det var några saker som jag inte kunde. Halv 1 så tog jag och marta taxin hem till mig.
 
Marta ville äta så jag plockade fram massa kakor och glass åt henne. Tog själv ett päron och lite naturgodis, fick ångest efter but what the fuck. Det var ju i alla fall nyttigare än vanligt godis. Sen delade vi på en ölkorv :P
Vi satte oss framför tvn och så var det Spice Girls filmen på tv 1000 family så vi kollade på den, hahahahahah.
Man vill ju bara garva ihjäl, så 90-tal. Till att börja med så har dom ju sjukt fula och skumma kläder, speciellt deras skor som är minst 3 dm höga....PLATÅ! Jag och Marta hade kul genom hela filmen, lite extra när det kom ett rymdskepp med aliens som hade elvisfrillor. Och när "James Bond" satt och klappade hans kaninpäls som han hade i knät.

                   image31
Vi hade också en trevlig stund på toaletten, Marta vågar inte gå på toa själv och när hon hade gjort sina behov så låg vi på mitt badrumsgolv runt 30 - 60 minuter, det var skönt att ligga där. Sen kollade vi på Bring It On, första av de 4 filmerna som finns.

Hon tog bussen hem 20.50 så då fick jag och mitt ben oss en liten promenad, lagom lång var den också.

Nu ska jag nog fixa mig för sängen och läsa lite fysik, börjar få panik för det provet trots att det är över en vecka kvar. Men jag har inte hängt med eller läst ett piss, har inte gjort en enda uppgift :| So I better start om jag ska få mer än g på det.


Morning!

Är färdig att åka till skolan nu, hm nästan. Måste bara fixa håret och sätta på mig ytterkläderna. Taxin kommer tio över nio. Blev ingen gympa för mig of course pga mitt ben så jag börjar 9.40.

Gick inge bra att sova igår, först så läste jag genom svenskan, sen spanskan och sen läste jag gossip girl. När jag tröttnat på det så kollade jag klart på the pick of destiny som ellen jag och jag började se i Åre. Efter det så blev det två avsnitt av sex and the city och sen två spår av avslappningsskivan. Somnade väl mellan halv 2 och 2, hehe.

Idag ska jag till tandläkaren, jag har en tillfällig lagning i min tand som jag råka bita sönder nu. Ska väl laga den ordentligt nu skulle jag kunna tro.

Jag har ett dilemma, jag kan inte bestämma mig om jag ska lämna kryckorna hemma eller ta med dom till skolan. Det är jätte svårt, jag vet inte om det kommer bli värre utan dom eller inte. För jag orkar egentligen inte gå runt och släpa på dom hela dagen och be andra att ta mat åt mig och bära mina böcker. Hm, tror jag skiter i dom (A)

Ska ta ut flätan och fixa håret nu, byebye<3


plugg för hela slanten

Under hela helgen har jag sovit ut ordentligen, det känns skönt. Har vaknat mellan 12 och 1 både lördag och söndag. Ställde klockan på 11 båda gångerna i behov av att plugga men stängde såklart av klockan och somna om.
Åt gröt till frukost idag, gjord av fiberhavregryn, hela linfrön, krossade linfrön och psylliumfrön. Rekomenderar den starkt, mycket nyttig och god (man känner inte ens av fröna). 
Åt framför tvn och kollade på slutet av en film som hette Pizza my heart. Sen så blev det att plugga svenska och när krafterna tog slut så la jag mig i soffan och läste lite gossip girl och tog en latte och ett päron. Efter att ha samlat energi igen så gjorde jag färdigt instuderingsfrågorna i svenskan och hoppa sedan direkt på spanskan, sammanfattade en text och ska ha muntlig redovisning i veckan. Och så blev det mat, åt nachosgratäng, ganska nyttig skulle jag kunna tro med tanke på att det är bönor och köttfärs i och med massa sallad på kanten ;)
Så fortsatte jag med svenska igen, läste igenom allt i antologi boken, så nu har jag nog koll på den delen.
Ska krypa ner i sängen nu och läsa igenom instuderingsfrågorna och svaren och sedan läsa gossip girl och slumra in! Jag är på plugghumör som ni kanske märker, det är nice. Så man äntligen får nått gjort.
Goodnight people


time for bed

Klockan börjar bli mycket nu, borde egentligen sova, så ska nog hoppa ner i sängen och läsa gossip girl snart. Har sån jäääävla ont i huvudet just nu, inte skönt!

Åkte hem till Elin vid 9 och var med henne och Sara. Marta, Miki, Bella och Putte kom också förbi en snabbis. Vi spelade lite guitar hero och så. Jag åkte hem vid halv 12 för dom skulle sova för de ska upp tidigt och åka till huvudstaden for some shopping imorgon.

Det är så många som jag inte vart med på så länge, känns lite sorgligt :( vill ju inte direkt tappa kontakten med dom. Några av dessa personer är: Sofia Meijer, Sofie Karlsson, Angii, Sara Kjellgren, Sophie Hedström med mera. Måste fixas :P

Goodnight and sleeptight!

The End of Mile High

Sitter för tillfället hemma och degar. Sara fråga mig dock nyss om jag ville följa med till Elin tonight...dont know what to do!? Tänkte dra en plugg kväll ikväll men fan, hur kul är det?

Jag har nyss kollat färdigt på Mile High box 2 :O Leeeehann dog :'( hooow sad. Stackars Dan säger jag bara.
Jag dampade seriöst när vissa avsnitt hackade konstant. Men mycket bra serie måste jag påstå, det händer alltid något spännande i den!

Nu ska jag kila ut till mamma som sitter bänkad framför Så ska det låta och fråga om hon möjligen har lust att  skjutsa in mig till stan.

Ciao

I väntan

Nu sitter jag här i soffan och väntar på min taxi, exklusivt eller va säger ni? Det är ju nice att trygg hansa payar nu när jag är skadad. Idag är det fredag och jag är helt ovetande om det, pappa frågade mig om jag skulle göra nått ikväll och jag undrade bara varför han frågar det? Brukar jag ut och göra saker på vardagar, men efter ett tag kom jag på att det är ju for fuck sake friday.

Är lite små depp från igår. Får se hur länge det håller i sig. Och mina ögon är sjukt trötta trots att jag har sovit ganska mycket. Pluggade mellan 8 och 10 igår, så jag kände mig ganska duktig. Det blev svenska, har prov på tisdag. Efter det så började jag läsa på första Gossip Girl boken, har köpt förstan boxen på engelska så det är nice. För böckerna är fan bra. Så halv 11 så satte jag på min avslappnings skiva och somnade.

Nu sitter jag här och lyssnar på midnight special - creedence clearwater revival ; ) men så himla dålig kvalité på den låter på youtube, hata live!

Nu ska jag fixa i ordning det sista innan skolan, taxin kommer om 15 minuter.

dålig personlighet

Vanlig skoldag idag förutom att jag åkte hem efter spanskan, har sån sjuk huvudvärk. Fick vänta på taxin i 50 minuter för att nån Veronica som skulle fixa de satt i telefon i 30 minuter. Och jag som har så dåligt tålamod dampa ju loss, för mig själv såklart.

Jag har nyss fått höra att jag har väldigt dålig personlighet, newsflash? Nej, inte direkt! Jag vet att jag är ego, självisk, envis och har dåligt tålamod. Frågan är, har jag några bra egenskaper inom personlighetskretsen?


Sjukan

Hello again!
Kom nyss hem från skolan, blev bara två lektioner idag fysik & kemi (laborationer) så det var inte så jobbigt.
Vi gjorde studsbollar och slem på kemin. Det var ganska kul faktiskt. Och Marit påstod att Johan är i Oralåldern pga att han stoppa Amandas studsboll i munnen.

På sjukhuset så sa doktorn att jag ska träna upp knät för att sedan se hur stabilt det är och därifrån dömma om det måste opereras. Blev ingen magneröntgen heller, det blir om några veckor. Efter att ha pratat med läkaren som mamma tyckte såg ut som en "gangster" så gick vi vidare till sjukgymnasten, hon visade lite öviningar som jag skulle göra men fan va ont det gjorde. Sen så var klockan strax efter 12 så då gick mamma och jag till sjukhus resturangen och åt, blev förvånad över hur bra mat de hade där. Tog schnitzel med sötsursås men bytte ut stripsen mot bulgurgrönsaksröra. Det var gott men vissa grönsaker hade jag kunna vara utan men det kändes nyttigt i alla fall.
 
Idag när jag kom hem så gjorde jag en glass som stod i en GI bok, med vaniljyoghurt och björnbär, den ligger i frysen nu men är nyfiken på om den är god, då kan man ju lätt byta ut sån glass mot vanlig glass.

Nu ska jag med familj bege oss mot önsta gryta!


Finally

Äntligen så fungerar bloggen igen! Måste bara säga att faaan va många som har blogg nu för tiden.

Börjar egentligen kl 11 idag men pga mitt fucking knä så ska jag till sjushuset 20 över 11, så missar iaf första och kanske andra lektionen beroende på hur långt tid det tar, så det är lite nice. Jag har fått hört så otroligt många olika historier om korsband som gått av med mera nu. Och de flesta säger liksom nemen man måste ju operera :| Min läkare sa att det förmodligen skulle läka av sig själv, who to belive? Men jag kommer ju få reda på om det blir självläkning eller operation idag på sjukan. På ett sätt hoppas jag nästan på operation så man vet säkert att det blir bra. En annan historia som jag hörde igår var att han skulle ta en bit från ett annat ledband och sätta på korsbandet så det skulle läka ihop eller nått skumt och det skulle ta ett halvt år att läka.
 
Fyfan va jag ska försöka gå in för GI-metoden nu, kommer behövas om jag inte får träna på 2 månader kan jag säga. Sitter och äter ett päron nu, älskar päron, är inne i en päronperiod nu. Men om dom inte är stora och hårda så duger dom inte.
image30

Jag ligger sjukt efter i både matte och fysik, men jag orkar helt enkelt inte. Gjorde två uppgifter i matte igår innan jag gav upp, fattar seriöst ingenting och orkar inte tänka. Och det blir förmodligen inget pluggande ikväll för då ska vi hem till fam Karlsson, för Pia fyller år :) så då får jag träffa Sofie som jag inte sett på år och dar känns det som.

Men nej, nu ska jag hoppa in i mattens värld och i alla fall försök förstå! Blir nog att hoppa över den sidan jag inte fattar så jag inte står där och stampar flera timmar!

Bye for now