drunk daddy

Var med Sara från klockan 3 igår, vi åt kebabrulle och hon packade lite (hon åkte till spanien idag) och medans hon gjorde det så sov jag litegrann. Sen så åkte vi ner på stan och fikade på stugan, efter ett tag så kom Totte, Daniel och Mayor också ner. Efter att ha suttit på stugan några timmar så blev det bio, Sex and the city. Den var riktigt bra, och mycket mer humor än i avsnitten. ÅÅÅH, jag blev så lycklig av den på nått sätt!




Sen så blev jag hemskjutsad av Saras snälla mamma. Och igår när jag pratade med pappa, var första gången jag hört han full, hahah! Och innan jag gick och la mig så var jag och min bror lite sällskapliga med varandra, något som inte händer särskilt ofta. När han sen gick och la sig så städade jag mitt rum, så nu är det rent och fint!
Jag ska gå och duscha nu och sen cykla iväg till totte, ska bo där i några dagar när hans pappa är i Norge :) WIHO!

alone again?

Jag är i enköping just nu, hemma hos johan. Och nu vill jag bara HEM. Men såklart så vaknade jag kl 8 i morse och nu är klockan 12 och INGEN är uppe. Alla ligger och sover. Surt!

Internet

Nu sitter jag här i Evelinas sommarstuga och har för första gången fått tillgång till internet, förutom min mobil då som jag vart inne på msn på ett antal gånger. Försökte logga in här på bloggen också men funka dock inte.
Vi har badat i 11 gradigt vatten, oh gosh va kallt det var. Det isade i hela kroppen! But we did it. Jag kan ge mer uppdatering imorgon när jag kommer hem. Vi åker härifrån runt 8, så kommer väl hem runt 11 :) hem till min NYA mobil och till mitt billiga löshår som kommit ^^ HE-HE!

Over and out!


Going to Söderhamn

Har nästan packat allting nu och det är 1 timme kvar tills jag ska åka in till stan. Ska bli så kul att träffa Evelina igen och hennes sommarstuga ligger precis vid havet = nice! Så drygt att det är tre byten på resan dit, i Sala, Uppsala, Gävle och sen Söderhamn. Men men det går nog prima, får sysselsätta mig med att läsa, lyssna på ipod, lösa korsord eller suduko. Kommer hem igen den 27 juni, om sex dagar med andra ord. Men om dom har dator där så bloggar jag säkert nån dag.

      

I wasn't lonely

Nu har jag äntligen kommit hem...

Det visade sig som tur var att jag inte var kvar ensam på jorden, runt halv 12 så kom Jocke och en till som jag inte minns namnet på upp och tog kort på alla som sov, höhö! Så jag hakade på dom, och så frågade jag om de hade sett min försvunna vännina Ellonen. Och dom hade full koll vart alla sov, Ellen & Joav låg i den lilla stugan utanför huset i en bäddsoffa. Fnittrig som jag var berättade jag om min händelserika morgon för dom och skrattade hejtlöst åt mig själv, Ellen hängde på och jag kunde inte sluta skratta.
På något sätt hade jag under kvällen lyckats fått nånting ketshup liknande i håret. Märkte det när jag vaknade, men vettefan hur det har gått till. Mysigt (Y)

Här kommer lite bilder från kvällen, jag var dock inte så effektiv med kameran som jag ville vara :(

                               jag och ellen, midsommar
                           Ellen och jag, i hummelsta i väntan på skjuts. 
           Blev erbjudna att åka till Stockholm med några äckelgubbar i bil. 
                                  Gratis öl också, men vi tackade nej!

                                 pojkar
                                Några pojkar, mins dock inte namnet på nån av dom.

                               midsommar
                                              Folk :)

                               jag och angi midsommar
                                                Jag och Angeliqa



När vi kom hem till Västerås så träffade jag Marta, Sara och Totte för en fika. Men det blev kebab på Sturegatan, mumma! Dels för att träffas innan alla åker iväg åt olika håll.

                                  Sturegatan
                                                              Christoffer och Marta

                                  sturegatan
                                                     Fräshaste tjejorna i stan!

Imorgon kl halv 3 så sticker jag till Söderhamn, till Evelinas sommarstuga. Det ska bli väldigt kul att träffa henne igen, wiho! Senast var i februari då hon kom till mig, min lilla polska pudel. Nemen nu ska jag ta och packa och sen gå ut och gå med Sophie!

Over and out
 

ensam på jorden?

Jag vaknade nyss upp i johans soffa, med en fot rakt upp i ansiktet av nån kille som låg i andra delen av soffan. Jag låg kvar i soffan i någon timme och oroade mig för vart min väska tagit vägen för jag hade svaga minnen om att jag tappade bort den någon gång under kvällen. När jag äntligen vågar stiga upp så smyger jag runt i hela huset och letar efter den, och hittar den tillslut på altanen. Glad som jag är tar jag en ipren och sätter mig här i köket vid johans bärbara dator. Jag kan gissa på att det är jävligt många som sover över här men jag ser bara två pers (okända och sovande) :S skumt, vart fan håller alla hus...är jag den enda som är vaken?  Eller har alla försvunnit från jordens yta och lämnat mig ensam kvar? Läskigt :|
Kvällen igår innehöll mycket, kommer dock inte ihåg hela kvällen...det sista jag minns var att i princip alla inkusive jag badade och bastade, vilket var väldigt nice trots att jag inte brukar tycka om att basta. Efter det så minns jag bara att jag duschade och satte på mig kläderna och sen är allt svart. Som sagt så somnade jag ju i alla fall i en soffa. HÖHÖ, skön var den!

Nu väntar jag bara på att iprenen ska kicka in så jag mår lite bättre, sen vill jag att folk ska vakna och visa vart dom håller hus, GAAH!

kvällspigg

Har precis duschat och är såklart oerhört pigg pga det. Ellen ligger i min säng och kommer förmodligen somna vilken sekund som helst, stackars mig, vaken ensam. Och synd om henne som måste ligga och lyssna på när jag knappar på tangentbordet, men det får hon helt enkelt stå ut med.

Fia och jag var ute och promenera tidigare i kväll och så var hon här ett tag efter. Hon lånade en tröja av mig i brist på kläder att ha på sig imorgon (midsommar). Sen runt halv 11 kom Ellen, och ca 30 min senare dök några ramnäs pojkar upp här. De sa att de skulle komma men jag trodde de drev och tog det inte speciellt seriöst, men helt plötsligt var dom utanför mitt hus. Vi kollade på wild hogs och småsnuttar av andra filmer och program.

Jag är as taggad inför imorgon! Jag har inte vart taggad på fest på flera veckor, men nu jävlar! Ska ju som sagt till Enköping, hem till Johan ute på landet. Hoppas på en jävligt kul kväll...

Innan jag går till sängs så ska jag borsta tänderna, ha i mousse i håret och sätta upp det,  ha på lite finnmedel, ha lotion på hela kroppen (iaf armar och ben) och måla naglarna. Undra om jag hinner bli trött på den tiden? Let's hope so...

blubblubbb

Har precis kommer hem från ett dygn i Enköping, det var trevigt! Igår var pappa och jag ute på hälla och kollade mobiler, jag beställde en G900, hoppas på att den kommer imorgon. Då blir det HAPPYHAPPY jossan!
Från hälla tog jag sedan bussen till kära Enköping. Jag och Angi degade i princip hela kvällen och somnade runt 3. På morgonen åt vi pannkakor, det var mumsfillibabba! Sen så kom lille Jimmy till oss och så blev det en tripp ut på landet, hem till hans föräldrar. Vi hoppade studsmatta och när jag pratade med Nelle i telefon så ramlade jag och gjorde två volter (inte på studsmattan) och skrapa upp benet  på träpallen jag stod på (Y) det var kuuuul, men gjorde jävligt ont.

Nu sitter jag hemma och ska väl förmodligen gå över till Fia om ett tag, dvs om hon inte har andra planer.

SNART MIDSOMMAR, WOHO! Hoppas det blir KUUUUUL...

Slapphelg

Var i stugan hela helgen, åkte fredags kväll och kom hem idag dvs söndag förmiddag. Det var mysigt!
Vi spelade monopol, othello, alfapet och gjorde andra myssaker!

På lördagen badade vi, för att trots alla väderprognoser så var det strålande sol. Vi gick till "vår" brygga och så råkade (A) jag putta i Daniel så skulle han dra med mig ner men fick bara tag i min fleezetröja, så den åkte över mitt huvud så han fick med den ner i vattnet, garva sönder och sprang livrädd in mot land, rädd för att själv bli iputtad. Men trots att jag sprang så blev jag iknuffad. Efter det så var min käre kusin Philip den enda som var torr, men det varade inte länge. Några minuter senare var det hans tur, han åkte ner med t-shirt och handduk, med mig slingrandes runt. Eftersom jag redan vart i vattnet en gång så gjorde det inget om jag åkte i samtidigt. KUL!

Vid middagen fick vi höra historier som t ex lilla Britt Sporrenhjälm som inte ville bada på hemmet när mormor var en arbetande kvinna. Vi garva ihjäl varje gång hon sa namnet!

                 Mormor
                                                                   
Mamma supervann i monopol, bitch! Usch, vad sur och irriterad jag blev när jag knappt hade några pengar och så fortsatte hon bygga och bygga och bygga. Vad är det för mening med det när hon endå skulle vinna inom de närmsta minuterna. Inte det att jag är en dålig förlorare, hon var bara allmänt dryg!

                  

Klockan 11 så satte jag och kusin Daniel igång med en ny omgång monopol, vi spelade fram till kl 3, HEHE. Och den här gången vann JAG, stort! 

                  Monopol

GTA

I torsdags efter en trevlig kväll på vattendraget så cyklade jag och Bella hem till mig, det gick ganska segt eftersom vi var två på cykeln, men klockan 2 kom vi fram. Då la vi oss framför tvn och åt mackor och kollade på Mr Fix it, tror jag den hette. Båda slumra till framför tvn och insåg då att vi kanske borde gå och lägga oss.
Vi vaknade sen vid halv 1, sen gick största delen av dagen till att spela GTA Liberty City på playstation 3. Det var faktiskt kul! Det var första gången jag spelade det, innan så har min bror suttit och ockuperat playstationet.

                                          GTA

Dont hate the player

Sitter här och lyssnar på looptroop, måste ju tagga innan de ska spela ikväll!

Ska väl snart cykla in till stan, jobbigt jobbigt! Så måste jag ju cykla hem sen ikväll också, men får tänka på förbränningen :)

Imorgon blir det att åka till stugan med mina kusiner och ska stanna där hela helgen. Jag hoppas bara på fint väder nu så man kan sola och bada, med tanke på att stugan är 100 meter från vattnet. Annars får vi väl ta på regnkläder och sitta och meta hela helgen ^^ och ligga inne och läsa och spela kort eller något. Ganska mysigt ändå!

Nu ska jag platta håret, första gången på väldigt länge!



städning

Vaknade trött kl 10 av klockan men låg och drog i sängen till halv 11. Sen åt jag frukost och satt och kollade på top model på TV3 danmark. Efter det så tog jag en promenad runt Barkarö, kände att jag behövde lite frisk luft. Men fan va kallt det var, jag hade mjukisbyxor och en tjocktröja på mig. Börjar bli trött på det här vädret nu, var är sommaren och solen?

Jag har städat hela mitt rum idag, med andra ord plockat undan kläder, plastpåsar och onödiga saker och så har jag damsugit både golvet och soffan. Jag har en pälsmatta eller vad man nu ska kalla den, som det jämt hamnar smuts och smågrejer i och det är seriöst omöjligt att få den ren...allt sitter fast i den. Om man nu inte ska sitta och plocka bort allt förhand. Så nu är mitt rum fint och rent!

Nu har jag strykit i en timme, med andra ord tjänat ihop 75 kronor. Måste fixa pengar till grönan på måndag om det nu blir nått. För om jag tar av pengarna på kontot kommer jag känna mig fattigare än jag redan gör.
Ska tvinga mamma att betala allt hon är skyldig mig idag, dvs 2690 kr. Då kommer jag med ens må bättre.
Måste spara pengar till Copenhagen också, jag trodde att jag än så länge hade sparat runt 600-700 kr men räknade dem för några dagar sen och det visade sig vara ca 1100 kr, vilket gjorde mig glad!

Nu ska jag hitta något att äta till lunch, Adios!


Stockholm

Kom nyss hem och jag är helt slut, ska väl gå och lägga mig snart förmodligen och guuuud va skönt det kommer bli.
Var i Stockholm från 11 till halv 6, en hel dag med andra ord.
Jag inhandlade en klänning/tunika på Zara, en bikini på Top Shop, flippflopp och hårsnoddar på hm. Faktiskt mycket nöjd med allt, jag som intalade mig själv att jag inte skulle köpa nånting, men vad var då meningen med att åka?
Men mamma har lovat att betala allting förutom resan och maten. Vi hade lite problem med biljetterna på resan dit, usch vilken bitterfitta det var på tåget, men men egentligen gjorde hon ju bara sitt jobb så hon ser ju det ut annat perspektiv än vad vi gör.


stochlm
Totte, Sofie och Mayor inne på Chinarestaurangen där vi åt, det var gott, dock lite för starkt för min smak. De ser inte allför nöjda ut!

Efter vi kommit tillbaka till Västerås så åkte jag och Totte hem till "oss" hahah, jag har inbillat mig att jag ska flytta in hos Totte eftersom hans pappa jämt är borta och jobbar i Stockholm i veckorna. När vi kom hem så lagade vi köttbullar och makaroner och kollade på vänner. Sen blev det såklart paj, igen! Fast äppelpaj den här gången, mumsigare än igår måste jag medge (mer deg var trixet). Sen så slappade vi och jag kollade på en dokumentär om några som hade nån korthets sjukdom och massa. Ganska läskigt, dom var hur små som helst. Sen så åkte vi ner till vattendraget, det var inte så mycket folk där så efter runt en timme så trampade jag hemåt och nu har jag precis duschat.

Imorgon är jag själv hela dagen, från 8 på morgonen till runt 9 på kvällen. Så får se vad morgondagen har att erbjuda, funderar i alla fall på att ta en promenad efter jag vaknat och sen sätta mig i hammoken och läsa lite gossip girl som jag inte gjort på år och dar.

                       bikini                    klänning
                             Bikinin från Top Shop.                                        Klänningen från Zara.
                       Färgen blir lite knasig i kameran.                         Finare på (A) enligt mig


Godmårgon

Sitter här hemma hos Christoffer Totte, blev nyss väkt av att en arbetsjobbare plinga på dörren. Jag blev lite rädd...!
Nu står Totte i duschen som står ute i hallen och jag får hålla mig i vardagsrummet tills vidare.

Igår så satt jag hemma och deppade hela dagen tills Daniel och Totte drog ut mig, då åte vi först ner till löga och sen hem till Daniel och svulla glass och sedan när Daniel kastade ut oss så cyklade vi till Totte. Vi kollade på lite Köpenhamn grejer innan vi bestämde oss för att baka, det fick bli en smulpaj kl 2 på natten. Den blev jum!
Kl 3 så gick vi och la oss för att sedan vakna nu 5 timmar senare. Om två timmar så går tåget till Stockholm, får se vad Stockholm har att erbjuda oss idag :) Det blir jag, Totte, Daniel, Sofie, Linda och Anders. Jag är egentligen ganska otaggad but who knows, it might be fun. Och jag ska försöka hålla mig att inte shoppa för mycket.

Jag ska försöka fixa mig innan byggarbetaren kommer igen, jag tycker inte om främmande människor, det är läskigt!


I simply give up

Gah, vad arg jag är! Ja sa till mig själv att om han inte kommer den här gången då skiter jag fullständigt i det här och nu gör jag det. Jag orkar inte längre! Även om jag vet att han vill komma så kommer jag inte palla ha det såhär i framtiden heller, jag kan tänka mig alla tjaffs som vi kommer ha minst tjugo gånger per dag. It isn't gonna work!

Sitter här hemma och har kollat på tre avsnitt av summerland, bästa serien ever. Totaly love...!
Jag har ju inte uppdaterat bloggen på snart en vecka, men dom har ju typ flyttat den eller något så jag har inte haft möjligheten att logga in och skriva.
Igår skaffade jag bloggkoll, det var Marta som tipsade om det och jag gillar det faktiskt, där kan man se vilka som har uppdaterat sin blogg istället för att kolla igenom allas varje dag. Toppen tycker jag!

Imorgon blir det Stockholm och Gröna Lund :) YEY! Hoppas att det är lite molnigt så inte så många är där. Älskar karuseller! Får se om Totte kan få mig att åka fritt fall, har gjort det två gånger i hela mitt liv tror jag och när jag kommer där längst upp så håller jag på och dö. Lika läskigt varje gång! 
                                                                           
                                                                                 

Totalt värdelös dag idag känner jag. Suck, aja men ska nog sova hos Martusia ikväll :)

lite för mycket sol

Två dagar kvar till skolavslutningen, ouf va skönt!

Brände mig igår på löga när vi kikade på junitrofén, på axlarna och lite på armarna + kinder och näsa. Så var jag såklart smart nog att sola 3 timmar idag när jag kom hem och när solen var som starkast. Så nu är jag ännu mer grillad på samma ställena som innan fast lite på knänen också. Men men, måste ta vara på solen nu när vi har så jäkla fint väder. Tänker sola imorgon också fan, men då får jag täcka axlarna och sola baksidan tror jag. Plus att man måste vara brun till skolavslutningen på torsdag.

Var ute och gick idag, 6 km. Efter några km fick jag ont i knät, inte bra. Men ska till sjukgymnasten imorgon och träna, så det är bra. Jobbigt bara att jag typ måste gå upp vid halv 7. Efter det så har jag kemi och så blir det Ådraget, det ska faktiskt bli kul att se. Sen så blir det väl att åka till löga med några, vet inte med vilka än. Men efter några soltimmar måste jag hem och städa, brorsan tar ju studenten på torsdag så det blir storstädning, extremt kul!

tvättning

Vaknade hos Daniel idag, var trött som fan igår så orkade inte åka hem. Så vi somna direkt, vaknade runt halv 9 och åt frukost och softade. Efter en alvedon så mådde jag prima. Sen så åkte vi iväg till löga och låg där i nån timme kanske, jag lånade en t-shirt av Daniel och gjorde min klänning till en kjol!

Cyklade sedan hem vid 1 sen så la jag mig på gräsmattan med mamsen fast tröttnade snabbt och kom på att jag borde ta och tvätta moppen så det gjorde jag. Ska ju förhandla med pappa snart, ska få han att köpa den av mig. Sen så tvättade jag pappas bil, invändigt och utvändigt för 200 kronor. Ska väl göra mammas bil också nån dag snart, sen så planerar jag att tvätta fönster imorgon kväll. Alla pengar går till min insamling till Copenhagen! Behövs...

Efter jag tvättat klart bilen så övningskörde jag och mamma, gick väl helt okej, undantag från en nära döden upplevelse om jag får säga det själv. Sen så åkte vi hem och kollade tv, parlamentet, men jag somnade i mitten av programmet i brist på sömn från natten. Och nu ska jag väl gå och lägga mig snart, känner att mina ögonlock sakta åker ner.

Godnatt everyone !