Strange

Sitter hemma i soffan och kollar på film nu, the perfect husband! Nån film på tv 1000. Har ont i magen så är hemma idag, ganska skönt faktiskt. Var på silk igår så kom hem kl halv 2, det var kul där men väldigt varmt såklart. Fönstrena var helt igen immade som när man kliver ut ur duschen. Gårdagen var kul men ändå en besvikelse! Jag vill men vill du?

Slutkörd av ingenting

Nu har ännu en skoldag passerat och jag blir bara tröttare och tröttare. Vi gör ju inte så jätte mycket på lektionerna än så länge och har inte så extremt mycket och avancerade läxor så jag förstår inte varför jag är så trött. Sov både igår och idag på dagen. Och fick ändå sovmorgon idag till halv 12!
I morgon så har jag träning på kvällen sen blir det förmodligen silk :) ska se om det är nåt som är kul eller om man ska skita i det resten av gymnasiet. Och dagen efter så har vi handledartid först i typ max 30 minuter och sen så är engelskan inställd så funderar faktiskt på att skita i handledartiden för då börjar första lektionen kl 12. Känns ganska onödigt att gå till skolan för att ha "klassråd" eller vad man nu kan kalla det och sen göra ingenting i 3 hela timmar när man kan ligga hemma och sova.
Nu ska jag kolla på Kyle XY med mamma och sedan gå till sängs!
Nattinatti

+o(

Nu har skolan pågått i 6 dagar, jag är redan slut fast man knappt ens börjat jobbat. Sov idag när jag kom hem från skolan faktiskt. Det var så skönt! Så nu hoppas jag på att vara utvilad till imorgon, för har sovit på dagen och så börjar jag halv 12 i morgon. Kommer ha sovmorgon varannan tisdag, ganska soft.
Usch, en sak som stör mig är busstiderna till den här jävla "byn". Varje måndag slutar vi kl 13.30 och bussen hem går 10 minuter innan vi slutar och nästa buss går 15.05. Så sämst, vi bussbarn borde få typ flextider eller något. Jag kommer dö av att vänta en och en halv timme varje måndag plus den tiden vi måste vänta alla andra dagar, kanske inte lika länge men ändå. Varför bor jag i barkarö? Det är en fråga som jag ofta ställer till mina föräldrar, liksom okej när man är barn och bo i Barkarö för att det är barnvänligt men seriöst när man blir tonåring så vill man ju ha nära till stan, till alla kompisar och sånt. Men nej det förstår inte dom. Längtar tills man blir 18 och antingen kan flytta hemifrån eller får körkort :)
Måste bara klaga lite till. Nu när jag har ätit 6 skolluncher så har jag kommit på att maten i skolan INTE är speciellt god, den är till och med värre än i Nybygge, dvs inte bra...!
Känns som dom flesta i vår klass vill byta till någon annan klass på rudbeck, vilket jag inte skulle ha något emot att göra heller, till ellens klass då. Men neej, jag tycker att alla i vår klass bara ska fatta läget och börja prata och lära känna varandra. Seriöst, om alla som vill byta byter vafan blir det kvar av klassen då? Ja inte blir det kul i alla fall, det kan jag lova. Om alla andra byter så vill jag fan också byta (A)
Aja, nu är det slut klagat för idag!


**

Idag gick jag upp kl 8 =| Skulle till tandläkaren så det var därför. Ska dit igen nästa fredag, suck. Nu ska jag nog snart ut och sola lite tror jag. Så jag får tillbaka lite av all den färg jag tappat från spanien. Och på fredag börjar skolan, ny skola, nya klass! Imorgon så ska jag till Sthlm =D ska hem till Sofia i Sundbyberg och leka med henne och Angelica :D (kompisar från spanien). Så ska jag sova där till torsdag. Sen ska ja hem till Daniel för han å totte fyller på fredag. Eller dom fyller väl egentligen inte på fredag men ska dit då iaf ;) Efter det så äre paddling med familjien, men vet inte om jag ska hänga med. Det brukar ioförsig va ganska mysigt å så men annars är jag ju ensam hemma hela helgen :) det känns bättre. Vill inte åka bort sista helgen innan skolan. Dom tjatar som fan, om att ja ska följa med å ta med nån kompis å blablaba. Men we'll see hur de blir!
                                                         



                                                                             
    Paddling 2006




One you - one me
One chance for us to live
One heart - one soul
One life for us to give
One dream - one mind
One sky up above
One you - one me
One love

A star made a wish on us tonight
Hangin' out in heaven inspired by our light
She knows how it feels to shine on all the world
And last forever


nelle 24/7

Nu har jag vart med nelle (pelle) i snart en vecka i sträck :P Och konstigt nog har vi inte tröttnat på varandra än. Först så sov ja hos henne en natt och hyrde lite filmer och sånt. Sen sov vi hos mig en natt och så cykla vi till stan på kvällen och fika på café gränden. Sen så cykla vi hem och kollade på Chicago. Sen solade vi hemma hos mig dagen efter å så kom rickard och henke och hälsa på senare på kvällen. Dagen efter det så cyklade vi till löga och bada & sola med sofie och några av hennes kompisar. Sen kom Sara oxå dit och solade med oss :) Sen cyklade vi hem och fixade oss för att sedan åka till ramnäs. Vi skulle ta bussen till station och sen tåget därifrån men bussen kom aldrig, suck. Så vi fick ta moppen istället. Men så lekte vi iaf med viktor, adam & eg i ramnäs tills mamma kom och hämtade oss. Så på tisdagen, allså igår så solade vi lite sen åkte vi hem till ellen för vi skulle sova där. Å på kvällen så åkte vi hem till Jacke och lekte med han, torsten och botan. Åkte sedan hem vid 4 på natten. Och idag så sov vi till kl 2. Sömntutooor! Och ikväll ska de väl va lugnt i think men sen så ska vi till ramnäs igen imorgon =) Adios