m ,

Igår så var jag med fia :) Hon sov häär. När kl va typ 3 så kollade vi på bring it on again men den var sådär, ettan är bättre. Sen så färgade vi håret :) ja färga mörkbrunt och fia mellanbrun ;) Efter det så bakade vi bullar :D dom blev väl goda, men skulle nog blivit godare om vi tog lite mera vetemjöl istället för dinkelmjöl, men men man lär sig av sina misstag.

Å så i morse när vi vakna hade vi ställt klockan på kvart över 9 eftersom vi hade hapkido kl halv 11 men när vi vakna hade ingen av oss lust att gå på träningen . så vi skippade den , fia gick hem och jag va ute och sprang! Sen kom ellen , å så åkte vi till enköping. och när vi sitter på tåget så smsar micke och säger att han inte kan träffa oss föränn kl 5 . å då skulle vi va med jimmy. Och kl är liksom halv 2! Så då bestämmer vi att vi ska va med jimmy direkt nu , så ringer ja han , ja och vad säger inte han då :P Men jag kan typ träffa er runt 5 . HÖÖM JIPPI ;D haha. Då sätter vi oss och fikar på ett konditori i någon timme. Sen så sätter vi oss i PAUS huseet och filosoferar, där fick vi ballonger av några ihopbundna killar ;D. Men sen kom Jimmy typ lite efter kl 4. Vi skulle egentligen åka hem kl 11 men då säger Jimmy att han ska hem och spela med jennie kl 8, suck :P Så satt vi i bilen utanför Palles jobb och vänta på att han skulle sluta ett tag. Så åkte vi till Coop och kollade på några spel som jimmy ville kika på. Sen åkte vi till Elo å va där ett tag. Efter det åkte vi till donken och käka ;)

FYFAN va ont i magen ja får av läkerol :S Weird!
Och idag så postade vi mysanmälningarna =D WIE :P hoppas de är nå kul folk där :)
De är fan höstlov om en vecka juuh =D

sooover

Fyfan, jag sitter här hos ellen - hon SOOOVER! Den jäveln! Jag vill oxå sova men ändå inte. Efter statoil så åkte vi hem, sen så satt vi vid datan ett tag sen spela vi kort :) och så börja de blir ljust. Sen så runt kl 8 på morgonen så gjorde vi en tårta, den blev rätt mumsig! Maräng, banan, jordgubb och grädde =D Vi färgade jordgubbarna gröna och bananerna röda =D hih! Sen så fick jag ellen på städhumöör så då städade vi litegrann =) Sen käka vi tåårta =D Jag har lärt mig dricka kaffe :O hih! Drack 3 koppar i natt. ellr en i morse då! Blev pigg av de, skulle faktiskt behöva en just nu, känner att ögonlocken snart rullar ner :P
Så blir de när man inte sover något på hela natten. När klockan var runt 10 så åkte vi till dingtuna och köpte cola till ellens broder, heh! Och sen kollade vi på tv och nu sover ellen så sött i soffan. funderar om jag ska ta och gå ner och lägga mig och sova i hennes säng. hööööm! Har inte ätit mat sen kl 3 i går när ja var hos mormor å käka :S oj! hah.

NELLE

Så var det helg igen! Igår så var jag på stan med alex efter skolan. Köpte present till ellen :] Sen så skulle ja egentligen va med henne på kvällen :S men tydligen så blev det inte så. Så fia sov hos mig istället. Sen så åkte jag till ellen i morse & lämna moppen där, sen så åkte ja med familjen till mormor i kolbäck. Sen så stjutsa dom mig till ellen. Sen åkte jag & ellen moppe till dingtuna. Skulle träffa Zara, Alex & Bellman. Hah, när ellen skulle stanna så ramla hela moppen (Y) lyckat ellen. du är så bra :P hennes utsäkt var att hon bromsa för hårt :S höööm? Kan man tro på det!?!? Sen så träffa vi Olsson, han kom hem med sin super heta moppe :P haha! Ville testa deen, men vågade inte. Den var läskig, och så nådde ja inte ner till marken trots att jag hade mina stövlar på mig! efter ett tag så åkte Alex och dom hem till zara för dom skulle upp tidigt och spela match, eller iaf alex. Då åkte vi till hacksta med olsson och robin nilsson eller va han nu hette. Men de va inte så många där så då åkte jag och ellen hem till henne =) Nu sitter vi här och dricker kaffe, usch! bara för att vi ska bli pigga =D hih! Hööm, men vet inte riktigt om det funkar för jag är fortfarande trött :P hah! Menmen, aja!

VADÅ DISSARE? DE VA JU FÖRFAN DU SOM BRÖT LÖFTET! IBLAND KAN DU BARA VARA SÅ BARNSLIG. OCH DET HANDLAR INTE BARA OM DET SOM DU TROR, TA ANSVAR FÖR DINA HANDLINGAR FÖRFAN!

Jag vill ringa någon rolig, vem kan man ringa? HÖÖÖM

Hah, kom precis hem från statoil. Jag&Ellen va sugna på glass, så vi tog mopparna dit. Kl 5, in the morning =D MAGNUM MANDEL! MUMS<33 MEN KALLT!

|-)

Åkte moppe till skolan idag =] Det var lite kallt, men bara om händerna. De va en seg dag idag tyckte jag! Inget speciellt som hände. Sen så kom jag hem vid halv3. Då gjorde jag lite so och matte. Sen så kollade jag på sjunde himlen, i löööve it! Sen va de hapkido träning. Åkte med fia dit. Hah, ja träffa sonny där oxå :P as länge sen jag såg han ;) Och tränaren tyckte att vi var för "slappa" så vi fick göra massa extra saker. Mina ben skakade efter det! AS JOBBIGT, ursch :P Sen kom papsen och hämta, ååååh med nya bilen =] Så skööön bas, 13 högtalare =D wiie! I löööve BAS! Nu ska jag nog ta och sova, tror fan jag sover för lite =/ jag är jämt trött. Tror jag gäspa minst 50 ggr idag på träningen.. :P höööm! Aja, GOODNIGHT!

helg

höööm, länge sen igen. Det börjar bli drygt att skriva hela tiden. Jag orkar inte längre :P Va med ellen i ramnäs i fredags ;) Det var kuul =) Träffa Johannes och Popps (poffe);D Kollade på björn bröder 2, hah! Sen så kom det lite folk till. Som hette typ Martin, Henrik, Larsson och kanske nån mer. Åkte hem kl 11. Ellens mamma kom och hämta oss, snällaste mamman hon haar. och föresten jag fick prova henkes moppe, en gilera runners. Åh, jag vill oxå trimma min moppe! Den där gick ju fan mer än dubbelt så snabbt som min. SUCK :P
Och så i går så åkte vi till enköping kl 4. Jimmy kom och hämta oss och så åkte vi till Kalle. Sen kom det mer folk dit på kvällen. Åkte hem kl 11. Eftersom tåget gick då =/ Fan, Johan typ bar mig sen så när han släppte mig så ramlade jag rakt på nånting, Kalle sa att det var en propp. Det gjorde SKITONT. Har ett jävla stort blåmärke under foten nu. HÄRLIGT!
Trodde inte du skulle reagera som du gjorde, Jag tycker om dig!