Gävlebesök

Kom hem från Gävle för ungefär tre timmar sen. Egentligen så skulle vi åka hem imorgon men eftersom jag och Robin åkte i hans bil så åkte vi hem idag istället, ganska skönt faktiskt för annars skulle morgondagen blivit en värdelös dag som man inte skulle hunnit göra något på.
I alla fall så var det kul att träffa släkten i Gävle, har inte varit där på över ett och ett halvt år. Men Tove kände i alla fall fortfarande igen mig, men hon var lite blyg i början men sen så blev hon lika dryg och gullig som vanligt. Den lilla pluttan är snart 7 år :O herregud. Jag blev helt förvånad att hon kunde säga ryggstöd. Hon är inte så liten som jag minns, tydligen.
På vägen hem så var det mörkt, vi stannade och köpte spolarvätska för den tagit slut, den ca 20 min efter det insåg vi att framlysena på bilen var väldigt smutsiga så man såg ingenting på motorvägen = läskigt. Så körde av på en avfart och tvättade dem. Sen så glömde Robin svänga vid Enköping då vi skulle svänga in på E18 så vi kom in till Enköping centrum istället men bra som jag är hittar ju en del där så jag ledde oss på rätt spår igen. Jag var stolt!

Jag ska väl ta och dra mig mot sängen rätt snart, ska ju upp och ta 11 bussen till stan imorgon för att gymma med Marta och sen fika med "gänget". Och mot kvällen ska jag umgås med Ellen, ska förmodligen äta Spicy, var alltför länge sedan.

Nightynight


Montering

Nu börjar mitt rum bli så gott som klart. Vi håller på och monterar ihop, mitt "nattduksbord" eller vad man ska kalla det (en stor bänk som ska vara bakom sängen), två garderober och lådor som ska vara som en bro över sängen mellan garderoberna. Jag vill bara att det ska vara klart så jag kan börja lägga in grejer men pappa måste dra elen och sånt först, drygt!
 Mamma påpekade igår när målarna hade tapetserat klart : Jag visste inte att det kunde vara snyggt att ha presentpapper på väggarna.. hm.. aja men I love tapeten and so does Fia.

Det blev förkaka hos Sara igår och tog sen bussen in vid elva, jag, ellen, fischer och två okända tjejer drog till en helt värdelös fest på stan medan Daniel, Anders, Totte och Marta drog till Bäckby. Ellen, jag och Ludde fick skjuts med pappa hem till Barkarö och så efterfestade vi hos Fia, jag drog hem vid 2 men Ellen kom hem till mig vid fyra, woho. She had some fun!
Det var gårdagen det, förresten så var det helt sjukt att även fast jag drack endast kanske 5 cl vodka så mådde jag dåligt dagen efter. cp...


"Jullov"

Så har jag haft sista lektionen innan jullovet, ingen lektion imorgon eftersom jag slutat i franskan och svenskan och biologin är inställd. Nice var ordet! Men ska ändå upp tidigt, ska åka till Sara med Shirin och Marta och baka på förmiddagen :) vi har ju då tagit på oss ansvaret att stå för fikabröd till klassen på julavslutningen. Gott blir det kan jag lova ;)

Mitt rum har nu börjat sin makeover, idag blev det spacklat och imorgon så åker tapeterna upp. Sen på fredag så kommer en rörmokarsnubbe och sätter dit ett element eftersom det gamla inte satt på ett bra ställe enlig mina planer. Jag tror man kommer få ett större intryck av hela rummet med tanke på att väggarna nu blir vita istället för blåa. Det tycker jag låter perfekt. På lördag och söndag så åker alla garderober, nattduksbord, hyllor upp, dvs alla möbler. Så ska jag försöka komma ihåg att lägga in före och efter bilder också, det blir kul. Kan lova att det är en jävla förändring!

Relationer...

Varför kan inte kompisar bara vara kompisar även om det är mellan två olika kön? Blir så jävla irriterad på alla svartsjuka människor i världen. En vänskap mellan två person med olika kön betyder inte alltid KK, flickvän eller någon man flörtar med. Varför är bara kille-kille eller tjej-tjej vänskaper så kallade "säkra". Visst, det har från tidernas begynnelse vart människor med olika kön som har gift sig, varit ett par med mera. Men när ska världen ändras och inse att det finns någon som kallas kompisar, BARA kompisar. Varför är man alltid så orolig över attraktion, om nu killen/tjejen inte kan hålla sig till en person, ska han/hon då ha ett förhållande?

Sorgligt var ordet!


Segt

Isabell hade fest igår, det var kul och jag hade inte druckit på 4 veckor. Men nu blir det alkoholfritt ett tag igen tror jag, det var jävligt skönt. Tack för en trevlig kväll Fischer<3

Idag har jag gjort absolut ingenting, har sovit, kollat tv och sovit igen. Nu på kvällen har jag varit ensam hemma, väldigt nice. Har spelat lite ssx på ps3 och kollat på Harry Potter 1. As skönt!

Nu börjar jag verkligen tröttna på att bo ute i vardagsrummet, men mamma och pappa segar ju som fan med att anlita tapetserare. Men jag har i alla fall bestämt tapeter och så har pappa fixat en elektriker som kommer om en och en halv vecka och ska flytta elementet. Så det kommer sakta men säkert igång, men jag vill verkligen ha mitt rum klart till julafton.

Nu ska jag ta och sova tror jag.
Nighty Nighty