Kajakpaddling

Idag sa steg vi upp vid halv 8, fast jag tror jag har borjat stanga av klockan i somnen sa vaknade inte forran 07.45. Sa gick vi till skolan vid halv 9, sen akte alla svenskar in till Sevilla centrum medan spanjorerna var i skolan, JIHO!
Vi gick till floden och sa paddlade vi kajak. Det gick prima ballerina forutom att Jannike hade en del problem vilket innebar att hon ramlade i 2 ggr (Y) muy bien chica! Min sko gick sonder senare under dagen vilket innebar att jag gick runt med en sko i Sevilla, myspys! Skoja inte om att jag var svart under foten nar vi kom tillbaka. Tur att jag inte trampa pa nagra glasbitar bara.

Nu ska jag slita mig fran el ordenador och gora lite kemi eller sova lite siesta. ¡Adios!


In Sevilla

Det ar nu tredje dagen i Sevilla. Eller egentligen andra eftersom vi kom sent pa kvallen i lordags. Det var planerat att vi skulle komma fredag kvall men planet var trasigt sa vi fick en natt pa radison, vilket var mycket kul! Vi badade i poolen och bastade pa kvallen. Sen satt nagra uppe i crewrummet och pratade och drack varm choklad.
Den forsta kvallen i Sevilla sa var alla i parken, de flesta spanjorer drack, fast det var massa spanjorer som inte ens var med i utbytet som var dar och "partade".
Igar sa akte vi buss i 1,5 timme till ett Columbus museeum, vilket inte var speciellt kul men sen sa akte vi till stranden och lag dar och jaste ett tag, otroligt skont och vattnet var lagom varmt. Jag, Jannike och Emma N gick en bit pa stranden ocksa, mys! De flesta har blivit lite smabranda. Men bade igar formiddag och hela dagen idag har det varit ganska daligt vader. Pa kvallen var vi nagra som gick i evigheter for att komma till burger king for att ata, efter det visade Almorena sina skills pa ett dansspel i ett kopcenter. Hon var helt sjukt duktig pa det!
Idag har vi varit i skolan i ca 3 timmar, man kan lugnt snacka om att vi svenskar blir uttittade, ALLA KOLLAR! 
Ikvall sa blir det Sevilla centrum tror jag, vi ska aka buss in som tar ca 50 minuter. Sevilla ar enormt!

Nu ska jag ga och sova middag eller nagot, ar helt slut! NightyNight

Sevilla imorgon

Jag har nu till största delen packat klart resväskan! Och om 24 timmar sitter jag med kära Rosario och hennes familia runt deras matbord och lyssnar på massa spanska som jag inte förstår.
Idag så gick jag i skolan till halv 3, umgicks sedan i ljushallen med några i ca 1,5 timme tills jag mötte seg -bella!
Vi gick och fikade på coffehouse by George, myspys. Var så länge sedan jag träffade henne så det var trevlans.
När vi letade almanacka åt bella så såg vi en enorm parlinogubbe komma flygandes, coolness!
Godnatt och Hejdå Sverige!

tillbaka?

Jag har totalt lagt ner mitt bloggande känns det som. Men eftersom Bella klagade idag över att jag aldrig skriver så får jag väl ta och sätta igång igen.

Igår så var jag hos vår husläkare Sanimir och fick konstaterat att det är en hjärnskakning jag har fått. Eftersom den konstanta huvudvärken aldrig försvinner så tänkte jag att det är lika bra att åka och kolla vad som är fel innan jag åker till Spanien. Fick några värktabletter som han påstod skulle bryta min huvudvärk men den enda effekten de gav var att jag somnade och mådde sedan illa resten av kvällen. Mycket bra tabletter! Fast å andra sidan så har mitt huvud mått relativt bra idag, i alla fall jämfört med alla andra dagar sedan smällen.

Som sagt så åker jag till Spanien den 19 sep, alltså på fredag, bara två dagar kvar nu. Det är med utbytet i skolan till Sevilla. Spanjorerna besökte oss i mars och nu är det våran tur att komma dit. Jag kommer hem lördagen den 27 september och hoppas då att någon rolig kickar party så man kan festa direkt  när man kommer hem.
Med tanke på att jag var borta nästan hela förra veckan och kommer vara borta 6 skoldagar nu pga Spanienresan så har jag otroligt mycket att skolarbete. Så mycket att jag inte ens orkar lista upp allt, vilket förmodligen skulle vara ganska tråkigt för de som läser så ni har tur.

Nu ska jag lägga mig och kolla på avsnitt 3 av Gossip Girl säsong 2, love love love!
Godnatt


PartyParty

Igår så började kvällen med mys hemma hos mig. Det var Sara, jag, Marta och Isabell. Vi åt tacos och pratade med mera. När vi sen egentligen skulle börja kolla film så blev vi helt plötsligt festsugna så vi drog till party på ormberget. Det var kul folk där och allt gick bra tills kl blev runt 1, då skedde en liten olyckshändelse och jag ramlade från Tottes rygg och slog huvudet i ett trappsteg, det blev en hel del blod och diskussioner om jag skulle sy eller inte men hade inte orken att åka till akuten så jag lät det vara. Åkte hem vid halv 4 med bandage lindat hårt om huvudet (Y)

Idag så kollade jag och Martis på mean girls när vi vaknade, efter det så cyklade hon hem i regnet.
 Jag och Fia blev hämtade av en av Fias jobbarkompisar på DM och åkte sedan ut till lokalen på Västerängen på Tidö-Lindö. Där jobbade vi från halv 5 till halv 12 på en bröllopsfest :) hoppas att det blir fler sånna tillfället för de var mycket nöjda med vårt jobb!