Inslagning

Idag är det prick en vecka kvar till julafton, tjoho!
Varit är förvånandsvärt lugnt idag iskolan, idrott (gjorde typ ingenting),engelska(lyssna på ett band & skrev små berättelser), spanska (lyssna på sånger :S) sen så var vår lärare frånvaro på no:n så hann med 13.20 bussen hem, joy! Sen så fortsatte jag läsa min bok; Predikanten, har bara runt 40 sidor kvar nu. Efter det så vart de tv/data ett tag. Å så ringde pappa och frågade om jag ville jobba lite, brukar ju jobba på JAPS ibland, och nu behövde han hjälp med att slå in 50 stycken aladin askar, julklappar till personalen. Jag slog in 29 stycken idag, tog en timme. Sen orkade jag inte mera, min cp rygg började göra ont och nu har jag nyss vart ute och promenerat, svinkallt!
image25
Riktig hejare på paketinslagning nu ;D

9 dagar

9 dagar kvar till julafton nu, jag älskar julafton. Det är så mysigt, t ex när man vaknar och hittar en liten present i sin julstrumpa som hänger bredvid dörren och när man sedan knallar upp i pjyamasen och hittar en stövel full med godis under en kudde i soffan (tradition hos familjen Andersson). Efter det ögonblicket längtar jag till Kalle Anka och sedan till paketöppningen, dagens stora höjd punkter on THA day.
Morgon

- Kalle Anka

- Julklappsöppning
Min önskelista har blivit förvånansvärt lång detta år, men inga överdrivet dyra julklappar. Mest böcker, filmer och ps2 spel. Fast så när jag satt vid datorn tidigare idag så blev jag som vanligt irriterad över att det gick så otroligt segt med internet och allt annat och kom att tänka på att jag kanske skulle önska mig en ny dator. En stationär den här gången, har haft min bärbara i snart 3 år och det kanske är dags för en ny med större minne och som inte är lika seg. Men problemet är att jag inte har någonstans att ha den, mitt rum är redan fullt av saker så som det är. Men då kom jag på att man kanske borde ta och sälja min bäddsoffa och min gamla säng och för de pengarna köpa en dubbelsäng. Då skulle jag ha plats för en dator där soffan står och ha en stor säng som jag alltid velat.

Jag planerar på att vara med i ett utbyte med Spanien i skolan. Då kommer det en spanjor (tjej eller kille) till mig i Mars och jag åker dit i September. Men då kom mamma och pappa på att om jag säljer bäddsoffan, vart ska då spanjoren sova? That's the problem! Tänk om den förväntar sig ett eget rum :S det går ju inte. Vågar jag verkligen ha en spanjor hemma hos mig i en hel vecka? Tänk om den är jätte tråkig och bara vill ligga hemma och inte göra någonting, då måste ju jag också göra det. Eller om den är jätte dålig på engelska, för spanska är ju inte direkt mitt bästa ämne (tack Carlos). Ja, det löser sig säkert får jag hoppas på!

Nu är det bara en vanlig dag i skolan kvar, dvs imorgon. För på tisdag så har vi bara lektioner till 12 och jag har sovmorgon till 12 och sen så är det dans runt granen i ljushallen och jag tänker knappast åka ända till skolan för att dansa runt en gran i en timme för att sen åka hem. Visst vore det lite kul, men ganska onödigt! Och så är det avslutning på onsdag. Gud va skönt med lov måste jag säga, men de kommer såklart vara över på ett ögonblick nej men nu ska jag inte vara negativ!
image24
Moment for hapines and love


work :D

Jag är sämst på att skriva i bloggen, varje gång jag kommer på det har jag ingen tid, suck!
Nu har jag börjat jobba på Japs som jag gjorde i somras, men vet inte hur länge jag ska jobba förmodligen tills de inte finns något mer som måste göras. Jag jobbade igår från halv 8 - 11 och idag från 14.30 - 18.00 =) och så ska jag jobba imorgon efter skolan också...pengar rullar in, yeaaah (Y) mytche bra!

Var i Tyskland i helgen med familjen + familjen tenander + fia :) det var trevlans! Åkte bil ner till gbg på fredagen och sedan kryssning ner till tyskland fredag kväll och kom fram på lördag morgon. Vi tog de bara lugnt på fredag kvällen, sen så shoppade vi på lördagen och åkte sedan hemåt på kvällen :) när mams & paps gått och lagt sig vid 12 så var fia och jag och festa på båten :P hittade lite trevliga boys. Sen så blev det resa hem på söndagen från göteborg - västerås. Brorsan köpte hem en hel del från tyskland, 7 plattor öl och 7 flaskor med whisky & vodka och sådant. craxy man, orka whiskey +o(

Nu håller jag på och skriva en filmrecension om filmen babel, svårt svårt! Men måste nog ta och sova snart, fan jag hinner typ inte plugga mycket alls när jag jobbar på dagarna men men :P Och förresten så har jag slutat sitta vid datorn så mycket som jag gjorde förut, stolt :] men idag blev jag tvungen bara för recensionen och blir fömodligen så imorgon också.

Horoskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan ha lust att lägga skulden för något, som inte går,
 som du önskat, över på andra - men det är knappast deras skuld.