...

Det har varit en bra helg!

I fredags tog jag det bara lugnt med att kolla på let's dance med mera. Tänk att Blondinbella åkte ut, jag trodde hon skulle klara sig lite längre, men vafan hon kunde ju inte hålla benen raka för fem öre. Sen så pluggade jag biologi igår på dagen och skulle sen äta och gå på bio med Sara med hon avbokade för hon var festsugen och ville ha med mig på fest ute i Skultuna men jag vägrade. Iaf så slutade kvällen med att jag, Sara, Daniel och Totte åkte till Marie som fyllde 18. Hade inte festat sen nyår, men det var faktiskt kul där :) Tack för en kul kväll Marre. Sov sen hos Totte, vi kollade på Boggeyman 3 när vi kom hem, rätt overklig film. Inte så bra! Men båda somna efter halva filmen så vi kollade klart imorse. Konstigt nog var jag inte speciellt bakis idag, vilket jag ALLTID brukar vara. Sen så åkte jag hem vid ett och degade. Vid halv 4 så gick jag och Marta på ett steppass, det var väldigt svårt att hålla koll på alla stegen.

Nu borde jag plugga men orkar inte...

fredag

Idag så vaknade jag lite sent för jag inte kunde sova igår, somnade väl runt halv 2 och vaknade 30 min innan jag skulle åka till skolan. Men kom ändå precis i tid till skolan. Dagen var helt OK, hade engelska på morgonen, vilket är mitt favorit ämne, älskar språket. Sen så hade vi idrott, vi skulle göra en egen dans, det var kul. Vi var nio stycken i våran grupp, dansen blev faktiskt bra hehe! Jag skrattade så jag grät på lunchen idag, Sara sa en rolig sak, eller det som var kul var hur hon sa det. Det blev lite Robin Hood-inlevelse!

Efter skolan så gick vi till resia och pratade med någon tant där inne om olika resemål. Vi hittade en bra resa till Rhodos för 5800 för en vecka. Men grejen är att om vi vill ha det priset måste vi beställa innan tisdag, och vi kommer förmodligen inte ha bestämt oss tills dess.  Känns ganska omöjligt! Sen så gick jag och Christoffer och gymmade, jag körde bara kondition, ingen styrka med tanke på att jag körde det igår. Det var också en väldigt sur Daniel där, men aja, what to do.

Såg en på gymmet som var grymt lik en typ 80årig Arnold Schwarzenegger.



Han såg ut som bilden till höger, fast lite slankare och gråhårig!

Utvilad

Hejsansvejsan!
Denna onsdag bestod av en ganska lugn dag med matteprov i slutet på dagen, som gick sådär. Jag var helt klart utvilad idag med tanke på att jag somnade kl 7 igår och sov alltså 12 timmar, skönt as hell. Hade lite problem att gå imorse pga en brännande träningsvärk i vaderna, gick med böjda ben till en början. Det har kommit pga bodystepen i måndags. Och gymmet igår gav en hel del träningsvärk i ljumskarna, känns bra! Måste börja stretcha mera...

Nu har jag tänkt att jag ska skriva ner argument för och mot ett proggresivt skattesystem med höga skatter, ska debattera om det imorgon på samhällskunskapen. Sen ska jag kolla på One tree hill och sova hade jag tänkt. Satsar på tidigt ikväll med, dock inte så tidigt som sju men kanske mellan nio och tio.

Goodnight :)


måndag

Ännu en dag har passerat. Skolan idag var okej, hade jävligt ont i huvudet ett tag under dagen men det lättade med en eaze. Efter skolan så blev det spicy med Sara, för att äta och plugga matte. Vid halv sju så gick vi på bodystep pass, jobbigt säger jag bara. Svettigt som fan...och min kondition är ju inte direkt på topp för tillfället, men det ska tränas upp, bara jag får min jävla operation gjord. Sen nu på kvällen så blev det att fortsätta med matten of course. Prov i övermorgon...





Imorgon slutar vi kl 10.40, jag säger bara nice som fan!

söndag

Nu är helgen slut och dags för ännu en skolvecka, det är konsigt att man kan vara så skoltrött direkt efter ett lov. Fast med tanke på att det är Rudbeck jag går på så är det nog inte så konstigt, tar tillbaka påståendet!

Idag så klippte jag mig hos min moster, som alltid när man klippt sig så känns det ju så himla mycket kortare vilket jag inte gillar men men, It'll growl. Sen så blev det att plugga matte i någon/några timmar, kul. Känner mig lite smått panikerad inför provet på onsdag, eftersom jag inte kan nånting, har inte hängt med på någon lektion smart som jag är. Men det löser sig väl I guess. Vid 7 så gick jag och mamma på bio, Yes Man blev det, den var riktigt bra tycker jag, humor!

                                                         

Killen är rolig!




Hur kan någonting kännas som om det ska sluta innan det ens börjat?

time for some change

Nu har jag ändrat lite här på bloggen igen, blev så trött på den vita kanten på höger sida som vägrade försvinna. Och med tanke på att resten var rosa, svart och lila passade den vita randen inte riktigt in. Jag har varit inne på designa din blogg men hittar inte var man kan ändra det någonstans där så jag kör på vitt nu.

Igår var det nationellt prov i fysik A, det gick helt ok och jag hoppas verkligen på ett VG. Resten av dagen flöt på bra, efter skolan så åt jag och Sara på spicy, hade inte träffat henne i skolan på hela veckan så jag saknade henne lite. Vid fyra tog jag bussen hem och fixade iordning mig för kl 5 var det tänkt att vi skulle åka till Kolbäck för att fira Lippi (Philip) ,min kusin som fyllde 16. Men så ringer pappa och säger att han blivit påkörd bakifrån av en röd volvo. Bra där!

Såhär gick det till:
Pappa körde någonstans vid stan och stannar vid ett övergångsställe för en tant skulle passera, killen i bilen bakom sitter och pratar med sin kompis om en buss och båda kollar på bussen och ser därför inte att pappa har stannat vid övergångsstället och hinner inte stanna innan han är rakt upp i röven på fläsket (vår bil). Volvon blev totalkvaddad och åkte förmodligen raka vägen till tippen men fläsket klarade sig bra, en del skråmor där bak bara, men det täcker försäkringen of course. Pappa hade lite ont i nacken direkt efter olyckan men mår prima ballerina nu.
Det som var så komiskt med det hela var att han som körde Volvon hade lånat bilen av sin kompis. Och direkt efter krocken så kommer kompisen gående från ingenstans och får syn på sin älskade bil, KVADDAD! Wops, stackaren...

I alla fall på som vi iväg till Kolbäck vid halv 7, bättre sent än aldrig. Det var trevligt där, har inte träffat mina kusiner på ett tag. Vi kollade på let's dance. Åh va jag hatar Carl Jan. Förskräcklig gubbe, blir irriterad bara jag ser honom och bättre blir det inte när han öppnar munnen. Usch, låter så illa. Låter som han skulle driva, men tyvärr så tror jag inte han gör det.
Mormor hatar honom också, han är i princip enda anledningen att hon tittar. Och gud va många kommentarer hon ger! Kritiserar mer än vad jag gör, tror att han är större hatobjekt för henne än vad han är för mig.

Idag har vi satt upp tvn på väggen i mitt rum och jag har satt upp skohyllorna i en av mina garderober. Nice!
Jag har gjort två och en halv uppgift i matten nu, as stolt. Nemen så har jag läst lite också.

Imorgon blir det att åka till Kolbäck till elva för att klippa sig :) äntligen. Eftersom jag inte litar på någon frisör i stan så klipper jag mig hos min moster. Hon är den enda jag litar på med mitt hår<3

Tillfriskning

Nu har jag varit sjuk i prick en vecka imorgon, halsfluss tydligen. Har varit ett helvete rent ut sagt. Hög feber och har knappt kunnat äta nånting för halsen. Och har missat tre dagar i skolan nu, shit! Well, operationen på måndag är i alla fall inställd, de ville inte ha någon som äter penicillin där, de räckte med att jag är diabetiker tyckte dom. Jag tycker det SUGER, för jag har väntat hur länge som helst på den här operationen, men nu blir det att vänta ca 1-2 månader till, hurray! Och tydligen så ska man vara "sjukskriven" 1-3 veckor efter om man har lätt jobb, vilket skola då är. Jag har knappast tid att vara borta ens en vecka. Vi får väl se hur det går med det där. Men januari och början av februari kommer bli ett helvete i skolan, nationellt prov i fysik A och matte C, språkprov och så ett enormt biologiprov. Det ska vi väl klara, det lär ju i alla fall rudbeckslärarna anse när dom sätter upp planeringarna. Jag tror faktiskt inte dom inser hur mycket vi har egentligen. De kör väl sitt eget race!