In Sevilla

Det ar nu tredje dagen i Sevilla. Eller egentligen andra eftersom vi kom sent pa kvallen i lordags. Det var planerat att vi skulle komma fredag kvall men planet var trasigt sa vi fick en natt pa radison, vilket var mycket kul! Vi badade i poolen och bastade pa kvallen. Sen satt nagra uppe i crewrummet och pratade och drack varm choklad.
Den forsta kvallen i Sevilla sa var alla i parken, de flesta spanjorer drack, fast det var massa spanjorer som inte ens var med i utbytet som var dar och "partade".
Igar sa akte vi buss i 1,5 timme till ett Columbus museeum, vilket inte var speciellt kul men sen sa akte vi till stranden och lag dar och jaste ett tag, otroligt skont och vattnet var lagom varmt. Jag, Jannike och Emma N gick en bit pa stranden ocksa, mys! De flesta har blivit lite smabranda. Men bade igar formiddag och hela dagen idag har det varit ganska daligt vader. Pa kvallen var vi nagra som gick i evigheter for att komma till burger king for att ata, efter det visade Almorena sina skills pa ett dansspel i ett kopcenter. Hon var helt sjukt duktig pa det!
Idag har vi varit i skolan i ca 3 timmar, man kan lugnt snacka om att vi svenskar blir uttittade, ALLA KOLLAR! 
Ikvall sa blir det Sevilla centrum tror jag, vi ska aka buss in som tar ca 50 minuter. Sevilla ar enormt!

Nu ska jag ga och sova middag eller nagot, ar helt slut! NightyNight

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback