14/7 Måndag kl 14.00

Vi sitter nu i bilen på väg tillbaka till Jackson. Igår så åkte vi från Jackson på morgonen, vi fick någon konstig frukost på hotellet, det var hallon croissant och någon konstig yoghurt liknande grej. Vid nio åkte vi iväg mot Yellowstone där vi kollade på old faithful vilket är en varm vattensprutande gejser, det tog ett tag innan den kom igång men sen så sprutade vatten för fulla muggar. Efter det så ville jag att vi skulle åka och kolla på en blå pool som man ser på alla bilder från Yellowstone. Det var sjukt coolt, det var stora "pooler" med vattenånga som steg upp överallt och så var allt runt brunt, orange och gult. Ja, det var en upplevelse att se det!

Efter det så fortsatte vi till Cody vilket var vår slut destination för dagen. Där så fick vi "a historical room" dvs att det såg ut som det gjorde på Buffalo Bills tid. Robin och pappa gick på Buffalo Bill museet = tråkigt medan mamma och jag kollade i lite affärer och åt på Pete's.

Jag inhandlade ett läderband för 1,50 dollar. Klockan åtta så blev det dags för rodeo, vilket var den största anledningen till att vi åkte till Cody. Det var helhäftigt, folk som red på oinridna hästar, tjurar. Några skulle fånga kalvar med lasso och sedan hoppa av hästen och knyta ihop kalvens ben på tid. Det var riktigt kul att kolla på!

Vi har suttit i bilen sedan tio i morse och är snart framme i Jackson. Därifrån ska vi flyga till Denver och sen byta flyg och så vidare till Nashville. Jobbigt jobbigt! Vi kommer komma fram kl 11 ikväll, joy!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback