******

Don't let a dispute injure a great relationship!

Sy-Jossan

Så var det helg igen och den här veckan har varit relativt lugn.

Tränade coreboll igår, fyfan va jobbigt det var, min dåliga rygg klarar knappt av vissa övningar. Måste verkligen träna upp den!

Idag efter skola så åt jag med Nelle på spicy och Shirin kom också och gjorde oss sällskap, efter det gick vi till åhléns och så köpte jag en mascara. Det var en väldigt skum grej jag märkte då, om jag köpte bara mascaran så kostade den 130 kr men om jag köpte en låda med samma mascara och sminkborttagningsmedel så kostade det 125, why moore for less?

Jag har precis klippt av och fållat upp en farfars-skjorta jag köpte på secondhand på weekday i Stockholm som har legat och väntat vid symaskinen i en och en halv månad och när jag ändå var igång så klippte jag av en klänning och fålla den så det blev en kjol, vilken jag har tänkt på länge men aldrig gjort. Och så sydde jag på två knappar på min kappa som var lösa. Jag känner att jag har vart riktigt duktig!

Kom ihåg att stå för det du säger och gör!


patetiskt var ordet

Hallåhallå!

Nu har vi äntligen satt igång att byta rum här hemma. Vi fick min gamla säng såld igår för 1200 kr och idag kom farbror Göte och hämtade min garderob som de ville ärva. Jag och bror fick då 500 kr var, fråga mig inte varför, men generöst var det i alla fall. Nu väntar jag bara på att Robin ska delvis slänga och bära över allt sitt skräp från hans rum till mitt för då kan jag sätta igång med mitt stora projekt dvs MÅLA! Jag, Fia och mamma ska och kolla på tapet och färg imorgon efter skolan :) ska se till att hitta någon fin kombination som man inte tröttnar på, jag har en egenskap att tröttna på saker rätt fort.

För några dagar sen kollade jag genom gamla konversationer från msn som var sparade på datan. T ex från när jag var "tsm" med Dennis för ett par år sedan. Fyfan va patetiska vi var, så kul att kolla på sånt där och jag inser verkligen hur omogna båda vi var.
Våra konversationer va typ såhär:
- Fan vad jag saknar dig<3
- Saknar dig mer<3
- Jag älskar dig så otroligt mycket baby.
- Jag vill att det ska vara vi föralltid.

Gud va skrattretande det är, jag minns inte ens att vi höll på sådär och vi var tillsammans i typ 2-3 veckor om ens det.

Samtidigt så saknar jag konversationerna med en person jag i princip inte har kontakt med längre, ganska tragiskt. Du var så söt mot mig, så härlig personlighet men vi tappa kontakten för snart ett år sedan. Well well :)

The end of every week

Helgen har som vanligt flugit förbi, i fredags så förfestade vi hos mig och sen blev det fest hos Ciccan och min snälla pappa erbjöd sig att hämta mig strax innan två. Daniel blev helt paff av att Ciccan hade en hiss i sitt hus!

Igår så slösade jag hela dagen på att göra INGENTING, ganska onödigt! I alla fall så åkte jag iväg till Daniel vid 6 och sen så åkte vi till Totte därifrån och förparta men det blev inge sprit för min, Daniel, Marta och Tottes del. Vi alla var ganska slitna från gårdagen. Vi tog oss till Julia Suares fest på roffes vid elva, men gick aldrig in, det kostade ju 50 spänn, och kändes inte alltför värt med tanke på att det nästan är en hel spicy (hehe), så resonerade både jag och Danny.

Vaknade vid ett idag och har hittills inte gjort något värt. Jag och mamma har ritat upp en ritning på Robins rum som jag ska få nästa helg. Jag måste fundera på hur jag vill ha det. Men det är så svårt möblerat för det finns fyra dörrar i rummet, ytterdörr, pannrumsdörr, toalettdörr och en vanlig dörr in till rummet. Det är ett gammalt garaget som är iordningfixat. Rätt nice med toalett. Jag går från mitt rum på 14 kvadratmeter till ca 27 kvadratmeter. Får se till att fixa till det bra bara, men jag behöver Fia-hjälp men hennes mobil är inte på och hon är inte hemma. GAH...hon är säkert på sjukhuset! Sen ska jag tvinga hit henne :)

Nu ska jag äta och sen plugga spanska och svenska.


Magnus Betner

Jag kom precis hem, har vart på Magnus Betner i konserthuset med kära Stolpe. Vi satt i mitten, på första raden. Riktigt bra platser var det. Jag vet nu precis hur Betner ser ut, han har en liten grop i pannan och alldeles för små fingrar. Och skumma ögon på något sätt! Mamma och pappa satt på rad sex, men Betners skämt föll inte mamma riktigt i smaken. Han är för grov för henne säger hon, vilket jag förstår. Han pratar ju en hel del om knull, kuk och fitta.



Nej men han var riktigt bra tyckte jag!


Halloweenparty

Jag sitter för tillfället här med tre ruskigt fula flätor på huvudet, men resultatet kommer bli snyggt so that's great. Jag har tänkt såhär, jag och ellen ska ju ha huvudbonader på halloweenfesten ikväll och om det skulle bli så att den vid nått tillfälle under kvällen åker av så måste man ju se respektabel ut under också (Y)
Jag hoppas på en riktigt kul kväll och jag hoppas verkligen att älskade Martusia följer med, don't disappoint me hun!
Iaf så blir det en trip till enköping där festen är och jag hoppas VERKLIGEN att min bror är på bra humör idag så han kan hämta oss inatt. Jag vill sova heeemma, plus att det alltid är sånna problem att komma därifrån nästa dag.

Jag känner mig så dålig eftersom jag knappt pluggat ett piss! Ellen kommer om nån timme så kanske hinner några mattetal innan det...

Have fun tonight everyone