again

Weekend nu ;) igår i skolan så hade jag svenska sen bio på culturen =) babel! Inte speciellt bra film, den var mysko menmen. Sen så stanna jag på stan med daniel och rosa. när dom sen gick så gick ja, amanda och ida till träningen på mariaberget. Deet var sjukt jobbigt :) men kul! Hade träningsvärk från dagen innan av kickboxningen som jag var på med sara. Så har världens träningsvärk idag, gosh! Kan knappt röra på mig, min mage, armar och ben är döda. och ryggen!
Och vet inte hur jag ska göra ikväll om jag ska åka till enköping och festa eller ej.. kan inte bestämma mig... är så jävla veeeelig :P Men vet inte om jag orkar, och så har jag träning imorgon oxå!! Så kan i alla fall inte dricka nå mycket höhö.
Nu har jag städat mitt rum och gjort lite läxa, ska nog kanske ta itu med lite matte nu eller något :)

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det är viktigt, att du är ärlig mot dig själv
och din partner - det tjänar inget till att låtsas, som om allt är bra.

Tur att jag inte har nån partner då ;)

träningsvärk

Snart helg igen, damn va de går snabbt :)
Försov mig igår, började halv 10 men missad bussen så kom till skolan halv 12 :P det var ganska skönt att få sova ut iaf. Fia försov sig också och tänkte stanna hemma, jag tyckte att det vore en bra idé att hon skulle komma hem till mig och mysa och kolla film hela dagen men vi kom fram till att vi skulle åka till skolan istället. Fikade med sara & daniel på stugan efter skolan och lite senare kom isabell och joinade. Efter det så promenerade jag i blötsnön till frikis och träna ett medel pass. Senare på kvällen så gick jag över till fia och umgicks lite med henne och jocke :) trevlig ung pojk hon har hittat de där :P Kom hem kl 11 och gick och la mig. Hade ställt in pappas gamla kopparklocka som höll mig vaken till kl 3...suck! Omöjligt att sova med det där ljuder: tick tack tick tack

Och hade ställt klockan en timme fel, men vaknade ändå av nån konstig anledning i tid :P mamma kanske väckte mig, don't remember! Skolan rulla på som vanligt, sen så gymmade och solade jag och ellen på oxen. Nu har jag världens träningsvärk i magen föresten :P från igår. Så har jag fysträning imorgon i mariaberget (brottning) yeeeey

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan hamna i en mellanmansposition i en konflikt.
Med lite klokhet kommer du kunna lösa uppgiften och bli premierad för det.


School again

Idag var första dagen efter höstlovet :) inte så jobbig dag, var bara att glida med och slutade ganska tidigt! Efter skolan så gick jag, daniel, anders och rosa och träffa sara på coffehouse, hon var "sjuk" :P Vi fikade och sen så gick anders och jag till bussen, där träffade jag marcus som jag inte träffat på ett bra tag. När jag kom hem så pluggade jag matte som jag lovar mig själv att jag skulle göra. Jag är fortfarande inte ikapp men längre fram i alla fall :)(Y) det får faktiskt duga tillsvidare. Sedan ringde anders och ville ut och gå som vi bestämt, men jag hade inte hunnit suttit lite vid datorn så han fick helt enkelt lov att vänta lite, så satt jag där i kanske en timme max. Sen så ringde jag anders och så möttes vi tio minuter senare i spåret med stavarna i högsta högg, sen var det bara att ta itag med powerwalken, vi gick två varv i slingan, motsvarande ungefär 4 km. Sen så gick jag hem och åt och satt lite vid datorn igen och sen pluggade jag igen. Jag har pluggat ovanligt mycket idag, även om jag inte har pluggat överdrivet mycket, men måste erkänna att jag pluggar nästan aldrig. Imorgon börjar vi halv 12, myche skönt!

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Ett gott råd: Tänk över,
hur du prioriterar dina resurser i dag - det gäller både ekonomiskt,
socialt och tidsmässigt.

end

Nu har nästan hela lovet passerat, I'm tired. Och jag har inte pluggat något på hela lovet, jag måste verkligen plugga matte idag men ändå sitter jag här, as usuall. Igår var ellen, sara & rickard hemma hos mig och kolla film och lira guitar hero, de sov över också. Ellen och sara åkte hem kl halv 12 imormen rickard och jag kollade färdigt på OC avsnitten.

Ikväll vet jag inte hur jag ska göra, det är nämligen halloweenfest i enköping men det är fest hos marie också så vet inte vilken man borde gå på. Är faktiskt inte så jätte pepp på att åka till enköping menmen... får se vad ellen tycker!

Gud, vad jag har vart runt överallt på lovet...enköping, kolbäck & ramnäs :P

Nu ska jag iaf ringa ellen och talka och sen till fia och höra hur det gick för henne igår ;)

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan känna dig pressad i vardagen, och när du äntligen är ledig,
kan du ha svårt att koppla av ordentligt. Det stressar dig.