värmen dödar mig, men jag gillart

Jag tar tillbaka det jag sa om att fåren kommer va dryga, de kom idag och jag fullkomligt älskar dom. Lammen är de sötaste jag nånsin sett, väldigt barnen i bullerbyn.

Fredag idag och nu är ALLT plugg slut. Fick reda på lite betyg idag också, mvg i engelska, vg i estetiskt val och så fick jag vg på nationella i matte B vilket jag är nöjd över. Spelade upp och sjöng för musikläraren också, det gick väldigt bra vilket jag inte trodde att det skulle göra för jag brukar bli så nervös och så kan jag knappt sjunga.
Efter skolan så solade jag på oxen, jag vet jag vet! Väldigt onödigt nu med det fina vädret, men det kändes effektivare med tanke på att det snart är skolavslutning och jag måste bli brun!
Sen så cykla jag ner till bredbar och fikade lite med totte, daniel, emsen, anders, chibby, evina och malin :)

Nu ska jag och mamma till något mysigt ställe och äta för pappa har PP hemma hos oss (gubbar som kastar pil och dricker). Efter det så ska vi åka till kolbäck, till mina kusiner! Älskar att vara hos dom :) Like'm

a week left

Det är obeskrivligt skönt nu när läxor och prov börjar sina. Hade sista provet idag, fysik. Gick väl helt okej, men jag är glad att jag inte sket i det som de flesta andra :P för nu har man det gjort i alla fall och det känns bra.
Imorgon har jag svenska redovisning och musik framförande sen är jag totalt fri från plugg!

Är lediga på måndag, nästan. Måste bara ner på löga för att kolla på junitrofé grejsen, men det blir soft! Idag kom Oskar ut med idag att på måndag kväll blir klassfest hos han. Dock utan alkohol, tråkigt nog. Men men, kan väl förfesta lite smått innan kanske!

Köpte ett par solglasögon idag, vilket behövdes med tanke på att jag konstant har sönder alla som jag har eller ja, hade. Indiska för 60 kr, mytche bra!

Fick reda på historia betyget idag, det blev ett VG vilken jag tycker är helt okej. Historia är inte riktigt min grej ;)

Har nyss rensat mina kläder, fick bort en hel del. Så nu finns det lite plats i lådorna till nya fräscha grejer!
Jag fick en chock när jag såg mitt kontoutdrag för nån dag sen. Sen jag började ettan så har runt tre tusen försvunnit på mitt konto, det känns inte bra! Det är väl för att vi äter ute så ofta förmodligen. Och för att jag har köpt massa kläder. Men iofs så är mamma skyldig mig runt tusen kr men den glädjen försvann snabbt när jag kom på att jag är skyldig pappa 960 kr. Och inget sommarjobb har man heller (Y) men då skulle ju hela min sommar försvinna så det kanske är bra. Nu gäller det bara att hålla igen lite till USA och Copenhagen.
Så man kan shopppppa!!!!!!!

...

Hello Hello!
Sista riktiga veckan i skolan har precis startat, har kemiprov imorgon som jag inte ens orkar plugga till. Har pluggat lite men det är fortfarande saker jag inte kan. Men nu känner jag bara att det får gå som det går!

Efter skolan så pluggade jag och marta på bibblan i kanske två timmar. Inte så intensivt, men ändå. Sen så åkte jag hem och sov i nån timme, SKÖNT!  Pluggade sedan kemi ett tag tills jag gav upp och ringde till marta, ellen och fia och prata lite :) Frågade fia om hon var på en promenix men hon behövde plugga så jag gick själv.

Fick ett mindre trevligt sms av pappa idag där det stod:
Nu har det hänt igen. Vin och en räkmacka på fastande mage. Svimmade på planet. Upprörda medpassagerare. Spydde i påsen. Åkte ambulans på Dusseldorfs flygplats. Fullt frisk. Hann med planet till Belgrad med 2 min marginal. Nu skall jag ut på middag. / Mr Jugga


Ganska läskigt men bra att pappsen mår bra nu i alla fall<3


sliten till tusen

Jag är seriöst helt slut!
Igår när jag kom hem så satte jag mig vid datorn för att skriva på historian men jag kom i princip ingenstans. Bara satt där och gjorde annat och kunde helt enkelt inte koncentrera mig för fem öre. Jag skrev ett antal rader sen gav jag upp. Så var jag ute och gick några km, 3 kanske sen så kom Rickard över. Vi kollade på What happens in Vegas, den var faktiskt bra! Sen somna iaf jag som en stock.

Vaknade vid 11 och gick upp för att gratta brorsan som fyllde 19 :)
Jag fick panik vid tolv och började skriva på historian som egentligen skulle vara inlämnad i fredags men hon sa att det var okej att lämna in den på lördag förmiddag också. Jag satte en deadline till kl 2, då skulle jag ha skickat in den. Jag jobbade hårt och fick ihop 3 sidor, vart faktiskt ganska nöjd. Men arbetet blev inte inlämnat förrän ca kvart över. Men blev faktiskt klar halv 2, men sen skulle pappa läsa igenom och rätta lite fel också.
Vid 3 kom det lite gäster, några av Robins kompisar, farmor och farfar och familjen Karlsson.
Vid 4 så gick jag in på mitt rum för att läsa klart spanska boken men slockna efter fem minuter och sov i 2-3 timmar. Sen så gjorde jag klart spanskan och skrev en liten redovisning om berättelsen i stora drag.
Efter det så gick jag över till fia och jocke, jag lyckades skrämma båda två. Fast när jag skrämde jocke så var det inte med meningen. Jag provade fias kosshörlurar och tyckte dom var toppen. Köpte dom av henne för 120 kronor.
Trots att jag har sovit i 13 timmar så är jag så jävla trött och sliten. Kan det vara för att det är så mycket i skolan? Som tur är så är det snart slut, längtar!

Kl 9 så kollade jag och mamma på eurovision song contest. Fyfan säger jag bara, europa är ju stört. Charlottes låt var inte så dålig att den var värd att hamna på 20de plats. Verkligen inte! Jag tycker gott och väl att den borde hamnat på minst topp 10.. kanske till och med topp 5!

Mitt festhumör är som bortblåst. Jag är inte festsugen för fem öre, tråkigt nog. Nej men det är väl bra att inte vara festsugen varenda helg, ibland behöver man vila. Plus att man tjänar pengar på det (Y)

Ska nog ta och sova nu! Klockan är ju 2. Nattinatti!

peppad

Nu är jag riktigt pepp på att gå på diet! Jag är så hiiimla envis när det gäller andra saker så varför skulle jag inte klara det här? Om jag är riktigt bestämd så SKA det funka.
Var på sjukhuset idag, för min diabetes. Mitt hba1c ligger väldigt onödigt högt, ligger på 8.0 nu. Säger säkert er läsare ingenting, men det är i alla fall inge bra. Så nu ska jag ta tag i både det och dieten. Det är mina mål, att förbättra både och!  Och jag ska klara det.

Efter sjukhusbesöket så gick jag och mamma på stan. Först bytte vi ett par shorts till min bror som fyller 19 på lördag och så köpte jag en väldigt fin bikiniöverdel. Sen så fikade vi på Chantals i punkt och jag tog bara en latte = inge glass (mycket bra start jossan). Sen så köpte jag ett par avslutningsskor på din sko som passar perfekt till min klänning, gosh vad jag längtar till skolavslutningen. Vi fortsatte shoppa, på vägen till h&m så gick vi in på New Yorker (sällan jag är där), jag kom på att dom har faktiskt ganska fina underkläder och jag är i stort behov av bhar eller rättare sagt, jag var! Köpte tre stycken, en rosa, en svart och en brun.  Så gick vi till h&m och köpte rakludder och mousse sen var vår lilla shoppingrunda slut.

Nu sitter jag här hemma och tar det lugnt och ska gå och äta med resten av familjen nu!


Barkarö blir en fårhage!?

I det kära lilla idyllsamhället Barkarö by ska de tydligen bygga stora fårhagar. Och inte var som helst utan i skogen precis utanför vårt hus. BRA (Y)! Mamma var ute igår och kollade vart stängslet går, ja ca 4 m från vår tomt. Det känns helt enkelt toppen. Dom kommer i slutet på månaden. Visst, de är ju där av en bra anledning med ändå, UTANFÖR OSS + alla våra grannar då :P men nu är det jag som klagar. De ska tydligen äta bort all sly eller nånting. Men man kommer ju knappast kunna sova med massa får bäääandes utanför ens fönster (jag har fönster precis åt det hållet också, JOY!) Det kommer känner som om vi bor på en bondgård eller nått.

Hade nationellt prov i matte B idag, det gick väl helt okej. Såklart nu efter så kommer man på lösningar på uppgifter som man inte klara som nu ses som helt uppenbara. Men så är det väl alltid!

Ska plugga musik & kanske historia nu, fast kommer nog somna. Är så otroligt trött!

Ciao ;)


piss plugg

Trots att den kommande veckan kommer vara plugg till tusen så känns den ganska soft...slutar tidigt varenda dag nästan! Och börjar 11.40 imorgon eftersom jag inte kan vara med på gympan och inte har någon historia, kanske ska kliva upp tidigt för att plugga...hm. Men nu känns det som att jag inte orkar börja på något nytt, för spanskan och svenskan är klara. Och kan allt till matteprovet imorgon! Det som jag egentligen behöver plugga mest till är matte nationella på onsdag, men usch så jobbigt! Får börja imorgon efter jag har gjort G-provet i matte så jag inte blir förvirrad och blandar ihop massa.

Nu vill jag bara vara trött så jag kan gå och lägga mig. Men ska läsa lite gossip girl, så kanske jag slumrar in efter ett tag ;)

pussis


barndomsminnen

När jag åker med mamma till skolan, så är det JÄMT trafik trolle i cdspelaren :) det är läskigt hur man minns allting från när man var runt 5 år. Älska trafik trolle. 

Citat från trafik trolle:

Roger, han är värdelös!

Du är inte så dum som du ser ut.
Ne, ingen är så dum som jag ser ut!

Jag har alltid sagt att gröt är farligt.

Du måste se var du går, annars kan det gå på tok.

Goddag, Goddag, Goddag

Lita aldrig på russin

Jag har aldrig hört talas om någon som har blivit biten av ett russin.

crapweather

Helg all over again :) skönt! Blir väl att plugga satan hela helgen.

Jag kom hem från skolan kl 1, det var nice. Hade ingen musik eller svenska för lärarna är i England och Norge.

Gick upp halv 7 i morse och kl halv 8 åkte jag till sjukhuset och gymmade. Får träna gratis där pga min knäskada. Det är skönt att gymma där, väldigt lugnt och inte så mycket folk. Sen så tog jag buss 19 till skolan och hade engelska.

Ska snart iväg in till stan igen, ska packa ihop alla skolböcker och ta med datan. Ska träffa Sara på stan och sen åka hem till henne, och ha en mys/plugg kväll. Vi ska plugga effektivt i några timmar, man kan lugnt säga att det behövs.

Jag säger bara fyfan för skitvädret!

My life

Start på en ny vecka, känner att den kommer innehålla mycket plugg.
Har seriöst hur mycket som helst nu.

V.20
- Tisdag: Kemiredovisning
- Onsdag: Eng skriftlig karaktärbeskrivning av valfri person i Music and Lyrics
- Torsdag: Historia läxförhör

V. 21
- Måndag: Matteprov
- Tisdag: Svenska muntlig redovisning
- Onsdag: Nationella Matte B
- Torsdag: Vara klar med Spanska arbetet om Bolivia
- Fredag: Musik framförande & musik inlämnig om kompositörer

V. 22
- Torsdag: Fysik A nationella
- Redovisa spanska bok (vet ej vilken dag)

Mitt liv de närmsta två veckorna helt enkelt!

I fredags så vart Köpenhamnresan bokad! Eller alltså flyget dit och hem. Det gick på 840 per person. Men då är det inkluderat platsrecervationer och bagageavgift.
Faaaaaan va nice det ska bli! Parta loss i Copenhagen. Plus att vi är där över min födelsedag, får se vad staden har att erbjuda för sjuttonåriga Jossan den dagen :)

suuun

Har haft en hellugn dag idag. Vaknade hos Daniel, sov bredvid Marta i en bäddsoffa. Han väckte oss klockan NIO :S så åt vi frukost där och sen så cyklade jag hem. När jag kom hem så satte jag mig ute och läste ut gossip girl #1 så nu kan fia äntligen få låna den. Som hon har tjatat! Sen så lagade jag mat och gick ut på en promenad, gick bland det området som jag kallar "sommarstugeområdet" i barkarö. Det är grusväg och så, det ser ut som ett sommarstugeområde även om de flesta bor där året runt.
Sen så skulle jag plugga lite spanska, men somnade såklart på gräsmattan och sov i någon timme.
Guuuud, va skönt det var! Har fått lite färg idag btw ;)

Nu hjälpte jag nyss mamma att sätta upp poolen, fast det är inte klart än.
Hon får klara sig på egen hand för jag måste plugga kemi.

Over and out!

HERREGUD!

Drama drama drama...

Har blivit så irriterad på en viss person idag. Känner bara hur ilskan väller upp och jag har lust att skrika. Varför lägger sig folk i så jävla mycket? Vet hon ens vad allt handlar om? Nej, det gör hon inte. Visst om nån tror på något som någon sagt, ja det kanske inte är det bästa att dömma folk efter det. Men känner du igentligen den här personen? Nej det gör du faktiskt inte, du har inte en aning om vad allt handlar om, du vet en fucking bråkdel om vad vi vet. Och utifrån det LILLA du vet har du skapat dig själv en uppfattning. Du är bara en åskådare som bara har sett en "match" av tio!

Jag kan bara säga att hur DU behandlar dina så kallade kompisar gör mig så sur. Jag vet att du har världens temprament och humörsvängningar (tydligen) men det ger dig inte rätten att bete dig som du gör. Att bestämma vem folk ska prata med och vara kompisar med. Vem fan ger dig rätten till det? Du skäller ut folk efter noter och gör folk ledsna men egentligen är det du som borde få en rejäl utskällning. Varför kan inte folk stå upp för sig själva och säga emot?

duktiga flickor simmar

Satte klockan på 9 och gick då upp och åt äggfrukost framför tvn, till nalle puh. Sen så satte jag igång med strykningen i en timme och en kvart som tjänade mig hundra kronor som jag ska ge till skolan.
Deprimerande...nej inte direkt. Det går ju till ett bra ändamål. Och så blev det lite matteplugg och sen historia.
Vid ett så cyklade jag in till stan, fyfan va det blåste. Hatar att cykla när det blåser! Man kommer ju ingenstans.
Sen så gick jag på stan med Coey ett tag och satt i vasaparken. Efter det så cyklade jag hem till Marta och snodde lite mat av henne och kollade på Runway tills vi begav oss mot Löga. Var duktiga och simmade 50 längder!
Så blev det cykling hem till kära Barkarö efter det, nu har jag pluggat historia i nån timme. Orkar inte nå mer så ska väl ta och kolla på gossip girl episode 16 nu :) Och sen SOOOOOVA<3


himmeln?

Halloj!

Klockan är mycket och egentligen borde jag sova, men vi har ju som sagt "Tänk-Om-Dagen" imorgon så man ska tjäna ihop hundra kronor för att hindra trafficing. Så morgondagen ska ägnas åt ca en timmes strykning här hemma. Och mega plugg inför historia seminariet på torsdag.

Igår (måndag) så slutade vi hyfsat tidigt, kl 2. Jag skulle till sjukgymnasten kl 8 på morgonen. Vi gymmade och hon visade lite övningar. Herregud vilken träningsvärk jag har idag alltså! Värsta ever, men bara i högra vaden ^^ och lite i bakre låren. Hon rekomenderade att jag ska gymma två gånger i veckan för att bygga upp knät så bra som möjligt. Antingen kan jag gymma på sjukhuset (bra gym), oxen eller i skolan. Men jag hatar skolgymmet! Så för tillfället lutar det åt sjukhusgymmet. Nackdelen är bara att öppettiderna inte är dom bästa, det är öppet mellan 7.30-16.30. Men blir väl att jag får gymma innan skolan nån gång ibland.

När jag cyklat hem från skolan så slappa jag framför tvn innan jag tänkte börja plugga. Men såklart kom inte pluggandet igång för jag kom på att jag inte kollat i utklädningslådan som jag älskade när jag var liten på länge. Där fastnade jag en lång stund, hittade en klänning som mamma sydde i tonåren, as cool! Den planerar jag att ha på skolavslutningen. For sure, one-of-a-kind-klänning! Förutom det så hittade jag en kjol som man kan ha som klänning, väldigt fin och lite annat smått.

Imorse cyklade jag till skolan (duktig jossan), mötte upp Daniel vid myrorna of course. Sen hade vi en lektion sen så gick vi till spicy och åt. Jag och Johan delade på en rätt eftersom han ville ha mest ris och jag ville ha det andra (kyckling och grönsaker). Efter det så följde alla dvs. Sara, Marta, Anders, Johan och Daniel med mig och färgade och plockade ögonbrynen. Nu är de mycket fina, jämna och bra! När jag var klar med det så solade jag sen så begav jag mig hem. Det var jätte jobbigt att cykla, inte så konstigt med tanke på att jag hade känning (diabetes).

Vid halv 9 så gick jag ut för en liten promenad i idyll-samhället Barkarö, då ringde Daniel och ville ha med mig in till stan för att fika med lite folk. Så jag avslutade min runda och så cyklade jag och Anders in till stan. Kom hem vid 12 igen. Faktiskt ganska stolt över att ha cyklat 4 mil idag!

Jag är övertygad om att jag kommer till himmelen. Idag hjälpte jag en tant utanför konsum till hennes bil. Hon hade lite problem med balansen. Jag är glad att jag kunde hjälpa till!

postis

Så himla skönt det har vart med lång helg, men nu är den slut och dags för skola imorgon.
Ska till sjukgymnasten klockan 8, ska gymma där! Sen så har jag ingen historia så första lektionen för mig börjar klockan 11.40. Då känns det ju ganska onödigt och jobbigt att jag måste vara på sjukhuset till klockan 8 men men, vill ju ha ett bra knä!

Idag har jag sökt ett jobb, hittade det på arbetsförmedligen som postsorterare. Inget toppenjobb, men det duger för två söndagar i månader plus kanske lite eftermiddagar och kvällar. Vill ju tjäna lite extra cash, speciellt eftersom de kommer behövas efter sommaren då alla besparingar kommer vara slut, nu får jag bara hoppas på att jag får det.


Valborg

Ännu en valborg har passerat, den var helt okej. Kvällen började hemma hos Bella. Vi var sju tjejer, vi åt tacos, spelade ölspelet och jag har aldrig. Vid 9 så åkte vi ner på stan, festade med lite folk ett tag. Efter det blev kvällen bara degig, vad ska vi göra nu? ska vi gå dit? eller dit? blablabla! Kom nyss hem, hade en trevlig cykeltur med Anders hem, hans kedja hoppade bara tre gånger, hehe. Men nu är jag hemma, tröttare än någonsin. Ska väl hoppa ner i säng.
Godnatt everyone<3