Norway

Idag kom jag hem från Oslo. Var där från onsdag till lördag och hälsade på Cecilie. Jag hade inte träffat henne på 5 år, vi träffades på Kreta första gången 2002. Jag tog tåget till Oslo kl 8 på morgonen så var jag framme vid halv 3. På onsdags kvällen så gick vi på Harry Potter 5 i Norges största bio salong tror jag det var :) typ lika stort som cosmonova.
Sen på torsdagen så åkte vi till tusenfryd (tivoli i Oslo) det var trevlans, speciellt speedmonster. Massa looper och skit, woho. Sen så kvällen så hyrde vi film och myste framför tvn.
På fredagen så åkte vi först och shoppade lite, jag köpte ett linne på Zara eftersom mamma hade krymt mitt i tvättmaskinen som jag köpte i Spanien :( sen så köpte jag en mascara och så fick man en gratis lipgloss med på köpet ;) Sen så spice vi ice :P Kul ice va de. Och så gick vi genom slottsparken och tog tunnelbanan tillbaka till där vi ställde bilen. Och så åkte vi upp till Holmenkollen till Skidtornet, så gick vi upp i det. Gud jag fick träningsvärk av att gå i alla de trapporna. Så åkte vi i hoppstimulatorn, det var inte så trovärdigt som jag trodde att det skulle vara menmen. Sen bar det iväg till en restaurang där vi åt äppelkaka :) och sen åkte vi hem till dom och kollade på Blondiner har roligare som på norska heter typ Blond, blondare, blondast :P Sen åkte jag hem idag klockan halv 10 på morgonen och kom till V-ås vid 4.
                                      
Colosseum bio                     Tusenfryd Speedmonster     Holmenkollen Hopptorn 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback