destroy the men

I söndags sov jag hos Marta, vi hade utplåna alla killar kväll :@ :P båda var fett deppiga...^^ jag tog med 7 filmer, men kollade bara på två halvor. Vi moffade i oss massa ben & jerrys, tills båda mådde as illa, haha. Men det var gott, vi åt de istället för godis. Sen så tränade jag igår, men mina ben började krångla again (daaaaaaaaaamn....).
Och idag så blev det att jobba i 5 timmar, money money money... =)
Sen så åkte jag till sjukhuset för att kolla mitt hba1c och ta blodprover, o sen slänga i sig en cheeseburgare på hälla. Men mc funking donalds gav mig en vanlig hamburgare i cheeseburger papper :@ Nu på kvällen har jag ätit med sofie på gränden, det var trevlans! Jag som har gått och suktat efter gränden i flera dagar nu, finally!
Och i morgon efter jobbet har jag och marta bestämt att vi ska promenerna : ) förmodligen till bjurhovda, LÅNGT =o men bra med motion (Y)
Nu ska jag kila och snart gå till sängs och kolla film/tv<3

lov

O så var det lov :) eller ja typ, egentligen på måndag. Ska bli skönt, men känns ändå som jag har så mycket att göra, ska kanske jobba mån-fre och sjukhuset på tisdag, naprapaten på torsdag och tandläkaren på fredag. Plus att jag har tänkt att träna mån,ons och fre. Stressigt stressigt, + att jag har plugg att göra, två kemirapporter.
Fia frågade om jag ville med till säffsen till hennes sommarstuga och åka skidor lör-ons men har ju ej tid med det =/ trots att jag verkligen ville följa med, suck.
De senaste två veckorna har varit jävligt stressiga måste jag säga, massa plugg, inlämningar och prov upp till halsen. Har knappt hunnit tränat nånting =/ så det var verkligen skönt att träna mats pass idag, dem är alltid så bra. Tummen upp för han!
För tillfället är jag verkligen anti festa och dricka, har ingen lust med det över huvud taget. Sitter istället här framför datorn och lyssnar på den indiska låten Main Kya Karoon Ram - Sangam ^^ Blivit lite smittad av Anders & Martusia ;) Ska egentligen på fest imorgon hos Alex, men vet inte om jag orkar eller är på humör, plus transsport svårigheter. Kanske ska vara med muskelknutte istället, we'll see!
Just nu är jag på värsta träningshumöret, tränade idag + va nyss ute och gick, dock inte så långt (runt 3 km). Och så ska jag och mamma förmodligen gå på ett danspass imorgon som är as kul. Planerar på ett stiga upp hyfsat tidigt i morgon, jag ska iväg med mamma och övningsköra för första gången, fett läskigt, men det ska blir kul. Hoppas bara att jag inte kvaddar bilen, men det blir nog att provköra lite på en parkering nu i början, sen kan jag ju börja köra till skolan, very good träning.
Nu ska jag gå in i böckernas värld och sen ta och sussa!
Goodnight<3

depressed

Firade nyss med tårta att broder körde upp idag och klara det, så nu har han körkort ;) very great!
Sitter här för att fördriva tiden medan jag laddar ipoden för min promenad. Blir nog en lugn hemma kväll och sen förmodligen partyparty imorgon och kanske förfest hemma hos moi, vi får se ;)
Är lite smått deprimerad för tillfället, över en viss person...med det kommer nog ordna sig under kvällen. Har jätte lust att träna, men eftersom sista passet på friskis är kl 6 och det är för kallt för att ut och springa så blir det till att promenera istället! Åt födelsedags kebab idag med Sara :) ångrar det dock nu, var mer sugen på sallad men åt kebab för hennes skull ^^ suck. Har massa plugg att göra som jag egentligen inte orkar, men blir väl tvungen att åt minstånde läsa lite historia ikväll +o(
Gjorde klart arbetsmiljörapporten igår, behövs dock lite småjusteringar innan jag kan lämna in den på måndag. Känner att fysiken inte kommer gå särkilt bra, den dödar mig just nu. Jag förstår allting förutom uträkningarna :S sinus and shiet like that. Nej nu borde min ipod vara tillräckligt laddad för att klara min promenad. Och fick nyss reda på att festen imorgon är inställt. yey = ännu mer deprimerad..........

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan ha behov av, att det skall hända något nytt - det kan antingen vara i ditt privatliv eller på arbetet.
Gör en konkret plan.


reading

Hejsvejs!

Efter att ha bott i en lägenhet på stohagen med ellen från fre-tis utan tv och internet har jag gett upp msn nästan och gått in i en läsperiod. Började nyss på gossip girl på engelska och läste ut den idag, mycket bra bok & tv serie. Och ska ikväll börja på elva minuter som Sofie rekomenderade för några dagar sedan. Som handlar om sex & kärlek ;) me like ^^. Deprimerad över att vara hemma igen, nja lite kanske. Tråkigt att man inte längre kan gå till stan och till skolan, vilket var både skönt och effektivt. Jag är nu lite ledsen över det faktum att mina betyg har gått från ganska bra i högstadiet till sugiga på gymnasiet, men får väl försöka jobba upp det. Har två hektiska veckor nu, spanska prov idag, kemi prov imorgon, idrottsinlämning om ergonomi på måndag, stort läxförhör i historia på torsdag nästa vecka, fysikprov nån dag nästa vecka. Har jag glömt något? hmm......
Och började igår med godis förbud efter uppehåll i några månader. Kände att jag åt lite för mycket godis och hade sug hela tiden, not good! Har förövrigt köpt latte pulver som jag älskar, jummyjummy! Istället för att betala 25-40 kr för en latte på ett fik. Vilket det också kommer bli, men kanske inte lika mycket.
Pappa håller på att planera bongosemester i sommar... både bra och dåligt. Lite justeringar skulle inte sitta fel. Hans plan är texas i två veckor, med andra ord åka runt i en bil till olika städer som ligger hundra mil ifrån varann och inte bli BRUN (not a fan of that). Istället för att åka till 10-15 städer så föreslog jag 4 st, som inte ligger allt för långt ifrån varandra, dvs Dallas, Houston, Austin och San Antonio som bildar en liten triangel på kartan. Efter Usa så blir det vidare till Australien i runt en vecka och sen Fiji en vecka (sol och bad=YEY). Det dåliga är dock att pappa planerar att vi ska bo på en liten ö som består av ett hotell, och man kan gå runt ön på bara en timme. Dvs, no party and not much people, witch means no booooys....! Efter det så tänkte han Hong Kong eller Tokyo, looking foward to that :) Om denna semester ens blir av, we'll see! Enligt pappas beräkningar skulle den här semestern ta ungefär 4 och en halv vecka :O

Nu måste jag återgå till plugget och så tror jag att jag ska ta en latte också<3

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag får du en god möjlighet att tilldra dig extra positiv uppmärksamhet,
och den möjligheten skall du utnyttja!


homehomehome

Var hemma idag igen. Vaknade kl två inatt, hade en mardröm :P Drömde att jag skulle ha tjejfest i en skola och att enda sättet att komma dit var över en flod på 4 meter kanske, det fanns en liten träbåt som man kunde åka i, men man kunde bara sitta en i den. Så skulle mamma, jag och kissenisse (min katt) över den, fråga inte varför hon var med. Så kollar jag ner i vattnet och får syn på en enorm orm, blir as rädd. Så kom mamma och kolla, men då råka hon stöta till ormen och då störtar den upp ur vattnet rakt på min katt som sitter i mammas famn och slukar kissenisse :O
Vaknade sen klockan 10 och kunde inte ligga kvar i sängen en sekund till, hade så jääävla ont i ryggen. Den största delen av dagen har jag tillbringat framför tvn. Kollade på filmer från när brorsan och jag var pluttar. Men stör mig på att nästan alla band är på min brorsa, dom heter liksom robin 1, robin 2, robin 3. Och på alla band är jag typ 0-1 år och hur rolig är man då. Man ligger på golvet eller i vaggan och kan inte röra sig och gör miner medans min bror pratar och sjunger med mera. Mer fokus på det första barnet med andra ord, man tröttnar väl när man får barn nr2.
Tänkte plugga lite matte idag, men såklart så blev det inte så. Igår började jag med en gossip girl bok på engelska, började läsa den för nått år sedan men då var det svårt att hänga med. Men nu efter man sett serien så går det alldeles utmärkt.
Nu ska jag gå till sängs :) tidigt för en gångs skull (Y) Nattinatti<3
image27

Fucking jävla huvudvärk

Igår åkte Evelinka hem till malmö efter en helrolig helg här i Västerås med mig x) Vi hade så jävla kuuuul! Sen så kommer jag väl åka ner till henne, maybe på sportlovet, we'll see!
Imorse så blev det naprapaten innan skolan, det var lite skönt & lite smärtsamt samtidigt. Så var det matte, har nyss börjat med matte B, iaf skönt att va färdig med A så man kan ta nya tag. Sen svenskaprov, jag hade tänkt plugga länge igår men när jag kom hem var jag otroligt trött så sov till kl 7 sen åt middag och tänkte plugga efter det, men då somnade jag såklart igen :S och vaknade kl 10.....så det blev inte så mycket plugg. Får se hur det gick :) har jag tur så gick det hyfsat bra. Öyvinn gör så svåra prov hela tiden... ! Efter svenskan så åkte jag hem pga ont i huvet som vanligt. Undrar när det slutar egentligen, jag missar ju jättemycket i skolan, GAAH!
Och idag ska man ju äta semlor, men min mamma hade redan ätit en och min brorsa ville inte ha, så då förmodade hon bara att jag och pappa inte ville ha heller :@ SUCK! Vad sägs om att fråga kanske?

What do you want? What are you waiting for? Go for it!

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Dagens kommentar för eftertanke:
Det är inte alltid dem, som ropar högst efter din uppmärksamhet, som har mest behov av den.