finished

Jag har precis läst ut boken det femte barnet av Doris Lessing. Det var en svenskauppgift, vet inte riktigt när den skulle vara utläst men antar att vi ska göra en bokrecension på den också. Den var lite små läskig, eller rättare sagt, det femte barnet var läskigt. Han ströp djur och bröt ben på andra barn och var bara allmänt galen.

Jag borde hoppa i säng nu med tanke på att jag ska vara på jobbet kl halv 8 imorgon, gosh, alldeles för tidigt för mig. Att jobba en dag på hela lovet kanske inte är så jätte värt, men 500-600 kr jämfört med ingenting så skippar jag nog en sovmorgon och jobbar 8 timmar en dag. Så får det bli!

Nattinatti...


operation

Fick mycket sömn inatt, det var riktigt skönt. Somnade runt 12 och vaknade sen vid 10, kollade på två avsnitt av oth. Har snart sett klart säsong 2, har ett halvt avsnitt kvar.

Var hos ortopeden och det fastställdes att jag ska opereras. För min minisk cpar och låser sig då och då vilket gör att mitt knä aldrig blir riktigt bra. Så ska göra en titthålsoperation i Köping relativt snart, har inte fått ett datum än. Men det känns jättebra, för jag vill verkligen få mitt knä så bra som möjligt, jag är helt inställt på det nu.

Jag och mamsen var till feel good och köpte ett gymkort till mig idag, i ett år. Det känns super, nu jävlar ska mitt knä bli BRA!

Klockan sex ska vi på visning av en liten lägenhet på Vallingatan, trots att pappa verkar negativ att köpa en lägenhet nu pga finanskrisen. Vi får väl se hur det går!


Höstlov

Nu är det första dagen på höstlovet, jag har precis ätit en jättegod middag som pappa lagade, det blev rödspetta (fisk), potatis och någon vinsås.

Jag vet inte vad jag ska göra idag, eller alla andra dagar på lovet, jag känner att jag vill träffa folk men samtidigt så känns det som att jag är så trött så jag inte orkar fast när jag ligger och degar så känns det också fel. Skumt!

Imorgon ska jag in till stan vid ett och luncha med mamsen för att sen köpa mitt efterlängtade gymkort på feel good och sen åka till sjukhuset, till ortopeden och sjukgymnasten med mitt knä.

Jag gjorde en deal med mamma och pappa, om jag lovar att träna minst två gånger i veckan så betalar dom mitt gymkort. Det tyckte jag lät riktigt bra, jag vill träna mer än två gånger i veckan. Får hoppas att den känslan håller i sig länge.

Nu ska jag gå och fundera vad jag vill göra ikväll egentligen, kanske kan ta en promenad med Fia, men hon är nog med JockePocke.

ännu en festarkväll

Blev att festa igår, det var väl inte sådär super kul men det dög väl. Det blev att sova hos dannyboy, börjar bli en vana nu, hehe. När vi kommer hem på natten blir det alltid massa dricka eller vatten och chips eller något annat onyttigt. Blev hämtad av pappa vid 11 och satte mig sen i soffan och kollade på ett par avsnitt av oth. Laddade sen ner soundtracket från säsong 1-4. Älskar Dancing when the stars go blue!

Ikväll så blir det bio, high school musical 3 (A) med min egna Stolpe. Sen så ska jag hålla henne sällskap inatt, för hon är ensam hemma, ska tvinga henne kolla på Kenny Starfighter med mig!

Nu tror jag att jag ska gå och börja läsa på min svenska bok, det femte barnet.


pluggpanik

Jag har egentligen inte tid att sitta här, men vill hinna med ett litet inlägg. Var nyss på feel good med Marta, Sara och Shirin. Det blev coreboll, jag tvivlar inte på att det blir maffig träningsvärk i magen imorgon (Y).

Måste plugga till kemiprovet imorgon, kan verkligen ingenting. Nu blire att hoppa in i duschen lite snabbt och sen PLUGGA, ska verkligen försöka att inte somna!

kalas för mormor

Nu har jag äntligen fixat en header, men mycket måste fixas till. Det är långt ifrån klart! Speciellt att den där vita kanten måste bort. Jag fick lite hjälp av mamsen som är en höjdare på att fixa layout på hemsidor, hon har ju utbildning i det.

Idag efter skolan så cyklade jag och Marta till feel good och körde lite cykel, rullband och gym. Kl 5 så åkte jag med kära familjen till Kolbäck för mormor Berit fyllde 77. Grattis :) jag träffade också mina kusiner, vilket var ett bra tag sen så det var kul. När klockan blev åtta så fick jag lite smått panik att komma hem för att börja plugga så jag och Robin åkte hem.
Pluggandet gick inte alltför bra, kapitel 9 fattar jag inte ett piss av (kemi)! ILLA, med tanke på att jag har prov i det på fredag. Marta får lära mig imorgon innan vi ska träna, hehe. Min smarta polack<3

Night ;)

när jag egentligen borde sova

Jag vet att min så kallade design på bloggen inte är den finste just nu, hehe. Men jag exprimenterade bara lite, eftersom jag aldrig fattat hur man gör, nu måste jag bara klura ut hur man gör en header. Jag vet vilken blid jag ska ha, men hur gör man det? Nån som vill ge mig en hjälpande hand?

Jag kan inte uttrycka med ord hur mycket jag längtar till höstlovet, det ska bli sååå skönt och välförtjänt efter flera hektiska veckor på rad men plugga upp till huvet. Fast trots att det är lov så måste jag plugga till matteprov och samhällsprov veckan efter lovet (Y) kul. Men, what to do...jag valde ju självmant NV.

Nu ska jag dra mig tillbaka och försöka sova trots att jag inte är speciellt trött, men ska ju upp kvart i 7 imorgon. Och måste ha ork till att träna och plugga efter skolan.

Nattinatti!


Help anyone?

Någon som vet hur jag får bort den vita grejen på högerkanten i min blogg?
I need help...

YEY

Idag när jag blev hämtad från Marta så la jag fram ett litet förslag för pappa. Säger inte vad det är än, men han verkade inte helt emot det som han vart förut.
Hoppashoppashoppas! Skulle vara perfekt...


jag överlevde veckan

Jag ligger nu i Martas soffa och hör henne skära gurka. Snart kommer Shirin, Sara, Totte, Daniel och Anders (kanske Johan) hit och vi ska äta tacos och kolla på film, myspys!
Mördarveckan är över nu och det känns otroligt skönt. Vi har haft tre prov i veckan, fysik, biologi och spanska. Alla tre har nog gått helt okej tror jag, hoppas det i alla fall.
Fyfan va jag är partysugen o imorgon blire FEST och helg igen =D ljuvligt, det är jag värd efter en så pass jobbig vecka.

Old memories

Jag fick en nostalgichock idag när jag gick mot Spicy för att möta upp pappa, jag fick syn på min lärare som jag hade från ettan till sexan som flyttade till Kolmården för några år sedan då hon fick barn. Hon var ute och gick med en barnvagn, vi fick ögonkontakt och jag log mot henne men förstod ganska snabbt att hon inte alls kände igen mig. Ganska tråkigt :/ men men, det är väl inte direkt konstigt plus att det var på ett par meters avstånd.
Jag tyckte verkligen om henne, hon var en bra lärare!