angeliqa helg

I helgen så har jag umgåts med angi. I fredags så slösa vi bort hela kvällen genom att sitta hemma menmen :P sen på lördagen så åkte vi till stan på dagen vid 1, angi hade lite ärenden så åkte vi hem vid 2 igen ^^ snabb visit.
Sen så fixade vi i ordning oss och drog sedan till johanna, där var lite annat folk. Vi åt pizza och lite sånt och åkte sedan till stan, skulle egentligen på fest men de strula till sig. Sen drog angi och jag till donken och träffa 3 av hennes kompisar. KJ, karlberg och daniel (pling^^). Dom var jättedryga, de kunde aldrig bestäma sig om de skulle följa med hem till mig eller inte.  men sen efter någon timme så hade de äntlingen bestämt sig :) så vi tog taxi hem till mig. Mamma skulle egentligen hämta men hon hade råkat druckit lite vin så vi fick ta taxi på pappas bekostnad :) pappa betalar! Sen så kollade vi lite på film och så, somnade vid 5 sen, så är så sjukt trött idag. De åkte hem vid 12 idag, sen så drog jag och angi till stan och åt på gränden och jag köpte ett par leggings och en leggingsklänning på gina :) Så kollade vi på dagboken, för den hade inte angi sett, så otroligt bra är den. Nu har jag precis gjort lite på min no rapport, I'm duktig. Har två prov och inlämning av den denna vecka, får se hur det går ;)

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Varför inte samla folk omkring dig till en middag? Sådant behöver inte alltid vara noggrannt planerat. Gör det till ett knytkalas!

jag tror inte de va :S

It's mine now, mohaha

fredag, Idag vare en seg dag i skolan. I alla fall innan lunch, hade 3 lektioner: matte, no och en och en halv timmes svenska vilket va de jobbigaste då. Jag tycker inte om fredagar i skolan. Slutar 3... ! Den ända som var lite roligt var när jag och rosa hade MSN konversation på ett papper på svenskan ^^ haha. Ja rita visningsbilder å allt ;) skickade vibbar oxå! Idag så vare så äcklig mat i skolan så jag, sara, daniel och anders drog till spicy hot och åt på håltimmen. Första gången jag åt där, det var mumsigt! Efter skolan så var ja med "gänget" ett tag :P sen så kom linda och sofia. Då gick jag med dom, köpte en tubtop klänning typ på gina för 199 =) sen så åt vi glass på coffeehouse. Nu sitter jag i broders rum och gör ingenting, han åkte till San Fransisco idag och är borta i en månad så nu är detta mitt rum för de närmsta 30 dagarna, yeah! Det är stort, med stor säng och egen toa, me like ;) Angie kommer snart hit, hon borde sitta på bussen by now. Så vet inte riktigt vad vi ska hitta på :) men blir väl förmodligen mys kväll. Sen kanske nelle kommer förbi lite senare, när alla bra program på tv är slut ^^ då är vi värda att umgås med =P

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det är bra att se sig för och tänka sig om, men det får inte gå till överdrift,
så att du hela tiden är nervös och misstroende.


fucking ben

Idag vare bara tre lektioner, eng, spanska och ma :) efter skolan så gymmade och solade jag med ellen. Det var soft, skulle egentligen på fotbollsträning men eftersom mina benhinnor är som dom är så gymmade jag istället. Imorgon äre helg again, inte klokt hur snabbt det går.

Horoskop

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Låt dig inte övertalas till att hoppa på något,
som du egentligen inte har lust till - inte ens om övertalaren har goda avsikter.

Gjorde svenska läxan, skulle läsa om bibeln och lite mojs då hitta jag denna text...den läste jag på min konfirmation
Vägen framför andra: kärleken
Om jag talar både människors och änglars språk, men saknar kärlek, är jag bara ekande brons, en skrällande cymbal. Och om jag har profetisk gåva och känner alla hemligheterna och har hela kunskapen, och om jag har all tro så att jag kan flytta berg, men saknar kärlek, är jag ingenting. Och om jag delar ut allt jag äger och om jag låter bränna mig på bål, men saknar kärlek, har jag ingenting vunnit.
Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst. Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont. Den finner inte glädje i orätten men gläds med sanningen. Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den.

Something new

Vanlig skoldag idag, börja 20 över 8 och sluta 10 över 2. Nackdelen med skoldagen var att anders var sjuk =(    kändes tomt utan honom, nutten. Fan nu kommer det bli mycket läxor och prov de närmsta veckorna men men det kommer nog gå bra, I hope. Har engelska förhör imorgon och har inte pluggat särskilt mycket, glömde typ bort. Idag efter skolan så åkte jag hem sen kom jimmy och hämtade mig och så åkte vi till enköping och va med angie. Sen kom jag åter hem kl 10.
Hatar allt diabetes tjat från mamma, hon har ju rätt men jag behöver inte ha någon som står och tjatar om det heeela tiden. Och allt som kommer ut från hennes mun vet jag redan, det är jag som har diabetes...inte hon. Hon kan inte lära mig något. Räcker om hon säger att jag ska mäta mer för jag vet redan konsekvenserna om jag inte gör det!

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Om du har något otalt med någon i din familj, är det viktigt,
att du snabbast möjligt får talat ut om det och kommer vidare.


Can't hold us down!

Fan det kändes tungt att gå upp i morse. Hade dels glömt att ställa klockan sen somna jag ganska sent och har inte sovit så mycket i helgen :P Jag och anders fick skjuts av pappa till rocklunda där vi hade orgientering, det var jobbigt! Sen cyklade jag tillbaka till skolan (hade med den på bilen) så blev det en skoldag till kl halv 1, skulle egentligen sluta halv 2 men Per-Erik Eriksson var hemma pga sjuktbarn, wie! Så träffa jag kevin och rickard på stan så cyklade vi först med kevin hem sen så cykla jag & rickard hem till mig i barkarööö. Kollade lite på heroes och hjälp. Sen så skulle vi båda på träning, han på skälby och jag på lövudden! Och på hemvägen så spöregnade det såklart. Vad är det med detta väder? När jag cyklade till träningen var det hur fint som helst och när jag cyklade hem så var det helt mörkt på himlen och de ösregna. Så konstigt nog var jag ganska blöt när jag kom hem ^^
Jag håller på och lär mig texten på Can't hold us down - Christina Aguilera....tycker jag börjar lära mig den ganska hyffsat nu. Men bättre ska jag bli =) nästa fest då jävlar kan jag den ^^

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det kan ha hänt något nyligen,
som irriterade dig och fortfarande irriterar dig.
 Det bästa vore nog att låta det vara.

ps. det konstiga var att jag var väldigt irriterad idag :S fråga bara rosa ^^ .ds

=)

Ännu en helg har passerat och denna kommer jag faktiskt ihåg till skillnad från förra helgen :P I fredag så skulle jag&nelle + lite kompisar åka på fest på gryta men de gick åt skogen eftersom polisen kom och en kompis kompis blev av med spriten och fick lov att ringa hem. Känner lite skuld för att jag tjata på henne att vi skulle gå dit trots att polisen stod där. Ja sa att de är massa ungdomar där varför skulle dom just ta dej liksom. Så vare just hon dom tog, så typiskt!
I lördags så åkte jag och ellen till enköping, var med sofie,angie och linn på dagen. Sen så festa vi hos johan på kvällen ända till 5 på morgonen. Det var ovanligt mycket nytt folk där. Vi dansa typ hela kvällen, såååå kul! sen så sov jag, nelle och angie hos jimmy. Hans föräldrar är i turkiet nu så vi 3 fick sova i deras vattensäng ; ) den var otroligt skön.
Sen idag (söndag) så åkte vi hem vid halv 1. Så stod vi i kiosen vid IP från 3-6, jag tog med min data så vi inte skulle dö av uttråkning. Så vi satt där och lyssna på musik och kolla på high school musical 2. De va najs! Sen när vi kom hem så kollade vi på en film som hette Wendy Wu på disney channel. Den var väl sådär bra, menmen!

Varför kan vi inte bara flytta om det är så mycket problem? allt de skulle lösa sig då. Vadå mina problem är inte era? Varför skaffar ni barn om ni inte hjälper dom när dom får problem. Det är ni som gör att dom uppstår från första början.

Horoskop
Lejonet

Du kan ha svårt att dölja, om du är uttråkad i ett sällskap. Du skulle göra det lättare för dig själv, om du arbetar på det.

congrats to you

Idag fyller min kära moder 47 år :) snart gammal kärring fan. Köpte en väska till henne igår, jag tyckte den va grymt snygg. På henne önskelista stod de "stor modern väska". En av de 29 punkter som fanns, vad kan man säga...hon är påhittig. När jag skriver önskelista består den utav max 5 punker.

Det blir fan o fika varje dag efter skolan, det känns inte bra. Men jämt efter sista lektionen, man bah va ska vi gö innan bussen kommer å då kommer anders bah vi fikar ;D ah okej ibland är det jag oxå men men. Idag tog anders en croissant och jag & rosa en varsin glass. Träffa fia på stan sen, som jag gör de flesta dagar i veckan, hon var inte speciellt glad. Hon sa att hon var otroligt trött och kan hålla med om att hon såg lite hängig ut. Gud va mycket folk som det känns som man kommer tappa kontakten med =( känns inte bra!

Jag säger bara usch för matte, vi har det fyra dagar i veckan dvs alla dagar förutom måndagar. Och vi har oftast en timmes lektion. Britt-Marie våran så kallade lärare står och snackar minst halva lektionen om inte mer och förväntar oss att vi ska jobba ett kapitel per dag eftersom hon har genomgång på nytt kapitel varje dag. Och eftersom vi knappt får någon jobb tid på lektionen så måste man ju ta hem och jobba varenda dag. Så drygt!

Tänk vad veckorna går fort, kan inte fatta att vi har gått i skolan i 4 veckor! Dagarna bara flyter förbi. Och måste bara berätta att fotbollsträningarna har blivit ovanligt roliga nu för tiden =) mkt bra.

Måste bara betona att jag saknar min skinnjacka!!


*

Ännu början av en ny skolvecka. Har varit i enköping hela helgen :) å lekt med angie. I fredags så var vi med johan & joav och spelade ett spel som hette våghals, det var skit kul! Det var som sanning och konsekvens på kort :P
Sen när vi åkte hem från johan så körde vi på en katt =| den doog direkt. stackare! Sen så gick vi och la oss. Sen så ringde vi runt och försökte skaffa dricka, och hitta en snäll carl-erik. Sen så cyklade vi till fanna och hämtade löshår hos rebecca. Sen började vi fixa i ordning oss, Calle skulle komma och hämta oss 8-9 sen skulle vi åka och festa hos johan. Han sa att vi skulle åka på flaket för det var ganska fullt i bilen, då tänkte jag på ett flak på en pickup utan tak :P men som tur var så fanns det tak ;) Sen så var vi där och festa till halv 3, då fick vi skjuts hem med Jimmy. Det var en kul kväll ;) men kommer inte ihåg så jätte mycket. På söndagen sen så åkte jag och angie in till v-ås och så tränade vi på friskis. Föresten glömde ja min nya skinnjacka hos Johan =(
Nästa helg blir det enköping igen tror jag, johan har fest igen!


ellos kan ta sej i röööven

Nu känner jag att mina helger börjar bli fullproppade, dels är det nollnings fest på fredag sen äre fest på lördag, och lördagen efter det. Och den 29 är det reunion i Sthlm, sen ska jag på "maskeradfest" i enköping den 6 oktober, sen äre ju Gwen Stefani med kusin & moster den 10 oktober tror jag det var, viserligen inte en helg dag men ändå ;P
Idag var det orka mässa, inte speciellt kul men bättre än lektioner :) vi var några folk som åt på gränden och sen fika på AM, det var trevligt. Dagens inköp var en mössa från hm, den var najs förutom en rosett på som jag tog bort när jag kom hem. Efter skolan så gick jag och anders på stan ett tag, sen så tog han bussen hem och jag begav mig till oxbacken för att sola och guuud va brun jag blev *-) hihi. Sen så hämtade mamsen mig och så åkte vi och hämtade ut ett ellos paket på sjöhagen, äääntligen kom det. Har liksom väntat skit länge, för det blev felskickat till nånstans i norrland, yeaah liksom :S så tog det år för det att komma till kära västerås. Men nu när det äntligen kom så var det inte alla kläder, dom kommer i två omgångar men idag fick jag en ja vad ska man säga blus :S eller tröja fast inte tjocktröja då och två bhar och ett par sloggi trosor. Ska behålla allt!

skoljogg

Idag har det ju praktiskt taget regnat hela dagen, skoldagen i alla fall. Vi lekte med NV3D idag :) blev ihopbundna i händerna och fick baka tårta. Mitt lag förlora typ :P vår tårta som va SÅ fin! Efter det så lekte vi fruktsallad och på fredag så äre nollningsfest ;) sen bar det av i regnet till rocklunda och skulle gå skoljoggen (5km). Man blev dyngsur, sen så slutade vi för dagen. Gud vad jag är trött hela tiden, somnade famför tvn idag när jag kom hem. Som tur är så har jag inte träning idag, vet inte om ja skulle palla det. Och Sara fick byta tillbaka till vår klass =D

weekEND

Idag kom jag hem från Enköping. Tog buss runt 6 igår och träffa Angie på station så cykla vi hem till henne, jag satt på sadeln och hon trampa, de va lite scary. Sen så kom Jimmy, lollo och linn och hämta upp oss hos angie, så åkte vi till bion :) den var rätt bra faktiskt. Såg Ted där, men han kände inte igen mig :P förmodligen för mitt blonda hår. Efter det så åkte vi på fest nånstans ute på landet, en kille som var jättefull ramla i den SUPERbranta trappan och slog i bakhuvet och började blöda som fan. Så ringde några efter ambulansen, så kom två ambulanser från uppsala :S tillslut, efter en väntan på mer än 40 minuter. De sa att han skulle behöva sy några stygn men förutom det så vare kul! Efter det så åkte vi hem till Jimmy och så sov jag, angie, linn, moa där. Vi delade 3 pers på en hörnsoffa, blev ganska trångt. Vaknade väl runt 50 ggr eller något sånt, sov inte bra om man säger så. Kunde inte sträcka ut benen för fem öre, menmen! Så nu är jag feting trött kan jag säga, men trots det så ska jag åka och träna på friskis nu :) och sen har jag lite matte att komma ikapp. I´m good!


rusningstraffik

Så nu äre helg again! Dagarna bara rusar förbi...
Idag så började skolan kl 8 sen så slutade jag kl 3. Fredagar är typ längsta dagen nästan! Efter skolan så gick jag, gulsah, anders och daniel till friskis ;) skulle jympa! Fyfan, va roliga dom såg ut, kunde inte hålla takten över huvud taget! Det stod till å med tre tjejer utanför lilla salen och kikade in genom ett fönster och garvade åt killarna xD
Efter det så skulle gulsah egentligen följa med hem till mig men det blev inte så, för hon blev tvungen att åka hem för dom skulle få gäster. När jag kom hem så var det fullt hus här, brorsan skulle ha lankväll här med 7 kompisar.
Och imorgon blir det enköping :) ska leka med Angie och kanske gå på bio (shrek 3).
Nu borde jag gå och lägga mig!
Byebye