I've got a job

Idag var första dagen i skolan, det kändes faktiskt bra. Schemat var inte så jobbigt som det först verkade insåg jag när vi gick igenom det i klassrummet. Jag öppnade nyss min lönespec från japs under juli månad, so i'm happy!

Helgen har varit mycket bra, provjobbade på busborgen i lördags och fick jobb. Så är överlycklig! Äntligen har man jobb. Och så hade jag liten 18års tjejkväll på kvällen, det var mycket trevligt.


Och så var man 18

Fyllde som sagt 18 år idag, nu är jag vuxen. Var på Hello World kurs idag på MDH, första av totalt fem dagar. Efter den så bokade jag två körlektioner till och gick sen till banken och skaffade mig internetbank, så nu har jag en dosa. HAPPY! Efter det fikade jag med Sara och Fia, då fick jag min födelsedagspresent av Sara som var en resa till Stockholm för att gå på High School Musical. She knows me =) Jag gillar teatrar och musikaler och sånt. På kvällen så blev det hongkong med familjen, det var mys.

*Dagen lilla extra var att Rickard ringde och sjöng för mig idag, riktigt gulligt tycker jag! Annars är det bara mormor som brukar göra så.

Tack alla för en bra födelsedag :)

Kontroll

Kom hem från Piteå igår, var och hälsade på pojkens familj. Det var kul och alla var supertrevliga! Idag har jag övningskört ca 8 mil. Hämtade katten på pensionat i Hallsta, sen var jag hos doktorn och åkte sedan iväg och handlade. Fan, jag fyller ju 18 på måndag så måste ju fan sätta fart på körtkortsfronten. Har gått på alla teorilektioner så nu är det bara att köra som fan och sen läsa boken och göra lite test på datan. Blir väl att ta det i september eller oktober. Det jag ser fram emot mest med att fylla 18 (efter körkortet såklart) är att få en bankdosa och ha kontroll över sig egen ekonomi. Japp, jag är skum men jag ser faktiskt fram emot det. Jag gillar att ha kontroll och så gillar jag siffror!


I Luleå skärgård

Andreas och Willysen