tand=gone =|

Fredag idag och det ser ut som det kommer bli en hyfsat lugn helg...ganska skönt när man tänker efter. Åkte till skolan idag trots huvudvärken, kan fan inte missa mer nu. Men det gick ändå ganska bra, med hjälp av massa huvudvärkstabletter (Y). Slutade 4, urk men musiken var fan ganska soft. Spelade piano med totte och daniel i aulan. Garva ihjäl när daniel dansa runt i hela salen när jag spela fyrilis eller vad den nu heter ^^ . Dock så gillar jag inte att vi ska spela och sjunga för henne nästnästa vecka. Jag kommer bli ett nervvrak =| menmen, let's hope I'll survive! Efter skolan så fikade jag, daniel och totte på stugan, mytche trevligt med er pojkar. Och ända samtalsämnet på lektionerna handlar om nästa helgs event =D fett taggad. Och min polska pudel Evelinka kommer då, ÅÅHÅ I can't wait.....SUPER KUL!
Igår så fick jag en avslappningsskiva av mamma, hehe! fett bra, man somnar typ av den. Det finns typ muskulär avslappning, mental avslappning, självbildsträning och målbildsträning. HÖHÖ!
Herregud, jag åt nyss en brio och då gick en del av min tand av =| oh my gosh. Det känns som det är ett as stort hål, fast de är väl inte så stort egentligen men det känns konstigt. Då blir det tandläkaren snart då, suck!
Papa!


Bad me

Nu har jag vart otroligt dålig på att blogga, oops! Men här kommer i alla fall ett inlägg, så får vi se hur långt det dröjer innan nästa.
Idag var det extrem lång dag i skolan, med andra ord ända till klockan 4 (nytt schema +o) ) Efter första lektionen så hade jag sjukt ont i huvudet så åkte hem mitt i kemilektionen. Kom hem vid 11, det var skönt. Gick till "sängen" direkt och satte på datorn. Sen gick resten av dagen åt att kolla på världens bästa serie; GOSSIP GIRL :D<3 Love it! Så får se om jag mår nå bättre imorgon då, lets hope so för det är fredag imorgon och man vill ju inte direkt va sjuk när det är helg. På tal om helg, så blir det kanske Stockholm på lördag med Anders, får se! Hans pappa är i thailand så hans lägenhet står helt tom och övergiven. Undra va man kan hitta på för skoj där, det återstår att se.
Gud va jag längtar tills jag blir av med min säng, ska sälja den men ingen verkar vilja ha den trots att den är så otroligt vacker. Nu har jag sovit i soffan i mer än en vecka, kanske till och med två. Första dagarna så sov jag direkt på soffan men fick så fruktansvärt ont i ryggen så nu har jag bäddat ut den, bättre men vill ändå få sängen såld så jag kan köpa en ny (140 cm) wiie. När jag väl köper en säng så ska jag också köpa en nattduksbord och ett skrivbord som jag kan ha datorn på, för jag ska nämligen få mammas stationära dator för hon har köpt en ny.

Igår somnade jag vid halv 10 kanske, det var hur skönt som helst, borde göra det oftare. Nu ska jag kolla på ännu ett avsnitt av gossip girl, avsnitt 12.

image26
You know you love me, XOXO Gossip girl