Dan före doppare dan

I morgon är det julafton :) wieho. Men gud vad december har gått snabbt. Och på nyår ska jag till trollhättan och träffa christian, 29 till den 4 januari tror jag :P Hoppas jag får någonting bra och fint som jag har önskat mig i morgon!
Och nu är mitt rum färdigt, det blev faktiskt bra :) Ska bara åka till Ikea någon dag snart och köpa lite detalijer ;) Så det blir extra fint (Y)

!

fyfan, va länge sen det var nu =/ Jag orkar inte skriva längre, det tar på mina krafter :P
Nu är det torsdag och det är snart helg igeen.....och det är ju förfan snart jul. Jag har förstårs inte köpt en enda julklapp, men jag ska gå på stan med Sara på tisdag och kika runt om jag hittar något ;)
Har as ont i huvudet just nu, har haft det typ hela dagen. Fick VG på min novell, blev väl sådär nöjd. Men jag gjorde mitt bästa så vafan. Sen så intervjua Marie-Louise mig om responsen jag fick på novellen =/ hon ställde lite kluriga frågor...men men jag missade lektionen i alla fall.
Nu är 2 vita väggar färdiga, just 2 to go. En svart och en vit kvar, om jag ska bli färdig till jul så måste jag verkligen lägga på ett kol.
Och så måste jag rita en papegoja till på måndag :P Jag tog hem min bildmapp idag för att jag ska rita färdigt så jag i alla fall kan få VG....:S jag tycker inte om bild, eller om jag skulle kunna rita skulle jag nog tycka om det :P OCh så var det luciaträning idag, jag blev nästan första tärna.....asså en av dom som går med lucian. FAN! jag som ville vara det :P Men det var en som var kortare än mig =/
Och så har jag egentligen träning idag, men eftersom jag har ont i huvet så ska jag inte gå. Och för att fia ska plugga =/

Och på nyår kanske det blir trollhättan :] men mamma kommer förmodligen säga nej, då får jag åka dit efter eller före nyår....!

Byebye<3